Social Media Bedrijf

Social Media Marketing

Resultaatgericht
Social Media Bedrijf

Ontdek Social Media Bedrijf
Onze klanten
Social Media Bedrijf referenties
Easy2Rent Auto Poppe Rabeko Zero Sauce Motoport Goes Installatiebalie Van Mele Roompot Klok'uus Energetica Natura Dakenshop Pak Aanhangwagens Wellens Men Timesavers Veritas Dr. Feriduni INNO Aanhangwagens XXL West-Brabant Morres Bushcraftshop Easy2Rent Auto Poppe Rabeko Zero Sauce Motoport Goes Installatiebalie Van Mele Roompot Klok'uus Energetica Natura Dakenshop Pak Aanhangwagens Wellens Men Timesavers Veritas Dr. Feriduni INNO Aanhangwagens XXL West-Brabant Morres Bushcraftshop

Social Media Bureau

Internet neemt bij het ondernemerschap een belangrijke plaats in. Websites geven je bestaansrecht en zorgen ervoor dat je bedrijf serieus wordt genomen. Maar daarmee ben je er nog niet. Als ondernemer kun je naast een goede site en webshop namelijk ook niet zonder een goede sociale media strategie. Een van de meest directe methodes om je doelgroep te bereiken is immers via social media. Een social-mediakanaal is daarmee essentieel voor het vinden van potentiële klanten. Om je social-mediapagina’s optimaal te benutten, zijn efficiënte marketingcampagnes onmisbaar.

Een bureau dat zich specialiseert in social media marketing biedt veel voordelen boven een algemeen internetbedrijf. De mogelijkheden voor online marketing breiden zich regelmatig uit en zijn steeds aan verandering onderhevig. Voor het ontwikkelen van een social-mediacampagne met het gewenste resultaat moet je echter ook inzicht hebben in de kansen die de desbetreffende platformen bieden.

Waarom Social Media Bedrijf?

Merkbeleving

Zorg ervoor dat bezoekers een consistente merkbeleving ervaren.

Meer traffic

Target gericht specifieke doelgroepen en verwijs ze door.

Meer leads

Creeër meer leads door social volgers naar jouw website te leiden.

Groter bereik

Vergroot jouw bereik door gebruik te maken van social advertising.

Largo

+153%Stijging in totaal aantal bezoekers op de website t.o.v. vorig jaar

Uitgelichte case: Largo

Mooi Dichtbij: Prikkelen, activeren & inspireren

+153%Stijging in totaal aantal bezoekers op de website t.o.v. vorig jaar

85.000 minutenVideo bekeken via de verschillende kanalen

7,9 miljoenGebruikers bereikt met de #Mooidichtbij campagne

De #MOOIDICHTBIJ campagne is ontstaan tijdens COVID-19. Met een juiste, gezonde balans tussen lef, merk, resultaat en zorgvuldigheid heeft Envoker een juiste route...

Lees de volledige case

Een website is niet meer voldoende

Websites vormen een belangrijke schakel tussen jouw bedrijf en de mensen die in jouw product of dienst geïnteresseerd zijn. Op je site kun je je onderneming of organisatie voor een relatief klein bedrag uitgebreid en doeltreffend presenteren, je assortiment promoten en bezoekers de mogelijkheid geven om contact op te nemen. Zoekmachine optimalisatie kan ervoor zorgen dat je online beter wordt gevonden. Een andere manier om jezelf onder de aandacht van mogelijke klanten te brengen, is het inzetten van social media kanalen. Voor het beste resultaat is dan wel een goede strategie nodig die door een gespecialiseerd social media bedrijf compleet op maat wordt bedacht.

Gedreven social media bureau

Veel social-mediasites kennen wat dat betreft hun eigen mogelijkheden. Maar afhankelijk van het social-mediakanaal worden de regels voor marketing en promotie misschien nog wel vaker aangepast dan in bijvoorbeeld de zoekmachines. Van het gemiddelde internetmarketing en media bureau kan je daarom niet zoveel verwachten als van een ervaren partner.

Als gespecialiseerd social media bedrijf werken we met gedreven en resultaatgerichte marketeers, die strategisch nadenken over marketingdoelstellingen en weten hoe ze het beste kunnen halen uit de afzonderlijke sociale-mediaplatformen.

Social media strategie opzetten

Hoe succesvol een social-mediacampagne is, ligt aan de invulling ervan en de vooraf gestelde doelen. Daarbij is het uitgangspunt dat de gekozen strategie goed aansluit bij jouw merk en bij wat je wilt uitstralen. Tegelijkertijd dient de campagne ook aansprekend te zijn voor jouw doelgroep. Geen enkele doelgroep is echter hetzelfde en een draaiboek dat de weg wijst bestaat dan ook niet.

Als social media bureau voeren wij daarom eerst onderzoek uit naar wat werkt. Om hiervan een indruk te krijgen, kijken we bijvoorbeeld naar hoe je doelgroep is opgebouwd. Het mooie van sociale media is dat ze inzicht geven in zaken als leeftijd, opleiding, woonplaats en interesses. Bij een campagne maken we daarnaast gebruik van posts die traditioneel meer mensen aanspreken. Video’s en foto’s hebben op social media bijvoorbeeld meestal een groter bereik dan posts met alleen tekst.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Social-mediagebruikers verspreiden je boodschap

Behalve van een gespecialiseerd social media bureau is je succes op platforms als Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube afhankelijk van de mensen die op deze websites actief zijn. Door tijdens een social media campagne content te gebruiken die likes, shares en comments opleveren, zorgen we ervoor dat veel mensen worden bereikt en je onderneming meer naamsbekendheid krijgt.

Bij de strategieën die we op maat uitrollen, spelen de social-mediagebruikers daarom vaak een belangrijke rol. Zij zijn immers jouw doelgroep. Voor een zo groot mogelijke effectiviteit zetten we bij campagnes doorgaans alle social media kanalen in die voor jou relevant zijn. Uiteraard sturen we de campagne voortdurend bij. Mocht blijken dat de strategie voor een bepaald social media platform niet werkt, dan wijzigen we deze totdat we het gewenste resultaat bereiken. 

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Nieuws

Recente artikelen

9 TikTok advertising tips voor het maximale resultaat
9 TikTok advertising tips voor het maximale resultaat

TikTok is een essentieel platform voor merken om hun doelgroepen te bereiken. Met meer dan 500 miljoen actieve gebruikers wereldwijd en een demografie die voorna ...

Lees verder
Verdubbel het aantal leads door de inzet van lead form ads via Facebook en LinkedIn
Verdubbel het aantal leads door de inzet van lead form ads via Facebook en LinkedIn

Voor veel bedrijven in de B2B-markt is het streven om zoveel mogelijk kwalitatieve leads te genereren. Je kan dit natuurlijk doen door onverwachts een accountmanager ...

Lees verder
Zo til je jouw Facebook campagne naar een hoger niveau
Zo til je jouw Facebook campagne naar een hoger niveau

Facebook is nog steeds een aantrekkelijk kanaal om op te adverteren. Met zo’n 10,3 miljoen gebruikers in Nederland en 1,93 miljard gebruikers wereldwijd, bereik je ...

Lees verder

Wat ons social media bureau voor je kan betekenen

Het laten doorgroeien van je social media kanalen en het daarbij op de juiste manier betrekken van je doelgroep is ingewikkeld, vereist de juiste kennis en kost tijd. En zeker omdat je het als ondernemer al druk genoeg hebt, kom je daar misschien niet altijd aan toe. Wil je je aanwezigheid op sociale media verbeteren en professionaliseren?

Wij richten ons op social media marketing voor bedrijven in alle denkbare sectoren en kunnen ook jouw onderneming dus zeker van dienst zijn. We helpen je je naam onder je doelgroep te vestigen en in contact te komen met nieuwe klanten en geïnteresseerden. Dat doen we door middel van efficiënte budgetbesteding, intensieve samenwerking, het inzetten van uiteenlopende social-mediawebsites en door continu te streven naar het beste.

Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

SCROLL