Profiel

over ons

Lyke van KasteelOnline Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Bloovi Veritas Brico Hello Archie GrootPlezier Morres Connections NRV Rondreizen INNO Roompot Energetica Natura Bloovi Veritas Brico Hello Archie GrootPlezier Morres Connections NRV Rondreizen INNO Roompot Energetica Natura
Lyke van Kasteel

Lyke van Kasteel

Na een succesvolle traineeship bij Envoker, heeft Lyke haar bachelor Business Administration behaald. Tijdens haar traineeship heeft ze ontdekt dat haar toekomst in de online marketing wereld ligt. Via haar opleiding International Business & Management is Lyke regelmatig in het buitenland geweest, daardoor weet ze zich goed aan te passen aan vele situaties en kan ze snel schakelen.

Lyke is een enthousiast persoon die houdt van een snelle aanpak. Ze motiveert de mensen om haar heen met haar positieve instelling en is erg leergierig. Lyke is een echte planner, is graag goed voorbereid en werkt nauwkeurig.

Kleurenprofiel

Lyke haar eerste kleur in het kleurenprofiel is geel, vervolgens komen blauw, oranje en groen op een gedeelde tweede plek. Met Lyke haar innovatieve mindset zoekt ze zaken graag eerst onafhankelijk en met behulp van theorieën uit. Een complex vraagstuk gaat ze dan ook zeker niet uit de weg. Hierin werkt ze het liefst van groot naar klein: eerst de hoofdlijnen, dan komen de details wel.

Dit sluit mooi aan bij een van de volgende drijfveren in Lyke haar kleurenprofiel: blauw, welke staat voor structuur, details en ordenen. Door een wisselwerking van geel en blauw; een heldere visie gegoten in een gestructureerde en gedetailleerde frame, zorgt voor het resultaat. Haar groene kantje zorgt ervoor dat Lyke niet alles op eigen houtje wil doen: ze zal altijd open staan voor de meningen en ideeën van een ander.

Lyke van Kasteel

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Lyke van Kasteel

5 voordelen van een customer journey
5 voordelen van een customer journey

Een customer journey is een manier om te begrijpen hoe jouw klanten met jouw bedrijf omgaan. Door het uitwerken van een customer journey krijg je een visuele weergave ...

Lees verder
De haat-liefde relatie met Google’s nieuwe campagnetype: Performance Max
De haat-liefde relatie met Google’s nieuwe campagnetype: Performance Max

Google heeft een nieuwe campagne gelanceerd, namelijk Performance Max. Google zelf is hier heel erg enthousiast over, maar in de realiteit blijkt dit toch anders. Ben ...

Lees verder
6 tips om de domein autoriteit van jouw website te verbeteren
6 tips om de domein autoriteit van jouw website te verbeteren

De domein autoriteit van jouw website geeft aan hoe belangrijk en betrouwbaar jouw website is in de ogen van zoekmachines, zoals Google. Hoe hoger je autoriteit is, h ...

Lees verder
SCROLL