Online Marketing Zeeland

Online Marketing Zeeland

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van:

IAB
Resultaatgericht

Online Marketing Bureau Zeeland

De doelgroep bereiken en door nieuwe potentiële klanten gevonden worden is essentieel voor de levensvatbaarheid en het voortbestaan van je onderneming. Een afgewogen online marketing strategie speelt daarin een doorslaggevende rol. Om potentiële nieuwe klanten naar je website of webshop te brengen biedt ons online marketing bureau alles wat je nodig hebt.

Envoker

Het enige échte online marketing bureau in Zeeland

Wij zijn het enige échte online marketing bureau in Zeeland en bieden ook geen andere dienstverlening aan dan performance based online marketing. "Schoenmaker blijf bij je leest" zeggen ze wel eens, en dat geldt des te meer voor online marketing.

Wij hebben in de loop der jaren enorm veel kennis opgebouwd op het gebied van online marketing. Die kennis gebruiken wij om voor onze klanten het beste uit hun budgetten en mogelijkheden te halen. Onze online marketing specialisten van ons online marketing bureau Zeeland weten dan ook precies wat ze kunnen verwachten en welk resultaat hun inspanningen zal geven.

Veelzijdig en doeltreffend

Ons online marketing bureau maakt gebruik van uiteenlopende online strategieën. Het toewerken naar een hogere positie in de zoekmachines van Google en Bing is daarvan wellicht het bekendst, temeer omdat dit snel tot zichtbaar resultaat leidt. Dit kan zowel via zoekmachine optimalisatie (SEO) als via adverteren in de zoekmachines (SEA). Maar website marketing is lang niet het enige middel dat wij tot onze beschikking hebben.

Onze online marketeers zijn bijvoorbeeld ook zeer bedreven in het creëren van succesvolle e-mailmarketing campagnes of marketing automation strategiën. Internet marketing is in die context dan ook uiterst veelzijdig. Het omvat niet alleen het verhogen van potentiële klanten en leads, maar omvat ook conversie optimalisatie (CRO). Dit is het overhalen van de bezoekers van je website of webshop tot het doen van een aankoop, het zich aanmelden voor je nieuwsbrief of het indienen van een contactaanvraag.

online marketing zeeland
Online marketing Zeeland

Niet alleen online marketing in Zeeland

Wij staan voor digitale marketing in de ruimste zin van het woord. Wij helpen als online marketing bureau diverse bedrijven en organisaties door heel Nederland en België hun vindbaarheid te vergroten en online marketing naar het volgende niveau te trekken. Dat wij als vestigingslocatie Goes hebben maakt niets uit voor onze dienstverlening. We reizen door binnen- en buitenland om onze klanten te ondersteunen.

Een succesvolle online marketing strategie vereist de nodige kennis van zaken. Het bedenken en tactisch uitwerken van een goede aanpak is daarom niet iets wat je er zomaar bij doet. Je moet goed weten wat er zich voor én achter de schermen van je website af speelt om de vooraf gedefinieerde doelstellingen te behalen. Daar komt bij dat een eenmaal uitgerolde strategie of campagne regelmatig bijgestuurd moet worden en dat nieuwe ontwikkelingen doorlopend vragen om tussentijdse aanpassingen in de strategie.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Persoonlijke betrokkenheid en maatwerk

Bij het ontwikkelen van de juiste online marketing strategie voor jouw onderneming werken wij zeer proactief om de doelstellingen te behalen. Wat deze zijn verschilt uiteraard per klant. Daarom hanteren wij bij geen enkele strategie of campagne dezelfde procedure. Maatwerk is de basis en staat bij het vormgeven van onze online strategieën centraal.

Een ander voordeel is dat je één aanspreekpunt hebt door middel van je eigen online marketing team. Je werkt dus steeds samen met dezelfde specialisten wat de lijnen kort en de afspraken duidelijk houdt. Op deze manier kunnen wij waarborgen dat bij ziekte of uitval er voor jou als klant niets veranderd. Iedereen in jouw team is op de hoogte en kunnen zo gemakkelijk doorpakken. 

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Léon Maljaars

Recente artikelen

8 tips & tricks om meer uit Pinterest te halen
8 tips & tricks om meer uit Pinterest te halen

Pinterest is één van de grootste visuele zoekmachines naast Google en Youtube. Pinterest staat vol met uiteenlopende onderwerpen en ook voor (online) marketing is dit een goe ... Lees verder

Stilte voor de storm? Hoe wij met onze partners voorbereiden op de rest van 2020
Stilte voor de storm? Hoe wij met onze partners voorbereiden op de rest van 2020

In slechts een paar weken tijd zijn we van een verwachte economische groei naar een flinke daling gegaan en is de wereld fundamenteel veranderd. Veel sectoren kunnen noodgedwon ... Lees verder

Het see, think, do, experience, care-model
Het see, think, do, experience, care-model

Een nieuwe fase wordt binnen het gevestigde see, think, do, care-modelmodel geïntroduceerd: de experience-fase. Deze nieuwe fase wordt geplaatst tussen de do-fase en de care-f ... Lees verder

Onze klanten

Wij werken ook voor

SCROLL