Profiel

over ons

Daniël BaggermanOnline Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Bloovi Brico GrootPlezier Veritas INNO NRV Rondreizen Energetica Natura Hello Archie Morres Roompot Bloovi Brico GrootPlezier Veritas INNO NRV Rondreizen Energetica Natura Hello Archie Morres Roompot
Daniël Baggerman

Daniël Baggerman

Daniël kwam in zijn studententijd toevallig in aanraking met online marketing, en sindsdien valt hij er niet meer van weg te slaan. Door zelf websites te bouwen en dingen uit te proberen is hij steeds meer gaan leren over SEO. Die interesse is hem tot op de dag van vandaag bijgebleven, maar ook met andere takken van online marketing kan hij inmiddels goed overweg.

Daniël leest zichzelf graag goed in voordat hij aan iets nieuws begint, en weet dan al snel de hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Hij krijgt energie van resultaten, maar vind het ook leuk om anderen te helpen en dingen uit te leggen. Wanneer een onderwerp zijn interesse heeft, kan hij zich er helemaal in vastbijten, totdat het gewenste resultaat is behaald.

Kleurenprofiel

Voor Daniël is de wereld een oranje plek waar het draait om resultaten en vooruitgang. Het opstellen van doelen en er alle focus op leggen om die doelen ook daadwerkelijk te behalen, dat is wat hem motiveert. Daniël heeft ambitie, is gericht op efficiëntie en werkt pro-actief: deze kernwaarden leiden bij hem tot succes.

Resultaat behalen is voor hem belangrijk, maar over lijken gaan en met de ellebogen werken om als eerste bij het doel te komen, is niet voor Daniël weggelegd. Daar helpt zijn groene kant hem wel bij. Gelijkwaardigheid, anderen betrekken en communicatie vindt hij belangrijke aspecten om een goede sfeer te behouden. Té oranje zal het dus niet worden!

Daniël Baggerman

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Daniël Baggerman

SMX Advanced Berlin 2022
SMX Advanced Berlin 2022

Eind september was Envoker aanwezig bij het SMX Advanced evenement in Berlijn. Daniël, Danny en Arthur zijn met de trein naar Berlijn afgereisd om twee dagen mee te ...

Lees verder
De kracht van redirects
De kracht van redirects

Heb je een website, dan krijg je op den duur te maken met content die verhuist naar een nieuwe locatie, of zelfs geheel verdwijnt van de site. Op zich geen ramp, mits ...

Lees verder
EAT & YMYL in Google – Je geld of je leven
EAT & YMYL in Google – Je geld of je leven

Oh nee, daar heb je weer van die ingewikkelde marketingbegrippen... EAT en YMYL? In deze blog leer je waarom het bij bepaalde onderwerpen extra moeilijk is om te rank ...

Lees verder
SCROLL