Profiel

Profiel

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA

Kleurenprofiel

Kim haar groene karakter maakt haar een echte teamspeler. Kim streeft harmonie na, en verbinding met de mensen rondom haar. Ze werkt graag samen. Met elkaar overleggen en een goede werksfeer zijn voor Kim heel belangrijk.

Kim combineert haar groene kant met een flinke dosis structuur vanuit het blauw. Deze blauwe drijfveer staat wel ten dienst van de groene drijfveer die er aan voorafgaat. Kim haar blauwe drijfveer zal structurerende en ordenende acties stellen, die de harmonie ten goede komen. Kim regelt de dingen graag voor je collega’s: “Ik regel dat wel even voor ons” zeg ze dan.

Haar gele kant komt in combinatie met groen en blauw mooi tot zijn recht. In harmonie met elkaar (groen) en aan de hand van duidelijke afspraken (blauw) zit ze met het team en haar klanten aan tafel om lange termijn visies te bespreken en inzichten te delen met elkaar.

Kim Francke

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL