Online marketing bureau

Online marketing bureau Envoker: ambitieus en effectief

Ambitieuze bedrijfsplannen rond digitale marketing vragen om een ambitieus internet marketing bureau. Een bureau dat performance hoog in het vaandel heeft staan en van jouw marketingwensen een effectieve online campagne maakt. Een bureau met gedreven online marketeers die meedenken en verder kijken, en een strategie uitstippelen gebaseerd op wat jouw website of webwinkel nodig heeft.

Envoker is een bureau voor online marketing dat staat voor performance en waar internetexperts werken die weten hoe ze jouw marketingambities kunnen vertalen naar meer bezoekers, meer klanten en meer omzet.

Performance is een van de kernwoorden bij Envoker en tevens de essentie van online marketing. Er kunnen nog zulke goede ideeën met betrekking tot marketingstrategieën zijn, maar zonder de inzet, kennis en ambitie van onze marketeers komt een internetcampagne niet van de grond en zullen resultaten op zich laten wachten. Dat geldt voor online resultaten en natuurlijk ook voor de daaraan gekoppelde bedrijfsresultaten.

Internet Marketing

Internet marketing met klinkend resultaat

Om echt te scoren op internet en het financiële rendement en de naamsbekendheid te krijgen die jouw bedrijf verdient, is een toegewijd en enthousiast team van marketeers onmisbaar. Alleen dan kom je tot het gewenste resultaat. Envoker heeft als gepassioneerd online marketing bedrijf vele ondernemingen en organisaties op de digitale kaart gezet en kan ook jouw site, shop, blog, YouTube- of social-mediakanaal tot een succes maken. Wij leggen je graag uit hoe we dit doen.

Elk bedrijf de juiste marketeer

Voordat we jouw online plannen en internetambities kunnen realiseren, willen we eerst meer weten over je onderneming en drijfveren. Wat is er uniek of bijzonder aan jouw dienst of product? Hoe wil je je profileren aan potentiële klanten en geïnteresseerden?

De antwoorden op dit soort praktische vragen zijn belangrijk voor de online marketing strategie die we voor jou ontwikkelen. Daarnaast willen we ook meer over je bedrijf zelf weten. Bijvoorbeeld wat de binnen de bedrijfsmuren de gangbare werkwijze en gebruikelijke normen en waarden zijn. Op basis hiervan kunnen we uit het team van ons internet marketing bureau de juiste marketeer selecteren.

Iedere onderneming is anders en elk bedrijf vraagt om een specifieke marketingaanpak. Alleen als we jouw bedrijf goed kennen, kunnen we een passende, constructieve en geloofwaardige strategie met betrekking tot jouw digitale marketing bepalen

Eén van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux

Envoker is voor mij één van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux. Niet omwille van hun grootte, wel omwille van hun high level kennis en expertise. Ze gaan steeds zeer doelgericht te werk. Dit gecombineerd met een zeer persoonlijke omgang met hun klanten. Ze kennen de klant, ze begrijpen de klant zijn business, hun noden en kunnen finaal zo deliveren op een niveau die vele malen hoger ligt dan hun collega’s op de markt.

Marnik d'Hoore Founding CEO | Bloovi

Marnik d'Hoore

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Jornt de Meurichy

Zeer professionele en bekwame marketeers

Met een zeer professionele en persoonlijke manier van werken behalen wij aan de hand van de werkzaamheden van Envoker mooie resultaten. Wij zochten een online marketingbureau dat paste bij de groei die wij doormaakten en voor ogen hadden. Met Envoker kregen we precies wat we wilden. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is het feit dat ze ook daadwerkelijk doen wat ze beloven waardoor we niet voor verrassingen komen te staan!

Helma van Hoof Manager RoofCommerce B.V. | Dakenshop

Helma van Hoof

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Wesley Koolen

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

“Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!"

Laura Ligthart Director Sales | Roompot Vakanties

Laura Ligthart
online marketing bureau
Envoker

Directe lijnen en duidelijke communicatie

Na uitgebreide voorgesprekken volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer een online campagne eenmaal is uitgerold. We beseffen maar al te goed dat we je website alleen samen met jou succesvol kunnen maken.

Bij Envoker zijn we daarom een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. In plaats daarvan spreken we op momenten dat dat nodig is liever snel iets telefonisch door met onze klanten.

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons online marketing bedrijf. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeer, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

DRIVEN BY PERFORMANCE

De snelste weg naar online succes

We zijn trots op onze brede en directe aanpak en schromen niet om deze ook te implementeren in onze online marketing. Envoker is een full-service internet marketing bedrijf en richt zich op alle facetten van digitale promotie. Een van onze vakgebieden is bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie. Dit kan door middel van het verbeteren van de teksten op je website, maar ook door het laten plaatsen van een klikbare advertentie in de Google-resultaten wanneer op bepaalde termen is gezocht.

Hiervoor maken we gebruik van de mogelijkheden van Google Ads.Alles draait uiteindelijk om het aantrekken van nieuwe klanten en het verhogen van het internetverkeer naar je site of shop. Daarbij laten wij geen kans onbenut en schakelen we indien nodig ook social media in. Ons marketingkantoor is de snelste weg naar een geslaagde campagne op het internet.

Specialisten

Onze expertises

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient.

Hoe mooi en gebruiksvriendelijk je webshop of website ook is, uiteindelijk bepalen je potentiële klanten het succes ervan. En dat succes komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, maar is iets waar we samen intensief aan moeten werken. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

online marketing bureau
online marketing bureau

Online marketing bureau dat jouw ambities waarmaakt

Wat de doelstellingen ook zijn en welke ideeën je ook hebt als het gaat om internetmarketing, de marketeers van Envoker zorgen voor een passende online strategie met een succesvol eindresultaat. Belangrijk om daarbij aan te stippen is dat wij een marketing bureau zijn dat gaat voor een langdurige wederzijdse relatie. Zo kunnen wij jouw website geven wat nodig is en de lat steeds wat hoger leggen. Daartoe laten we ons leiden door feiten en niet door vage vermoedens of onrealistische wensen.

De meeste social-mediakanalen bieden een goed inzicht in uiteenlopende statistische gegevens, wat lonende social media marketing mogelijk maakt. Voor nog meer online succes is Google Analytics een uitstekende bron. In combinatie met onze ervaren marketeers levert dit een uiterst krachtdadige cocktail op, die zich op veel punten onderscheidt van wat een traditioneel internet marketing bedrijf doet.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Recente artikelen

De 3 grootste ergernissen van digitale adverteerders
De 3 grootste ergernissen van digitale adverteerders

De nieuwe adverteerders die we bezoeken, lijken tegenwoordig al hun vertrouwen kwijt te zijn in digitale bureaus. Ze zijn niet één, maar vier tot vijf keer na elkaar teleurge ... Lees verder

De jaarlijkse lijstjes met marketingtrends. Waardevol of waardeloos?
De jaarlijkse lijstjes met marketingtrends. Waardevol of waardeloos?

“Dé online marketingtrends die elke marketeer moet weten”, “Dé trends & tips voor 2020”. Het is weer de tijd van het jaar en je kunt er niet omheen. De jaarlijkse ... Lees verder

"We zijn wat eigenwijs en willen vooruit"
"We zijn wat eigenwijs en willen vooruit"

Het Zeeuwse online marketingbureau Envoker groeit hard in België. Dat heeft volgens Managing Director Edwin Kersten niet alleen te maken met het hoge kennisniveau van zijn mar ... Lees verder