Profiel

over ons

Jelmar RemmertsOnline marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Roompot Hello Archie Bloovi Connections Energetica Natura Morres INNO NRV Rondreizen Roompot Hello Archie Bloovi Connections Energetica Natura Morres INNO NRV Rondreizen
Jelmar Remmerts

Jelmar Remmerts

Nadat Jelmar zijn Bachelor Ondernemerschap & Retail Management succesvol heeft afgerond, startte hij met een eigen onderneming en begon hij als marketeer bij een grote lokale retailer. 

Jelmar heeft vanuit de klant-zijde praktische kennis mogen opdoen van de vele aspecten binnen het gehele marketingvakgebied. Hij kijkt er erg naar uit om nu verder de verdieping op te zoeken binnen de digitale marketing. Zijn positieve instelling en leergierige karakter helpen hem bij het up-to-date houden van zijn kennis en kunde. Ontwikkeling en vooruitgang vindt Jelmar erg belangrijk, zowel voor onze klanten als voor zichzelf. Daarmee is hij een fijne sparringpartner en een creatieve probleemoplosser.  

Kleurenprofiel

Jelmar zijn kleurenprofiel is getrapt: een volgende drijfveer kan pas aan bod komen wanneer de vorige is voldaan. Dit komt van zijn gele kant waarin de tijd nemen, afwegen en de beste oplossing zoeken in de ogen van Jelmar beter zijn dan snel-snel verder gaan.

Jelmar zijn eerste drijfveer is de oranje. Resultaten behalen, nieuwe opportuniteiten zien, pro activiteit en effectiviteit zijn dingen waar hij warm voor loopt. Dit doet hij door het inzetten van zijn groene kant. De groene drijfveer zet hij in om draagvlak te zoeken voor wat hij met oranje nastreeft. Jelmar zet communicatie, overleg en anderen enthousiasmeren in om nog meer resultaat te behalen.

Jelmar Remmerts

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Jelmar Remmerts

Verbeter je Facebook marketing met de nieuwste Facebook Ads features en optimalisatiemogelijkheden
Verbeter je Facebook marketing met de nieuwste Facebook Ads features en optimalisatiemogelijkheden

Facebook Ads is een veelgebruikte tool onder marketeers. Met het grote wereldwijde bereik, de diverse advertentiemogelijkheden en targeting opties behoort het tot een ...

Lees verder
Meer inzichten in jouw webverkeer met UTM-tagging
Meer inzichten in jouw webverkeer met UTM-tagging

Online marketing en communicatie is een belangrijk onderdeel van veel bedrijven. E-mail marketing, advertenties en social media posts zijn steeds makkelijker te reali ...

Lees verder
Lokale SEO: 5 tips voor het optimaliseren van je lokale vindbaarheid
Lokale SEO: 5 tips voor het optimaliseren van je lokale vindbaarheid

Alhoewel de wereld om ons heen steeds verder digitaliseert en we steeds meer online werken, shoppen, studeren en socializen, blijft het voor sommige bedrijven essenti ...

Lees verder
SCROLL