Website Marketing

Website Marketing

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Website marketing

Website marketing verhoogt online rendement

Geen enkele onderneming of organisatie kan zonder website. Je internetpagina’s zijn immers een onmisbare bron van informatie voor bestaande en potentiële klanten van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat zij bekend raken met je product of dienst. Maar met het creëren van een website of webshop ben je er nog niet. Internetgebruikers moeten uiteindelijk ook te weten komen dat je onderneming bestaat en wat deze te bieden heeft. Goede website marketing is daarbij van groot belang.

Wanneer je nieuwe website online staat, betekent dat niet dat je achterover kunt gaan leunen en afwachten. Zodra je internetaanwezigheid gewaarborgd is, begint het echte werk namelijk pas. En dat is ervoor zorgen dat jouw website gevonden wordt door mensen die jouw dienst of product willen afnemen.

Envoker

Bureau voor website marketing services

Daarbij biedt een online marketing bureau als Envoker uitkomst. Het promoten en onder de aandacht brengen van websites is onze specialiteit. Dit beperkt zich uiteraard niet tot traditionele internetsites en webwinkels alleen. Ook voor de vindbaarheid van YouTube-kanalen, weblogs en Twitter, Instagram, Facebook en andere social media kan een marketingcampagne veel betekenen.

De online marketeers van Envoker hebben een groot aantal middelen tot hun beschikking om ervoor te zorgen dat mogelijke klanten de websites van jouw bedrijf vinden. Wij noemen onszelf niet voor niets een full service marketingbureau!

Van zoekmachine adverteren tot social media marketing

Het online promoten van een internetsite gebeurt op meerdere manieren. Onze website marketing services worden vaak in combinatie met elkaar gebruikt. Een van de meest gangbare methodes is het aanpassen van de teksten op je website om de vindbaarheid in online search engines te stimuleren.

Dankzij deze zoekmachine optimalisatie bereikt je site een hogere positie in de Google-resultaten wanneer mensen op bepaalde woorden of termen zoeken naar een dienst of product. Zoekmachine adverteren is daar nauw mee verbonden. Dit is een betaalde notering in de bovenste regionen van Google’s zoekresultaten. Wanneer iemand op je link klikt, betaal je daarvoor een bedrag aan Google AdWords.

Social media marketing betekent het promoten van je website of onderneming via Facebook en soortgelijke kanalen. Onze diensten omvatten verder onder meer conversie optimalisatie, display-advertising, affiliatemarketing en video-adverteren.

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Wesley Koolen

Eén van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux

Envoker is voor mij één van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux. Niet omwille van hun grootte, wel omwille van hun high level kennis en expertise. Ze gaan steeds zeer doelgericht te werk. Dit gecombineerd met een zeer persoonlijke omgang met hun klanten. Ze kennen de klant, ze begrijpen de klant zijn business, hun noden en kunnen finaal zo deliveren op een niveau die vele malen hoger ligt dan hun collega’s op de markt.

Marnik d'Hoore Founding CEO | Bloovi

Marnik d'Hoore

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!

Laura Ligthart Director Sales | Roompot Vakanties

Laura Ligthart

Zeer professionele en bekwame marketeers

Met een zeer professionele en persoonlijke manier van werken behalen wij aan de hand van de werkzaamheden van Envoker mooie resultaten. Wij zochten een online marketingbureau dat paste bij de groei die wij doormaakten en voor ogen hadden. Met Envoker kregen we precies wat we wilden. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is het feit dat ze ook daadwerkelijk doen wat ze beloven waardoor we niet voor verrassingen komen te staan!

Helma van Hoof Manager RoofCommerce B.V. | Dakenshop

Helma van Hoof

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Jornt de Meurichy
website marketing
Uitbesteden

Internet marketing uitbesteden aan Envoker

Om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren, is het aan te raden je internetmarketing door een professioneel online marketing bureau te laten uitvoeren. Envoker is daarvoor een uitstekende keuze. We gebruiken onze kennis en jouw doelstellingen om tot maatwerk te komen en een online marketing strategie uit te zetten die recht doet aan je bedrijf.

Elke onderneming is anders en maatwerk is daarom een vereiste bij online marketing. Voor het beste resultaat en hoogste rendement zetten wij dan ook de website marketing services in die onze klanten nodig hebben en niet die ze vragen. Vanzelfsprekend doen onze marketing specialisten dit in overleg met jou, want heldere afspraken en duidelijke communicatie zijn onlosmakelijk met Envoker verbonden. Wil je meer weten over website marketing? Stuur ons dan een e-mail of gebruik het contactformulier op onze website.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Recente artikelen

ITP in Safari 13 en de volledige blokkering van externe cookies
ITP in Safari 13 en de volledige blokkering van externe cookies

Op 24 maart zette John Wilander, product owner van het ITP (Intelligent Tracking Prevention) binnen Safari, de onderstaande tweet op Twitter. Standaard staan nu dus a ... Lees verder

Ga voor de volgende stap met je Google Shopping Ads
Ga voor de volgende stap met je Google Shopping Ads

Google Shopping Ads zijn tegenwoordig onmisbaar voor een e-commerce website. Want als verkoper je product rechtstreeks verkopen in de (Google) zoekmachine, dat is toch simpelwe ... Lees verder

Het see, think, do, experience, care-model
Het see, think, do, experience, care-model

Een nieuwe fase wordt binnen het gevestigde see, think, do, care-modelmodel geïntroduceerd: de experience-fase. Deze nieuwe fase wordt geplaatst tussen de do-fase en de care-f ... Lees verder