Profiel

over ons

Daniël BaggermanOnline Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Roompot Bloovi Hello Archie Morres INNO NRV Rondreizen Connections Energetica Natura Roompot Bloovi Hello Archie Morres INNO NRV Rondreizen Connections Energetica Natura
Daniël Baggerman

Daniël Baggerman

Daniël kwam in zijn studententijd bij toeval in aanraking met online marketing, en sindsdien valt hij er niet meer van weg te slaan. Na het bouwen van enkele websites had hij zich al snel gestort op affiliate marketing en het binnenhalen van meer zoekverkeer. Die passie voor het ranken van websites is hem tot op de dag van vandaag bijgebleven. Na het behalen van zijn NIMA-diploma heeft hij eerst een jaar in de e-commerce gewerkt, en kwam zo in aanraking met het bedrijfsleven.

Daniël leest zichzelf graag goed in voordat hij aan iets nieuws begint, en weet dan al snel de hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Hij valt te omschrijven als gedreven en anaytisch. Kenmerkend voor Daniël is zijn zucht naar nieuwe kennis en mogelijkheden. Als een onderwerp zijn interesse heeft, kan hij er zich helemaal in vastbijten totdat het gewenste resultaat is behaald.

Kleurenprofiel

Voor Daniël is de wereld een oranje plek waar het draait om resultaten en vooruitgang. Het opstellen van doelen en er alle focus op leggen om die doelen ook daadwerkelijk te behalen, dat is wat hem motiveert. Daniël heeft ambitie, is gericht op efficiëntie en werkt pro-actief: deze kernwaarden leiden bij hem tot succes.

Resultaat behalen is voor hem belangrijk, maar over lijken gaan en met de ellebogen werken om als eerste bij het doel te komen, is niet voor Daniël weggelegd. Daar helpt zijn groene kant hem wel bij. Gelijkwaardigheid, anderen betrekken en communicatie vindt hij belangrijke aspecten om een goede sfeer te behouden. Té oranje zal het dus niet worden!

Daniël Baggerman

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Daniël Baggerman

De kracht van redirects
De kracht van redirects

Heb je een website, dan krijg je op den duur te maken met content die verhuist naar een nieuwe locatie, of zelfs geheel verdwijnt van de site. Op zich geen ramp, mits ...

Lees verder
EAT & YMYL in Google – Je geld of je leven
EAT & YMYL in Google – Je geld of je leven

Oh nee, daar heb je weer van die ingewikkelde marketingbegrippen... EAT en YMYL? In deze blog leer je waarom het bij bepaalde onderwerpen extra moeilijk is om te rank ...

Lees verder
Off Page SEO – Zo bouw je het perfecte link-profiel
Off Page SEO – Zo bouw je het perfecte link-profiel

Pagina’s met kwalitatief hoogstaande en keyword-geoptimaliseerde content scoren beter in zoekmachines. Dit principe staat bekend als on-page SEO. Het volgende stuk ...

Lees verder
SCROLL