Website Marketing

Website Marketing

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA
Resultaatgerichte

Website Marketing

Geen enkele onderneming of organisatie kan zonder website. Jouw online zichtbaarheid is immers een onmisbare bron van informatie voor bestaande en potentiële klanten en zorgt er voor dat je doelgroep bekend raakt met je product of dienst. Maar met alleen het creëren van een website of webshop ben je er nog niet. Je doelgroep moet uiteindelijk ook te weten komen dat jouw bedrijf bestaat en wat deze te bieden heeft. Goede website marketing is daarbij van groot belang.

Wanneer je nieuwe website online staat, betekent dat niet dat je achterover kunt gaan leunen en afwachten. Zodra je website online is begint het echte werk namelijk pas. En dat is ervoor zorgen dat jouw website gevonden wordt door mensen die jouw dienst of product willen afnemen. Om dat te realiseren begin je met een goede online marketing strategie.

Envoker

Website marketing bureau

Bij het opzetten van een goede digitale strategie biedt een goed online marketing bureau uitkomst. Het promoten en onder de aandacht brengen van jouw product of dienst bij precies de juiste doelgroep is onze specialiteit. Dit beperkt zich uiteraard niet tot traditionele internetsites en webshops alleen. Ook voor de vindbaarheid van YouTube-kanalen, blogs en LinkedIn, Instagram, Facebook en andere social media kan een goede online marketing campagne en content marketing strategie veel betekenen.

Onze online marketing specialisten hebben enorm veel ervaring en expertise om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep en potentiële klanten de website van jouw bedrijf goed kunnen vinden. En dit alles doen we volledig op een resultaatgerichte sturing van je campagnes. Wij noemen onszelf niet voor niets een performance driven online marketing bureau!

Van zoekmachine adverteren tot social media marketing

Het voeren van een goede online marketing strategie gebeurt op meerdere manieren. Onze website marketing taktieken worden vaak in combinatie met elkaar gebruikt. Een van de meest gangbare methodes om te starten met website marketing is zoekmachine optimalisatie (SEO) of zoekmachine adverteren (SEA)..

Dankzij een goed zoekmachine optimalisatie plan bereikt je website of webshop meer visibiliteit en share of voice in de zoekmachines wanneer jouw doelgroep op bepaalde woorden of termen zoekt naar een dienst of product wat jij met jouw bedrijf aanbiedt. Zoekmachine adverteren is daar nauw mee verbonden. Dit is de betaalde variant om specifiek op bepaalde zoekwoorden bovenaan in Google of Bing te komen. Wanneer iemand op je advertentie klikt, betaal je daarvoor een bedrag aan Google Ads.

Social media marketing betekent het promoten van je website of onderneming via Facebook en soortgelijke kanalen. Onze social media diensten omvatten onder meer Facebook Advertising, LinkedIn Advertising, Instagram Advertising en natuurlijk het opbouwen van een goede social media strategie voor jouw onderneming.

website marketing
Uitbesteden

Website marketing uitbesteden

Om de vindbaarheid van jouw website of webshop te verbeteren, is het aan te raden je website marketing door een professioneel online marketing bureau te laten uitvoeren. We gebruiken onze kennis en expertise om met jouw doelstellingen tot maatwerk online marketing strategie te komen die recht doet aan je bedrijf.

Elke onderneming is anders en maatwerk is daarom een vereiste bij online marketing. Voor het beste resultaat en hoogste rendement zetten wij website marketing in precies toegepast op wat onze klanten nodig hebben. Vanzelfsprekend doen onze marketing specialisten dit in overleg met jou, want heldere afspraken en duidelijke communicatie zijn onlosmakelijk met ons verbonden. 

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Léon Maljaars

Recente artikelen

Digital Marketing Maturity Model: Klaar om te groeien?
Digital Marketing Maturity Model: Klaar om te groeien?

Blijven groeien op alle digitale onderdelen van je bedrijf is belangrijk, waardoor het maken van de juiste keuze op korte en op lange termijn soms een erg complex proces kan vo ... Lees verder

8 tips & tricks om meer uit Pinterest te halen
8 tips & tricks om meer uit Pinterest te halen

Pinterest is één van de grootste visuele zoekmachines naast Google en Youtube. Pinterest staat vol met uiteenlopende onderwerpen en ook voor (online) marketing is dit een goe ... Lees verder

Stilte voor de storm? Hoe wij met onze partners voorbereiden op de rest van 2020
Stilte voor de storm? Hoe wij met onze partners voorbereiden op de rest van 2020

In slechts een paar weken tijd zijn we van een verwachte economische groei naar een flinke daling gegaan en is de wereld fundamenteel veranderd. Veel sectoren kunnen noodgedwon ... Lees verder

Onze klanten

Wij werken ook voor

Wat is online marketing?

Online marketing is een marketingmethode die het internet gebruikt om producten en diensten van een bedrijf te promoten aan de potentiële kopers of doelgroep. Bedrijven maken gebruik van digitale kanalen zoals zoekmachines via adverteren of optimalisatie, sociale media, e-mail en andere kanalen om in contact te komen met de juiste doelgroep. Online marketing omvat een breder scala aan marketingelementen dan traditionele marketing vanwege de extra kanalen en marketingmechanismen die beschikbaar zijn op internet.

Wat is de rol van online marketing?

Op dit moment is online marketing van vitaal belang voor je bedrijf en haar naamsbekendheid. Hoewel traditionele marketing nog wel bestaat in gedrukte advertenties, telefonische communicatie of fysieke marketing, kan digitale marketing online plaatsvinden maar bijvoorbeeld ook op je televisie. Dit betekent dat er voor merken veel meer mogelijkheden zijn om klanten te bereiken. Om concurrerend te zijn als bedrijf, moet je online marketing volledig omarmen.

Wat doet een goed online marketing bureau?

Een goed online marketing bureau zal hun online marketingstrategie opnieuw evalueren, herzien en opnieuw afstemmen om ervoor te zorgen dat jouw investering de juiste resultaten behaalt. Hoe meer een online marketing bureau jou kan helpen groeien, hoe meer jouw bedrijf kan investeren om verder te groeien. Je moet er dus voor zorgen dat je bureau volledig eerlijk is over het succes van hun strategie - dat is waar rapportage en regelmatig overleg van pas komt.

Werkt online marketing voor alle bedrijven?

Online marketing kan voor elk bedrijf in elke branche werken. Dat wil echter niet zeggen dat alle bedrijven een online marketingstrategie op dezelfde manier moeten implementeren. Als jouw bedrijf zich op B2B focust, zijn de online marketing inspanningen waarschijnlijk gericht op het genereren van online leads. Als jouw bedrijf zich op B2C focust, is het, afhankelijk van de prijs van je producten, waarschijnlijk dat het doel van de online marketing inspanningen is om mensen naar je website te trekken en ze klant te laten worden.

Met wat voor soort bedrijven werken jullie samen?

Envoker werkt met grote en kleine bedrijven, bekijk gerust eens onze cases. We verbinden elk project met de juiste professionals die ruime ervaring hebben. Dit zorgt ervoor dat de juiste mensen aan elk project werken. Of je nu een klein bedrijf bent dat lokaal publiek wil bereiken of een groot merk dat een nieuw product in tal van markten of landen wil lanceren, we hebben online marketingexperts die de ervaring en passie hebben die nodig zijn om jouw marketingcampagne tot een succes te maken.

SCROLL