Social Media Bedrijf

Social Media Bedrijf

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA
Resultaatgericht

Social Media Bureau

Internet neemt bij het ondernemerschap een belangrijke plaats in. Websites geven je bestaansrecht en zorgen ervoor dat je bedrijf serieus wordt genomen. Maar daarmee ben je er nog niet. Als ondernemer kun je naast een goede site en webshop namelijk ook niet zonder een goede sociale media strategie.

Een van de meest directe methodes om je doelgroep te bereiken is immers via social media. Een social-mediakanaal is daarmee essentieel voor het vinden van potentiële klanten. Om je social-mediapagina’s optimaal te benutten, zijn efficiënte marketingcampagnes onmisbaar.

Social Media Bedrijf

Een website is niet meer voldoende

Websites vormen een belangrijke schakel tussen jouw bedrijf en de mensen die in jouw product of dienst geïnteresseerd zijn. Op je site kun je je onderneming of organisatie voor een relatief klein bedrag uitgebreid en doeltreffend presenteren, je assortiment promoten en bezoekers de mogelijkheid geven om contact op te nemen. Daar komt bij dat een website 24 uur per dag en zeven dagen per week in de lucht is en in principe voor iedereen ter wereld bereikbaar is.

Voordat het zover is moet er wel het een en ander gebeuren, want je wordt niet zomaar gevonden, daar is een goede zoekmachine optimalisatie voor nodig. Een andere manier om jezelf onder de aandacht van mogelijke klanten te brengen, is het inzetten van social media kanalen. Voor het beste resultaat is dan wel een goede strategie nodig die door een gespecialiseerd social media bedrijf compleet op maat wordt bedacht.

Gedreven social media bureau

Een bureau dat zich specialiseert in social media marketing biedt veel voordelen boven een algemeen internetbedrijf. De mogelijkheden voor online marketing breiden zich regelmatig uit en zijn steeds aan verandering onderhevig. Voor het ontwikkelen van een social-mediacampagne met het gewenste resultaat moet je echter ook inzicht hebben in de kansen die de desbetreffende platformen bieden.

Veel social-mediasites kennen wat dat betreft hun eigen mogelijkheden. Maar afhankelijk van het social-mediakanaal worden de regels voor marketing en promotie misschien nog wel vaker aangepast dan in bijvoorbeeld de zoekmachines. Van het gemiddelde internetmarketing en media bureau kan je daarom niet zoveel verwachten als van een ervaren partner.

Als gespecialiseerd social media bedrijf werken we met gedreven en resultaatgerichte marketeers, die strategisch nadenken over marketingdoelstellingen en weten hoe ze het beste kunnen halen uit de afzonderlijke sociale-mediaplatformen.

social media bedrijf
Social Media Bedrijf

Social media strategie opzetten

Hoe succesvol een social-mediacampagne is, ligt aan de invulling ervan en de vooraf gestelde doelen. Daarbij is het uitgangspunt dat de gekozen strategie goed aansluit bij jouw merk en bij wat je wilt uitstralen. Tegelijkertijd dient de campagne ook aansprekend te zijn voor jouw doelgroep. Geen enkele doelgroep is echter hetzelfde en een draaiboek dat de weg wijst bestaat dan ook niet.

Als social media bureau voeren wij daarom eerst onderzoek uit naar wat werkt. Om hiervan een indruk te krijgen, kijken we bijvoorbeeld naar hoe je doelgroep is opgebouwd. Het mooie van sociale media is dat ze inzicht geven in zaken als leeftijd, opleiding, woonplaats en interesses. Bij een campagne maken we daarnaast gebruik van posts die traditioneel meer mensen aanspreken. Video’s en foto’s hebben op social media bijvoorbeeld meestal een groter bereik dan posts met alleen tekst.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Social-mediagebruikers verspreiden je boodschap

Behalve van een gespecialiseerd social media bureau is je succes op platforms als Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube afhankelijk van de mensen die op deze websites actief zijn. Door tijdens een social media campagne content te gebruiken die likes, shares en comments opleveren, zorgen we ervoor dat veel mensen worden bereikt en je onderneming meer naamsbekendheid krijgt.

Bij de strategieën die we op maat uitrollen, spelen de social-mediagebruikers daarom vaak een belangrijke rol. Zij zijn immers jouw doelgroep. Voor een zo groot mogelijke effectiviteit zetten we bij campagnes doorgaans alle social media kanalen in die voor jou relevant zijn. Uiteraard sturen we de campagne voortdurend bij. Mocht blijken dat de strategie voor een bepaald social media platform niet werkt, dan wijzigen we deze totdat we het gewenste resultaat bereiken. 

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Social Media Bedrijf

Wat ons social media bureau voor je kan betekenen

Het laten doorgroeien van je social media kanalen en het daarbij op de juiste manier betrekken van je doelgroep is ingewikkeld, vereist de juiste kennis en kost tijd. En zeker omdat je het als ondernemer al druk genoeg hebt, kom je daar misschien niet altijd aan toe. Wil je je aanwezigheid op sociale media verbeteren en professionaliseren?

Wij richten ons op social media marketing voor bedrijven in alle denkbare sectoren en kunnen ook jouw onderneming dus zeker van dienst zijn. We helpen je je naam onder je doelgroep te vestigen en in contact te komen met nieuwe klanten en geïnteresseerden. Dat doen we door middel van efficiënte budgetbesteding, intensieve samenwerking, het inzetten van uiteenlopende social-mediawebsites en door continu te streven naar het beste.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Léon Maljaars

Recente artikelen

De (online) customer journey als leidraad voor je Facebook advertising strategie
De (online) customer journey als leidraad voor je Facebook advertising strategie

Na het lezen van deze blog begrijp je het belang van een goede Facebook pixel implementatie. Daarnaast laten we zien hoe je met custom events in kan spelen ...

Lees verder
Facebook Attribution: De heilige graal voor online marketeers!
Facebook Attribution: De heilige graal voor online marketeers!

Facebook heeft stilletjes weer een nieuwe tool gelanceerd, maar toen ik deze nieuwe tool in mijn Facebook Bedrijfsmanager zag staan was m’n interesse direct gewekt. Het digit ...

Lees verder
Haal meer rendement uit je campagnes door je kwaliteitsscore te verbeteren!
Haal meer rendement uit je campagnes door je kwaliteitsscore te verbeteren!

Wanneer iemand een zoekopdracht uitvoert in Google gebeurt er van alles achter de schermen. In minder dan een seconde heeft Google een rij met zoekresultaten klaar, waarvan de ...

Lees verder
Onze klanten

Wij werken ook voor

SCROLL