Online Marketing Goes

Online Marketing Goes

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Online marketing goes

Jouw online marketing partner in Goes

Als je op zoek bent naar een expert voor online marketing in de regio Goes is Envoker de meest logische keuze. Ons internet marketing bedrijf weet wat er op dit gebied mogelijk is en is bovendien gevestigd in Goes. Als ervaren online marketing bureau zijn wij in staat om jouw onderneming bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Envoker beheerst alle facetten van internetmarketing, variërend van zoekmachine optimalisatie tot e-mailmarketing. Met Envoker zorg je ervoor dat je webshop of website een online succes wordt.

Hoewel ons internet marketing bedrijf Goes als thuisbasis heeft, betekent dat niet dat wij alleen in Zeeland werken. Onze online specialisten zetten zich namelijk in voor klanten door heel Nederland, België en Duitsland. En ook als het gaat om internetmarketing leggen wij onszelf als veelzijdig online marketing bedrijf geen beperkingen op.

Envoker

Allround online marketing Goes

Naast reeds aangestipte zaken als e mailmarketing en search engine optimization kan je bij ons tevens terecht voor onder andere social media marketing, zoekmachine adverteren, display-advertising en conversie optimalisatie. Veel van deze marketingaspecten hangen met elkaar samen en vaak is een online marketing strategie een combinatie van meerdere factoren.

De ene vorm van digitale marketing sluit de andere dus niet uit, maar uiteindelijk bepalen je doelstellingen onze strategie. Zo werkt ons bureau op een actieve manier aan jouw online zichtbaarheid.

Elke klant een vaste online marketeer

Envoker onderscheidt zich op meerdere punten van andere internetmarketingbureaus. Bij ons online marketing bedrijf werken bijvoorbeeld geen projectmanagers. Voor contact, overleg en marketingrapportages kan je terecht bij een vast online team.

Omdat geen enkele onderneming, webshop of website gelijk is, werk je bij ons bureau gegarandeerd met een marketeer die 100% bij jouw bedrijf past. Persoonlijke kennismakingsgesprekken zorgen ervoor dat je de juiste marketingspecialist krijgt toegewezen.

Een expert die jouw onderneming begrijpt, weet wat je nodig hebt en samen met jou tot het beste online resultaat komt. Tijdens onze samenwerking onderhouden we nauw onderling contact. Directe communicatie staat daarbij centraal. Zo weet je altijd hoe de zaken ervoor staan en wat je van ons online marketing bureau kunt verwachten.

Zeer professionele en bekwame marketeers

Met een zeer professionele en persoonlijke manier van werken behalen wij aan de hand van de werkzaamheden van Envoker mooie resultaten. Wij zochten een online marketingbureau dat paste bij de groei die wij doormaakten en voor ogen hadden. Met Envoker kregen we precies wat we wilden. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is het feit dat ze ook daadwerkelijk doen wat ze beloven waardoor we niet voor verrassingen komen te staan!

Helma van Hoof Manager RoofCommerce B.V. | Dakenshop

Helma van Hoof

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!

Laura Ligthart Director Sales | Roompot Vakanties

Laura Ligthart

Eén van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux

Envoker is voor mij één van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux. Niet omwille van hun grootte, wel omwille van hun high level kennis en expertise. Ze gaan steeds zeer doelgericht te werk. Dit gecombineerd met een zeer persoonlijke omgang met hun klanten. Ze kennen de klant, ze begrijpen de klant zijn business, hun noden en kunnen finaal zo deliveren op een niveau die vele malen hoger ligt dan hun collega’s op de markt.

Marnik d'Hoore Founding CEO | Bloovi

Marnik d'Hoore

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Jornt de Meurichy

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Wesley Koolen
online marketing goes
Online marketing Goes

Online marketing Goes: sleutel tot online succes

Wanneer je een bedrijf voor internet marketing inschakelt, zullen veelal vergelijkbare campagnes en strategieën worden opgezet. De sleutel tot online succes is echter niet de marketingstrategie, maar de expertise erachter. Wij hebben de juiste mensen, kennis en knowhow om jouw online kanalen uitgebreid te promoten onder je doelgroep en potentiële klanten. Een werkrelatie voor de lange termijn is dan ook waar het om draait en waar wij ons voor inzetten.

Of je ons nu nodig hebt voor het promoten van je social media, YouTube-activiteiten, webshop of website. Als onze klant merk je al snel dat marketing in ons bloed zit. Wil je weten hoe we jouw online resultaten langdurig kunnen verbeteren? Neem dan contact op met Envoker, het meest efficiënte marketing bureau in Goes.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient.

Hoe mooi en gebruiksvriendelijk je webshop of website ook is, uiteindelijk bepalen je potentiële klanten het succes ervan. En dat succes komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, maar is iets waar we samen intensief aan moeten werken. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. In plaats daarvan spreken we op momenten dat dat nodig is liever snel iets telefonisch door.

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons online marketing bureau. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeer, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Recente artikelen

Online Marketing in de reisbranche? Gebruik de eigenaardigheden van die markt!
Online Marketing in de reisbranche? Gebruik de eigenaardigheden van die markt!

Om te kunnen presteren in de travelbranche, met al zijn eigenaardigheden, is het belangrijk dat je als bedrijf, en zeker als marketeer, begrijpt wát er anders is. Hoe je hier ... Lees verder

De 3 grootste ergernissen van digitale adverteerders
De 3 grootste ergernissen van digitale adverteerders

De nieuwe adverteerders die we bezoeken, lijken tegenwoordig al hun vertrouwen kwijt te zijn in digitale bureaus. Ze zijn niet één, maar vier tot vijf keer na elkaar teleurge ... Lees verder

De jaarlijkse lijstjes met marketingtrends. Waardevol of waardeloos?
De jaarlijkse lijstjes met marketingtrends. Waardevol of waardeloos?

“Dé online marketingtrends die elke marketeer moet weten”, “Dé trends & tips voor 2020”. Het is weer de tijd van het jaar en je kunt er niet omheen. De jaarlijkse ... Lees verder