Online Marketing Zeeland

Specialisten in het verbeteren van online marketing prestaties

Online marketing Zeeland
Onze klanten
Zij gingen je voor

Online Marketing Zeeland

De doelgroep bereiken en door nieuwe potentiële klanten gevonden worden is essentieel voor de levensvatbaarheid en het voortbestaan van je onderneming. Een afgewogen online marketing strategie speelt daarin een doorslaggevende rol. Om potentiële nieuwe klanten naar je website of webshop te brengen biedt ons online marketing bureau alles wat je nodig hebt.

Wij staan voor digitale marketing in de ruimste zin van het woord. Wij helpen als online marketing bureau diverse bedrijven en organisaties door heel Nederland en België hun vindbaarheid te vergroten en online marketing naar het volgende niveau te trekken. Dat wij als vestigingslocatie Goes hebben maakt niets uit voor onze dienstverlening. We reizen door binnen- en buitenland om onze klanten te ondersteunen.

Niet alleen online marketing in Zeeland

Een succesvolle online marketing strategie vereist de nodige kennis van zaken. Het bedenken en tactisch uitwerken van een goede aanpak is daarom niet iets wat je er zomaar bij doet. Je moet goed weten wat er zich voor én achter de schermen van je website af speelt om de vooraf gedefinieerde doelstellingen te behalen. Daar komt bij dat een eenmaal uitgerolde strategie of campagne regelmatig bijgestuurd moet worden en dat nieuwe ontwikkelingen doorlopend vragen om tussentijdse aanpassingen in de strategie.

Online Marketing Zeeland

Online marketing bureau Envoker uit Zeeland is dé specialist op het gebied van zoekmachine adverteren (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO) en social media marketing.

Wij hebben in de loop van de jaren enorm veel kennis opgebouwd op het gebied van online marketing. Die kennis gebruiken wij om voor onze klanten het beste uit hun budgetten en mogelijkheden te halen. Onze online marketing specialisten van ons online marketing bureau Zeeland weten dan ook precies wat ze kunnen verwachten en welk resultaat hun inspanningen zal geven.

Veelzijdig en doeltreffend

Ons online marketing bureau maakt gebruik van uiteenlopende online strategieën. Het toewerken naar een hogere positie in de zoekmachines van Google en Bing is daarvan wellicht het bekendst, temeer omdat dit snel tot zichtbaar resultaat leidt. Dit kan zowel via zoekmachine optimalisatie (SEO) als via adverteren in de zoekmachines (SEA). Maar website marketing is lang niet het enige middel dat wij tot onze beschikking hebben.

Onze online marketeers zijn bijvoorbeeld ook zeer bedreven in het creëren van succesvolle e-mailmarketing campagnes of marketing automation strategiën. Internet marketing is in die context dan ook uiterst veelzijdig. Het omvat niet alleen het verhogen van potentiële klanten en leads, maar omvat ook conversie optimalisatie (CRO). Dit is het overhalen van de bezoekers van je website of webshop tot het doen van een aankoop, het zich aanmelden voor je nieuwsbrief of het indienen van een contactaanvraag.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Persoonlijke betrokkenheid en maatwerk

Bij het ontwikkelen van de juiste online marketing strategie voor jouw onderneming werken wij zeer proactief om de doelstellingen te behalen. Wat deze zijn verschilt uiteraard per klant. Daarom hanteren wij bij geen enkele strategie of campagne dezelfde procedure. Maatwerk is de basis en staat bij het vormgeven van onze online strategieën centraal.

Een ander voordeel is dat je één aanspreekpunt hebt door middel van je eigen online marketing team. Je werkt dus steeds samen met dezelfde specialisten wat de lijnen kort en de afspraken duidelijk houdt. Op deze manier kunnen wij waarborgen dat bij ziekte of uitval er voor jou als klant niets veranderd. Iedereen in jouw team is op de hoogte en kunnen zo gemakkelijk doorpakken. 

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Nieuws

Recente artikelen

Digital Marketing Maturity Model: Klaar om te groeien?
Digital Marketing Maturity Model: Klaar om te groeien?

Blijven groeien op alle digitale onderdelen van je bedrijf is belangrijk, waardoor het maken van de juiste keuze op korte en op lange termijn soms een erg complex pro ...

Lees verder
Stilte voor de storm? Hoe wij met onze partners voorbereiden op de rest van 2020
Stilte voor de storm? Hoe wij met onze partners voorbereiden op de rest van 2020

In slechts een paar weken tijd zijn we van een verwachte economische groei naar een flinke daling gegaan en is de wereld fundamenteel veranderd. Veel sectoren kunnen ...

Lees verder
Het see, think, do, experience, care-model
Het see, think, do, experience, care-model

Een nieuwe fase wordt binnen het gevestigde see, think, do, care-modelmodel geïntroduceerd: de experience-fase. Deze nieuwe fase wordt geplaatst tussen de do-fase en ...

Lees verder
Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

Envoker
Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Wat is online marketing?

Online marketing is een marketingmethode die het internet gebruikt om producten en diensten van een bedrijf te promoten aan de potentiële kopers of doelgroep. Bedrijven maken gebruik van digitale kanalen zoals zoekmachines via adverteren of optimalisatie, sociale media, e-mail en andere kanalen om in contact te komen met de juiste doelgroep. Online marketing omvat een breder scala aan marketingelementen dan traditionele marketing vanwege de extra kanalen en marketingmechanismen die beschikbaar zijn op internet.

Wat is de rol van online marketing?

Op dit moment is online marketing van vitaal belang voor je bedrijf en haar naamsbekendheid. Hoewel traditionele marketing nog wel bestaat in gedrukte advertenties, telefonische communicatie of fysieke marketing, kan digitale marketing online plaatsvinden maar bijvoorbeeld ook op je televisie. Dit betekent dat er voor merken veel meer mogelijkheden zijn om klanten te bereiken. Om concurrerend te zijn als bedrijf, moet je online marketing volledig omarmen.

Wat doet een goed online marketing bureau?

Een goed online marketing bureau zal hun online marketingstrategie opnieuw evalueren, herzien en opnieuw afstemmen om ervoor te zorgen dat jouw investering de juiste resultaten behaalt. Hoe meer een online marketing bureau jou kan helpen groeien, hoe meer jouw bedrijf kan investeren om verder te groeien. Je moet er dus voor zorgen dat je bureau volledig eerlijk is over het succes van hun strategie - dat is waar rapportage en regelmatig overleg van pas komt.

Werkt online marketing voor alle bedrijven?

Online marketing kan voor elk bedrijf in elke branche werken. Dat wil echter niet zeggen dat alle bedrijven een online marketingstrategie op dezelfde manier moeten implementeren. Als jouw bedrijf zich op B2B focust, zijn de online marketing inspanningen waarschijnlijk gericht op het genereren van online leads. Als jouw bedrijf zich op B2C focust, is het, afhankelijk van de prijs van je producten, waarschijnlijk dat het doel van de online marketing inspanningen is om mensen naar je website te trekken en ze klant te laten worden.

Met wat voor soort bedrijven werken jullie samen?

Envoker werkt met grote en kleine bedrijven, bekijk gerust eens onze cases. We verbinden elk project met de juiste professionals die ruime ervaring hebben. Dit zorgt ervoor dat de juiste mensen aan elk project werken. Of je nu een klein bedrijf bent dat lokaal publiek wil bereiken of een groot merk dat een nieuw product in tal van markten of landen wil lanceren, we hebben online marketingexperts die de ervaring en passie hebben die nodig zijn om jouw marketingcampagne tot een succes te maken.

SCROLL