E-mail Marketing

E-mail Marketing

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

E-mail Marketing

Werken aan klantenbinding met e-mail marketing

E-mailmarketing is een traditionele online methode waarbij je mensen benadert met als doel prospects en klanten voor je bedrijf te winnen. Het uitrollen van een e-mailcampagne heeft een groot aantal voordelen boven andere manieren van e-marketing, maar dient voor het juiste resultaat wel zorgvuldig te worden aangepakt. Bij Envoker helpen we je met het opzetten van je crm e-mail marketing en e-mail marketing strategie.

Motivatie

E-mail marketing als motivatiemiddel

Online marketing is er doorgaans op gericht om internetgebruikers naar jouw website, webshop of social-mediakanaal te laten komen. Dit kan onder andere door de inzet van SEA, door met behulp van SEO ervoor te zorgen dat je site beter vindbaar is of door gebruik te maken van affiliates. In al deze gevallen komt je bezoeker via een omweg uit bij jouw bedrijf.

Een cruciaal verschil met dergelijke vormen van internetmarketing is dat je met e-mail marketing je doelgroep met een persoonlijke boodschap gericht motiveert om actie te ondernemen. Dit dus in tegenstelling tot bijvoorbeeld het plaatsen van advertenties of berichten op social media waarmee je mensen weliswaar probeert te motiveren, maar waarbij een persoonlijk bericht achterwege blijft.

Relatie opbouwen via e-mail marketing

Een e-mail sturen heeft verschillende voordelen. Het kost weinig, is een snelle manier van communiceren en geeft je boodschap een minder commercieel karakter. Omdat mensen zich middels het achterlaten van hun e-mailadres moeten aanmelden om je berichten te ontvangen, kun je er bovendien vanuit gaan dat zij reeds geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. E-mail marketing crm is echter meer dan online reclame rondsturen.

Het idee erachter is namelijk ook om een goede relatie met je doelgroep op te bouwen. Hiervoor komt crm software van pas. Crm of Customer Relationship Management is het verzamelen en analyseren van gegevens van klanten en websitebezoekers, zodat je ze met waardevolle e-mails aan je bedrijf kan binden.

Een zeer kundige enthousiaste club

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Jornt de Meurichy

Een verlengde van ons marketingteam

Het samenwerken met Envoker ervaren we als erg prettig. Het is een partij die kennis heeft van zaken en ook altijd met ons meedenkt om onze online performance steeds te verbeteren. Zij verdiepen zich steeds in de online materie en zo zijn wij altijd op de hoogte van alle nieuwtjes. Zij nemen een hoop werk uit onze handen en doen waar zij goed in zijn. Door dat wij altijd met hetzelfde team samenwerken, voelt het alsof Jesper en Thor (team Envoker) een verlengde van ons marketingteam zijn.

Joline Windhorst Marketing Manager | Sentia

Joline Windhorst

Zeer professioneel en bekwaam

Met een professionele en persoonlijke manier van werken behalen wij aan de hand van de werkzaamheden van Envoker mooie resultaten. Wij zochten een online marketingbureau dat paste bij de groei die wij voor ogen hadden, met Envoker kregen we precies wat we wilden.

Helma van Hoof Manager RoofCommerce B.V./Dakenshop | Dakenshop

Helma van Hoof

Een proactieve en grondige aanpak

Sinds 2018 werken we samen met Envoker om onze online marketing strategie te verbeteren. We ervaren dit partnership als erg prettig zowel op het vlak van: de communicatie, de kennisdeling en de praktische uitvoering. We zijn inmiddels al heel wat kennis én klanten rijker dankzij een proactieve en grondige aanpak. Het team van Envoker denkt met ons mee en helpt ons richting te geven aan de prioriteiten om onze online visibiliteit steeds weer naar een hoger niveau te tillen.

Bianca Hamers Global Marketing Manager | Halito

Bianca Hamers

Envoker is een fijne partner voor ons

We zijn erg tevreden over de samenwerking, Envoker luistert naar onze uitdagingen en verwachtingen en past de werkzaamheden daarop aan. Ze zorgen dat onze doelstellingen worden behaald. Daarnaast gaat de communicatie erg vlotjes, we hoeven nooit lang te wachten op antwoord en er wordt altijd pro-actief meegedacht! Envoker is een fijne partner voor ons!

Erik van ’t Padje Oprichter en DGA | Bushcraftshop

Erik van ’t Padje
e-mail marketing
marketing automation

Marketing automation bij e-mail marketing

Het geven van meerwaarde aan e-mailberichten doe je door gebruik te maken van de bij jou bekende informatie over en van een klant of bezoeker. Je kunt onderzoeken welke pagina’s op je website iemand heeft bekeken of wat deze in het verleden bij jou heeft gekocht. Marketing automation software vereenvoudigt dit proces. Dit soort software biedt de mogelijkheid om bezoekers op basis van uitgevoerde acties op je site in een later stadium automatisch te benaderen.

Zo kan je een gerichte mail sturen met informatie of een aanbieding die deze persoon hoogstwaarschijnlijk zal aanspreken. Omdat een crm systeem het opstellen van bezoekersprofielen mogelijk maakt, kan je op het juiste moment in de klantreis het juiste e-mailbericht sturen.

DRIVEN BY PERFORMANCE

E-mail marketing strategie via Envoker

Met crm e-mail marketing werk je dus actief aan klantenbinding met als uiteindelijke doel een conversie, zoals het plaatsen van een bestelling.

Om een prospect of potentiële klant niet af te schrikken en te voorkomen dat deze je bericht als spam aanmerkt, is het van belang dat je weloverwogen te werk gaat met een op individuele websitebezoekers toegespitste e-mail marketing strategie.

De meeste internetgebruikers krijgen echter al genoeg e-mails. Wij weten precies hoe je het meest uit je e-mail marketing crm haalt en een vruchtbare relatie met je doelgroep opbouwt. Mail of bel voor meer informatie over effectieve en lonende e-mail marketing.

Bij Envoker kan je rekenen op de hulp en knowhow van gedreven marketingexperts.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze
e-mailnieuwsbrief

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy statement.

Recente artikelen

9 marketing tips voor je E-commerce webshop
9 marketing tips voor je E-commerce webshop

Top 9 helikopter view tips voor e-commerce webshop marketing. Waar kan jij op focussen om te zorgen dat je succesvol wordt!  Lees verder

Vergroot je ROI en omzet met dynamische tekst ads via Channable
Vergroot je ROI en omzet met dynamische tekst ads via Channable

Slim adverteren met de SEA-tool van Channable. Creëer dynamische tekstadvertenties, campagnes en adgroups aan de hand van je productfeed. Zo blijven je advertenties ... Lees verder

8 ActiveCampaign automations die écht werken!
8 ActiveCampaign automations die écht werken!

Marketing automation is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een online marketingstrategie. In dit artikel willen we je acht automation ideeën en voorbeelden lat ... Lees verder

Onze klanten

Wij werken ook voor

Largo
Mojo Design
NeaPharma
Dr. Feriduni
Imkershop
Eponym
Pier 7
Verhuurwinkel
Dakenshop
Ricoh Document Center
Bloovi
Medisol
Witti Group
Wellens Men
Van Mele
Thermaalbad Arcen
Novid
Auto Poppe
Nilsson
Decovry
Rabeko Zero Sauzen
Vinetiq
Bushcraftshop
Aanhangwagens XXL West-Brabant
Pak Aanhangwagens
Roompot Business
Connections
Roompot Vakanties
Halito
Bosch Car Service
Sentia
Elephant
NetworkApp
Cleanmastershop
Klok'uus
Yd Nordic House
KonseptS