Profiel

over ons

Arthur SonneveldtSenior Online Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Morres Brico INNO Veritas Hello Archie Roompot Connections GrootPlezier NRV Rondreizen Energetica Natura Bloovi Morres Brico INNO Veritas Hello Archie Roompot Connections GrootPlezier NRV Rondreizen Energetica Natura Bloovi
Arthur Sonneveldt

Arthur Sonneveldt

Arthur is een ervaren en energieke allround online marketeer. Na het behalen van zijn marketing diploma is hij bij diverse verzekeraars werkzaam geweest in strategische marketing functies. Al werkend kwam hij erachter dat zijn passie bij online marketing ligt. De afgelopen jaren heeft hij zich succesvol beziggehouden met het verbeteren van de online performance van een huisdieren verzekeraar. Doordat hij veel in-house ervaring heeft opgedaan in het aansturen van bureaus kan hij zich goed in het perspectief van de opdrachtgever verplaatsen.

Arthur is gedreven en houdt ervan om planmatig te werk te gaan. Hij krijgt energie van het samen met de klant te bepalen waar de organisatie op dit moment staat op het gebied van online marketing activiteiten, hoe je kunt groeien en vooral waar je moet beginnen.

Kleurenprofiel

De grootste drijfveer van Arthur is zijn groene kant. Dit betekent dat hij zich hard zal maken voor een goede sfeer. Goed kunnen opschieten met anderen, samen overleggen en begrip hebben voor anderen zijn voor hem belangrijk om op dezelfde golflengte te raken. Die groene kant sluit mooi aan bij zijn blauwe kant. Arthur brengt graag structuur aan in de chaos en zorgt ervoor dat men weet wat zij aan hem hebben.

Dit wordt aangevuld met een oranje drijfveer waarin resultaat en vooruitgang centraal staan. Eerst een goede verstandhouding, dan afspraken maken om deze verstandhouding te behouden: hierdoor zullen goede resultaten volgens Arthur zeker volgen.

Arthur Sonneveldt

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL