Profiel

Profiel

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA

Kleurenprofiel

Jelmar zijn kleurenprofiel is getrapt: een volgende drijfveer kan pas aan bod komen wanneer de vorige is voldaan. Dit komt van zijn gele kant waarin de tijd nemen, afwegen en de beste oplossing zoeken in de ogen van Jelmar beter zijn dan snel-snel verder gaan.

Jelmar zijn eerste drijfveer is de oranje. Resultaten behalen, nieuwe opportuniteiten zien, pro activiteit en effectiviteit zijn dingen waar hij warm voor loopt. Dit doet hij door het inzetten van zijn groene kant. De groene drijfveer zet hij in om draagvlak te zoeken voor wat hij met oranje nastreeft. Jelmar zet communicatie, overleg en anderen enthousiasmeren in om nog meer resultaat te behalen.

Jelmar Remmerts

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL