Profiel

over ons

Iris van OmmerenOnline Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
INNO GrootPlezier Energetica Natura Veritas Roompot NRV Rondreizen Morres Bloovi Brico Hello Archie Decovry INNO GrootPlezier Energetica Natura Veritas Roompot NRV Rondreizen Morres Bloovi Brico Hello Archie Decovry
Iris van Ommeren

Iris van Ommeren

Tijdens haar werk en in haar vrije tijd houdt Iris zich passievol bezig met data en digitale techniek. Een aantal jaar geleden betrad ze de wereld van online marketing via haar specialisme zoekmachine optimalisatie. Bij Envoker is ze erop uit deze kennis en ervaring uit te breiden en samen te groeien.

Haar verleden in de horeca en haar perfectionisme zijn belangrijke drijfveren van haar om alles uit de kast te halen voor het beste resultaat voor de klant en tegelijkertijd een prettige ervaring te bieden. Het is haar gewoonte om van alles een leerpunt te maken. Zo groei je namelijk het snelst, en dat doet ze graag. Dat doet ze het liefst ook samen, want Iris is een echte teamspeler. Daarom is er vrijwel altijd ruimte voor een vraag of een goed gesprek.

Kleurenprofiel

Groen, oranje en geel zijn de eerste drie kleuren in Iris haar profiel. Haar groene drijfveer wil graag goed met anderen opschieten. Communicatie, overleg en beslissen in consensus is voor haar de beste manier om elkaars standpunten en gevoelens goed te begrijpen, misverstanden te vermijden en de beste beslissingen te nemen. Conflicten mijdt ze liever, zeker in combinatie met haar grote verwerping van rode eigenschappen. Geel en oranje scoren ongeveer even hoog, echter ziet Iris van geel (bijna) geen negatieve aspecten. Hierdoor is ze sneller geneigd om geel boven oranje te kiezen: eerst de zaken analyseren en goed begrijpen en dan doelgericht gaan werken.

Deze combinatie van het kleurenprofiel komt wel vaker voor bij het team, we gaan immers voor resultaat voor onze klanten en dat doen we graag in teamverband. Ook bij Iris werkt het op die manier: wanneer er voldoende overlegd is en de doelen samen in consensus zijn vastgelegd (groen), analyseert en evalueert ze de verschillende opties en bedenkt ze eventuele betere alternatieven (geel) om vervolgens voor de beste optie te kiezen en die efficiënt uit te voeren (oranje).

Iris van Ommeren

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL