Home

Vreselijk goed in online marketing!

Zoek je een online marketing bureau actief in Nederland dat je strategisch durft te challengen of een partner die de touwtjes volledig in handen heeft? Je zoekt pure expertise. Die hebben we.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Eco-Point Bloovi Hello Archie Energetica Natura INNO Roompot Brico Landal GreenParks Morres NRV Rondreizen Veritas Saman Groep GrootPlezier Eco-Point Bloovi Hello Archie Energetica Natura INNO Roompot Brico Landal GreenParks Morres NRV Rondreizen Veritas Saman Groep GrootPlezier

Vakidioten met social skills

Wij zijn Envoker en wij zijn ware experts in online marketing. Hierin combineren we best of both worlds; een no-nonsense aanpak met gedurfde en doelgerichte online marketingstrategieën. Wij begrijpen dat het behalen van resultaat geen kwestie is van toveren, maar van hard werken, intelligente inzichten en vooral gebaseerd is op vertrouwen.

Wist je dat wij een klantretentie hebben van 96%? Tof hè! En daar zijn we best trots op! Bij ons geen standaard klikrapportages of loze beloftes. Wij gaan het gewoon doen… Met jou!

Als je hoger wilt scoren in Google in Nederland, dan moet je niet bij ons zijn. Gek hè? Wij gaan voorbij aan ‘hoger in Google gevonden worden’ en maken een plan dat een integraal onderdeel is van jullie bedrijfsstrategie.

Wij houden het graag eenvoudig en effectief. Geen ingewikkelde vaktaal of overbodige poespas. Enkel duidelijke taal, open processen en meetbare resultaten.

Wij zijn hét online marketingbureau in regio Nederland waarvan je dacht dat je er niet naar op zoek was. Envoker, vakidioten met social skills.

Ben je op zoek naar een partner voor online marketing in Nederland? We komen graag bij je langs in: Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel en Utrecht.

We hoeven het eigenlijk niet uit te leggen...

Resultaatgericht

Tja... Beetje een open deur, maar wij baseren al onze beslissingen op data en maken dan samen met jou de beste keuze.

No nonsense

Wij zijn een stelletje vak-idioten die ontzettend goed zijn in wat ze doen. Je zou het bijna Zeeuwse nuchterheid noemen.

Strategisch

Wij gaan voorbij aan ‘hoger in Google gevonden worden’ en maken een plan dat onderdeel is van jullie bedrijfsstrategie.

15+ jaar ervaring

Wij draaien al heel erg lang mee in dit vakgebied en hebben bakken met kennis. Toch leren we iedere dag weer een beetje bij.

Waar we in uitblinken

Jouw online resultaten naar nieuwe hoogten brengen, zonder overbodige franje, is waar we goed in zijn. Jouw doelstellingen, internationaal of alleen in Nederland, zijn leidend bij het ontwerpen van de strategie en het kiezen van de juiste kanalen.

Geen vage doelen hier; je hebt heldere KPI’s nodig die je progressie daadwerkelijk inzichtelijk maken. En wat betreft je concurrentie? Die volgen we niet blindelings, want enkel maatwerk is de sleutel tot jouw succes.

Liggen er nog veel kansen op het gebied van SEO, maar worstel je met de techniek? Levert je huidige advertentiebudget niet het gewenste resultaat op? Heb je niet het inzicht wat je zou willen hebben? Heb je behoefte aan strategische ondersteuning in Nederland of een partner die de touwtjes volledig in handen heeft?

Je hebt pure expertise nodig, en die hebben we.

Erik Waverijn

De kennis en kunde, maar zeker ook het fijne contact met de mensen van Envoker, waarderen wij enorm. Regelmatig overleg zorgt voor korte lijnen en snelle (re)actie.

Erik Waverijn SEO-specialist

GrootPlezier

Organische (omzet)groei voor 3 domeinen dankzij een gedegen SEO strategie

ToppositiesOp zoektermen met hoge volumes

+58% Organische websitesessies

+23%Organische omzet

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Wat kun je verwachten?

Je kunt een eerlijke en open samenwerking verwachten, waarbij je daadwerkelijk neutraal advies krijgt over tools en technische oplossingen, zonder persoonlijk gewin. Jij als klant bent altijd op de hoogte van waar het team aan werkt, waarom dit als belangrijk wordt beschouwd en wat je ervan mag verwachten. Nieuwe informatie wordt met je gedeeld en wordt niet achtergehouden. We hebben dan ook geen projectmanagers. Wij kiezen voor direct contact tussen het team en jou als klant en komen graag een kijkje nemen bij jouw bedrijf in Nederland, zonder tussenpersonen. Er wordt proactief omgegaan met jullie strategie en doelstellingen. Zien we iets in de markt, of bij je concullega’s, dan stellen we je hiervan op de hoogte.

Er worden geen loze beloftes of gouden bergen beloofd. Daar wordt niemand beter van en vooral jij als klant niet
. Je mag verwachten dat wij als bureau strategisch durven mee te denken. Dat betekent geen zinloze rapportages die niet verder gaan dan klikdata. Maar op maat gemaakte dashboards, met de KPI’s die van toepassing zijn voor jouw strategie én daarom actionable zijn. Wij gaan echt de dialoog met je aan. En als we denken dat iets geen goed plan is, dan zeggen we dat ook gewoon tegen je. We gaan flexibel om met de inhoud van de partnership. Geen extra prijzen voor extra diensten als het gewoon binnen de afgesproken samenwerking past.

Duik met ons de diepte in

De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes

In de digitale wereld van vandaag zijn videoadvertenties een essentieel onderdeel van elke effectieve marketingstrategie. Bovendien helpt het meten van het succes van ...

Lees verder
7 redenen waarom je Google Shopping moet gebruiken voor jouw webshop
7 redenen waarom je Google Shopping moet gebruiken voor jouw webshop

Het betreden van de wereld van e-commerce kan een uitdaging zijn, maar het vinden van de juiste tools om de zichtbaarheid van je webshop te verbeteren hoeft dat niet ...

Lees verder
4 manieren om long-tail keywords te gebruiken in je SEO-copywriting
4 manieren om long-tail keywords te gebruiken in je SEO-copywriting

Zoekmachine optimalisatie (SEO) blijft een belangrijk onderdeel voor het bereiken van digitale zichtbaarheid en het stimuleren van organisch verkeer. Terwijl bedrijve ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL