Looker Studio

Data & Web Analytics

Looker Studio

Je kent de gouden regel: meten is weten. Het is een uitdaging zijn om al je gegevens op één plek te verzamelen. Gelukkig hebben wij daar een handige tool voor.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
GrootPlezier Elcee Imkershop INNO Ballonvaren Zeeland Bushcraftshop Wellens Men Auto Poppe Thuisbakkerswinkel Brico Verhuurwinkel Pak Aanhangwagens Motoport Goes Roompot Hello Archie Morres Van Mele CPS CPE Nederland Getaway Travel Saman Groep Chevaldo OSU Gifts Boulevard 17 Aanhangwagens XXL West-Brabant NRV Rondreizen Installatiebalie Eco-Point Good Hope GGZ CarCollect Timesavers Pier 7 Dakenshop Horecaservice Nevejan Easy2Rent Depot Zeven Energetica Natura Veritas Slaapwel Dr. Feriduni Landal GreenParks GrootPlezier Elcee Imkershop INNO Ballonvaren Zeeland Bushcraftshop Wellens Men Auto Poppe Thuisbakkerswinkel Brico Verhuurwinkel Pak Aanhangwagens Motoport Goes Roompot Hello Archie Morres Van Mele CPS CPE Nederland Getaway Travel Saman Groep Chevaldo OSU Gifts Boulevard 17 Aanhangwagens XXL West-Brabant NRV Rondreizen Installatiebalie Eco-Point Good Hope GGZ CarCollect Timesavers Pier 7 Dakenshop Horecaservice Nevejan Easy2Rent Depot Zeven Energetica Natura Veritas Slaapwel Dr. Feriduni Landal GreenParks

Waarom Looker Studio?

Bij online marketing geldt de gouden regel: meten is weten. Om succes te boeken is het belangrijk om te weten waar je staat en waar je naartoe wilt. Misschien maak je gebruik van verschillende marketingtools, elk met hun eigen set KPI's. Het kan een uitdaging zijn om al deze gegevens op één plek te verzamelen. We begrijpen dat dit een tijdrovende klus kan zijn. Gelukkig hebben wij daar een handige tool voor: Looker Studio.

Bij Looker Studio kun je al je data verzamelen en weergeven op één overzichtelijke plek. Het onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheid om zonder kosten diverse databronnen te koppelen. Het resultaat? Dashboards die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook naadloos integreren met jouw KPI's. Het is meer dan alleen het opzetten van een paar grafieken.

Waarom zou je je druk maken over de integratie van complexe datasets en het real-time bijwerken van informatie, terwijl wij je dit uit handen kunnen nemen? We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte, resultaatgerichte dashboards. Wij zorgen ervoor dat jouw data niet alleen wordt verzameld, maar echt wordt omgezet in strategische inzichten.

Waarom Looker Studio bij Envoker?

15+ jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we talloze Looker Studio dashboards ontworpen. We kennen de best practices en hebben hiermee succes behaald voor onze klanten.

Multifunctioneel

Onze dashboards doen meer dan alleen data tonen; ze bieden voorspellende inzichten die cruciaal zijn voor strategische besluitvorming en bedrijfssturing.

Maatwerk

Elk dashboard dat we ontwikkelen, is nauwkeurig afgestemd op de specifieke doelstellingen van onze klanten. Wij bieden geen standaardoplossingen, alleen maatwerk.

Gebruiksvriendelijk

Onze Looker Studio dashboards zijn ontworpen voor helderheid en bruikbaarheid, met directe, inzichtelijke informatie. Niet alleen mooi, maar ook makkelijk te gebruiken.

Waar we ons op focussen

Bij het ontwikkelen van een Looker Studio dashboard is een eerste stap het vaststellen van de essentiële KPI’s, doelstellingen en metrics. Om een volledig en samenhangend beeld te krijgen moet je diverse data integreren.

We snappen het. Je wilt een visueel aantrekkelijk dashboard. Maar ook is het belangrijk dat het gebruiksvriendelijk is, dat je kan filteren en dat het zoekfuncties en dropdown-menu’s heeft om de navigatie te vergemakkelijken. Je wilt dat je partner real-time en voorspellende elementen implementeert om je voor te bereiden op zowel huidige als toekomstige uitdagingen.

Na de implementatie stopt ons werk niet. We delen het dashboard met je, zodat je altijd toegang hebt. Onze toewijding aan continu verbeteren betekent dat we het dashboard regelmatig evalueren en updaten, zodat het steeds blijft voldoen aan de veranderende eisen en groei van je bedrijf. Zo wordt elk dashboard een dynamisch hulpmiddel dat meegroeit met je ambities.

Stephan van den Bremer

Envoker is een team van experts, die duidelijk open staan voor innovatie, waarmee het ook gewoon lekker samenwerken is.

Stephan van den Bremer Co-founder

INNO

Een webformulier verliest meer dan 50% van de bezoekers. En nu?

+10%Stijging in conversies

+500%Stijging conversies retargeting campagnes

Veel conversiekillers opgelostMet informational tooltips

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

We beginnen niet zomaar met een analyse van jouw behoeften, we duiken diep om te ontdekken wat essentieel is voor jouw unieke situatie. We pinpointen exact de data die nodig is voor een volledig overzicht en smeden een naadloze integratie binnen je Looker Studio dashboard. Het design van het dashboard is geen bijzaak: bij ons gaat topprestatie hand in hand met topdesign. Zodra het dashboard ontwikkeld is, krijg jij direct de kans om in te grijpen – feedback is essentieel en wij staan klaar om te perfectioneren.

Het optimalisatieproces stopt nooit. Dit om ervoor te zorgen dat het dashboard meegaat met jouw bedrijfsvoering en steeds blijft voldoen aan je veranderende behoeften. Onze communicatielijnen zijn kort en kristalhelder, waardoor je altijd op de hoogte bent en wij onmiddellijk kunnen reageren op jouw behoeften. Bovendien delen we onze kennis actief met jou, zodat je volledig begrijpt hoe je het dashboard kunt gebruiken om je doelen te bereiken.

Duik met ons de diepte in

6 redenen waarom je bedrijf een online marketing dashboard nodig heeft
6 redenen waarom je bedrijf een online marketing dashboard nodig heeft

In de snelle digitale wereld van vandaag heb je realtime inzichten en efficiënt beheer nodig om voor te blijven op de concurrentie. Een online marketing dashboard ve ...

Lees verder
Conversie-attributie ontrafeld: 10 essentiële inzichten vanuit de praktijk
Conversie-attributie ontrafeld: 10 essentiële inzichten vanuit de praktijk

Inzicht in welke marketinginspanningen conversies genereren is belangrijk voor iedereen die zijn budgetten en strategieën wil optimaliseren. Conversie attributie is ...

Lees verder
Het nut van A/B testen in online marketing
Het nut van A/B testen in online marketing

A/B-testen geldt als een cruciaal hulpmiddel in de snel veranderende wereld van online marketing, waarmee merken het raden naar voorkeuren achterwege kunnen laten en ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL