E-mail Marketing

E-mail Marketing

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

E-mail Marketing

Werken aan klantenbinding met e-mail marketing

E-mailmarketing is een traditionele online methode waarbij je mensen benadert met als doel prospects en klanten voor je bedrijf te winnen. Het uitrollen van een e-mailcampagne heeft een groot aantal voordelen boven andere manieren van e-marketing, maar dient voor het juiste resultaat wel zorgvuldig te worden aangepakt. Bij Envoker helpen we je met het opzetten van je crm e-mail marketing en e-mail marketing strategie.

Motivatie

E-mail marketing als motivatiemiddel

Online marketing is er doorgaans op gericht om internetgebruikers naar jouw website, webshop of social-mediakanaal te laten komen. Dit kan onder andere door de inzet van SEA, door met behulp van SEO ervoor te zorgen dat je site beter vindbaar is of door gebruik te maken van affiliates. In al deze gevallen komt je bezoeker via een omweg uit bij jouw bedrijf.

Een cruciaal verschil met dergelijke vormen van internetmarketing is dat je met e-mail marketing je doelgroep met een persoonlijke boodschap gericht motiveert om actie te ondernemen. Dit dus in tegenstelling tot bijvoorbeeld het plaatsen van advertenties of berichten op social media waarmee je mensen weliswaar probeert te motiveren, maar waarbij een persoonlijk bericht achterwege blijft.

Relatie opbouwen via e-mail marketing

Een e-mail sturen heeft verschillende voordelen. Het kost weinig, is een snelle manier van communiceren en geeft je boodschap een minder commercieel karakter. Omdat mensen zich middels het achterlaten van hun e-mailadres moeten aanmelden om je berichten te ontvangen, kun je er bovendien vanuit gaan dat zij reeds geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. E-mail marketing crm is echter meer dan online reclame rondsturen.

Het idee erachter is namelijk ook om een goede relatie met je doelgroep op te bouwen. Hiervoor komt crm software van pas. Crm of Customer Relationship Management is het verzamelen en analyseren van gegevens van klanten en websitebezoekers, zodat je ze met waardevolle e-mails aan je bedrijf kan binden.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Jornt de Meurichy

Zeer professionele en bekwame marketeers

Met een zeer professionele en persoonlijke manier van werken behalen wij aan de hand van de werkzaamheden van Envoker mooie resultaten. Wij zochten een online marketingbureau dat paste bij de groei die wij doormaakten en voor ogen hadden. Met Envoker kregen we precies wat we wilden. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is het feit dat ze ook daadwerkelijk doen wat ze beloven waardoor we niet voor verrassingen komen te staan!

Helma van Hoof Manager RoofCommerce B.V. | Dakenshop

Helma van Hoof

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!

Laura Ligthart Director Sales | Roompot Vakanties

Laura Ligthart

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Wesley Koolen

Eén van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux

Envoker is voor mij één van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux. Niet omwille van hun grootte, wel omwille van hun high level kennis en expertise. Ze gaan steeds zeer doelgericht te werk. Dit gecombineerd met een zeer persoonlijke omgang met hun klanten. Ze kennen de klant, ze begrijpen de klant zijn business, hun noden en kunnen finaal zo deliveren op een niveau die vele malen hoger ligt dan hun collega’s op de markt.

Marnik d'Hoore Founding CEO | Bloovi

Marnik d'Hoore
e-mail marketing
marketing automation

Marketing automation bij e-mail marketing

Het geven van meerwaarde aan e-mailberichten doe je door gebruik te maken van de bij jou bekende informatie over en van een klant of bezoeker. Je kunt onderzoeken welke pagina’s op je website iemand heeft bekeken of wat deze in het verleden bij jou heeft gekocht. Marketing automation software vereenvoudigt dit proces. Dit soort software biedt de mogelijkheid om bezoekers op basis van uitgevoerde acties op je site in een later stadium automatisch te benaderen.

Zo kan je een gerichte mail sturen met informatie of een aanbieding die deze persoon hoogstwaarschijnlijk zal aanspreken. Omdat een crm systeem het opstellen van bezoekersprofielen mogelijk maakt, kan je op het juiste moment in de klantreis het juiste e-mailbericht sturen.

DRIVEN BY PERFORMANCE

E-mail marketing strategie via Envoker

Met crm e-mail marketing werk je dus actief aan klantenbinding met als uiteindelijke doel een conversie, zoals het plaatsen van een bestelling.

Om een prospect of potentiële klant niet af te schrikken en te voorkomen dat deze je bericht als spam aanmerkt, is het van belang dat je weloverwogen te werk gaat met een op individuele websitebezoekers toegespitste e-mail marketing strategie.

De meeste internetgebruikers krijgen echter al genoeg e-mails. Wij weten precies hoe je het meest uit je e-mail marketing crm haalt en een vruchtbare relatie met je doelgroep opbouwt. Mail of bel voor meer informatie over effectieve en lonende e-mail marketing.

Bij Envoker kan je rekenen op de hulp en knowhow van gedreven marketingexperts.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Recente artikelen

ITP in Safari 13 en de volledige blokkering van externe cookies
ITP in Safari 13 en de volledige blokkering van externe cookies

Op 24 maart zette John Wilander, product owner van het ITP (Intelligent Tracking Prevention) binnen Safari, de onderstaande tweet op Twitter. Standaard staan nu dus a ... Lees verder

Ga voor de volgende stap met je Google Shopping Ads
Ga voor de volgende stap met je Google Shopping Ads

Google Shopping Ads zijn tegenwoordig onmisbaar voor een e-commerce website. Want als verkoper je product rechtstreeks verkopen in de (Google) zoekmachine, dat is toch simpelwe ... Lees verder

Het see, think, do, experience, care-model
Het see, think, do, experience, care-model

Een nieuwe fase wordt binnen het gevestigde see, think, do, care-modelmodel geïntroduceerd: de experience-fase. Deze nieuwe fase wordt geplaatst tussen de do-fase en de care-f ... Lees verder