Profiel

over ons

Kim PaauweOnline Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Energetica Natura INNO Morres GrootPlezier Veritas Landal GreenParks NRV Rondreizen Hello Archie Roompot Bloovi Brico Eco-Point Saman Groep Energetica Natura INNO Morres GrootPlezier Veritas Landal GreenParks NRV Rondreizen Hello Archie Roompot Bloovi Brico Eco-Point Saman Groep
Kim Paauwe

Kim Paauwe

Na een ontdekkingstocht van een aantal jaar naar waar Kim haar interesse ligt en verschillende dingen te hebben uitgeprobeerd, is ze als eerst terecht gekomen bij contentcreatie en social media. De interesse in online marketing is pas echt begonnen toen ze haar eigen webshop lanceerde, waar ze begon met social advertising.

Kim vindt het leuk om zich helemaal in te leven in de doelgroep, hierop in te spelen en resultaten te zien. Wat ze vooral leuk vindt is het combineren van haar creatieve en analytische skills. Daarnaast is Kim altijd al leergierig geweest en enthousiast om zichzelf constant uit te dagen en nieuwe dingen te leren! Juist om die reden vindt ze het fijn om afwisseling te hebben en daarom sluit het werken bij een bureau erg goed bij haar aan.

Kleurenprofiel

Kim is een echte teamspeler. Dat zie je in haar dominante groene drijfveer. Ze hecht veel waarde aan open communicatie en streeft naar consensus en gelijkwaardigheid. Kim is betrouwbaar en werkt hard om een positieve en samenwerkende sfeer te creëren, waarbij iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt.

Naast haar groene drijfveer, zet Kim ook haar oranje en gele eigenschappen in om samen met het team duidelijke doelen te stellen en deze efficiënt te bereiken. Ze is competitief ingesteld en ziet kansen waar anderen obstakels zien, altijd met het oog op vooruitgang en succes.

Hoewel ze streeft naar succes, zorgt haar groene drijfveer ervoor dat de teamharmonie altijd voorop staat. Dit maakt Kim een waardevolle aanwinst voor ons team, iemand die zowel de harmonie bewaakt als doelen succesvol helpt bereiken.

Kim Paauwe

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL