Online Marketing Zeeland

Specialisten in het verbeteren van online marketing prestaties

Online marketing Zeeland
Onze klanten
Zij gingen je voor
Motoport Goes Landal GreenParks Aanhangwagens XXL West-Brabant Boulevard 17 Imkershop Energetica Natura Bushcraftshop Auto Poppe Verhuurwinkel Eco-Point Pier 7 Pak Aanhangwagens Motoport Goes Landal GreenParks Aanhangwagens XXL West-Brabant Boulevard 17 Imkershop Energetica Natura Bushcraftshop Auto Poppe Verhuurwinkel Eco-Point Pier 7 Pak Aanhangwagens

Online Marketing Zeeland

De doelgroep bereiken en door nieuwe potentiële klanten gevonden worden is essentieel voor de levensvatbaarheid en het voortbestaan van je onderneming. Een afgewogen online marketing strategie speelt daarin een doorslaggevende rol. Om potentiële nieuwe klanten naar je website of webshop te brengen biedt ons online marketing bureau alles wat je nodig hebt.

Wij staan voor digitale marketing in de ruimste zin van het woord. Wij helpen als online marketing bureau diverse bedrijven en organisaties door heel Nederland en België hun vindbaarheid te vergroten en online marketing naar het volgende niveau te trekken. Dat wij als vestigingslocatie Goes hebben maakt niets uit voor onze dienstverlening. We reizen door binnen- en buitenland om onze klanten te ondersteunen.

Hello Archie

+624%groei in omzet uit SEA

Uitgelichte case: Hello Archie

Van 0 naar 1 miljoen omzet in een jaar

+624%groei in omzet uit SEA

+327% meer transacties over alle kanalen

+200% groei in branded searches

Naast de technische expertise, vormen fexibiliteit, ondernemingsspirit en het acief meedenken als strategische partner, uiterst belangrijke fundamenten in de samenwerking met Envoker...

Lees de volledige case

Niet alleen online marketing in Zeeland

Een succesvolle online marketing strategie vereist de nodige kennis van zaken. Het bedenken en tactisch uitwerken van een goede aanpak is daarom niet iets wat je er zomaar bij doet. Je moet goed weten wat er zich voor én achter de schermen van je website af speelt om de vooraf gedefinieerde doelstellingen te behalen. Daar komt bij dat een eenmaal uitgerolde strategie of campagne regelmatig bijgestuurd moet worden en dat nieuwe ontwikkelingen doorlopend vragen om tussentijdse aanpassingen in de strategie.

Online Marketing Bureau Zeeland

Online marketing bureau Envoker uit Zeeland is dé specialist op het gebied van zoekmachine adverteren (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO) en social media marketing.

Wij hebben in de loop van de jaren enorm veel kennis opgebouwd op het gebied van online marketing. Die kennis gebruiken wij om voor onze klanten het beste uit hun budgetten en mogelijkheden te halen. Onze online marketing specialisten van ons online marketing bureau Zeeland weten dan ook precies wat ze kunnen verwachten en welk resultaat hun inspanningen zal geven.

Veelzijdig en doeltreffend

Ons online marketing bureau Zeeland maakt gebruik van uiteenlopende online strategieën. Het toewerken naar een hogere positie in de zoekmachines van Google en Bing is daarvan wellicht het bekendst, temeer omdat dit snel tot zichtbaar resultaat leidt. Dit kan zowel via zoekmachine optimalisatie (SEO) als via adverteren in de zoekmachines (SEA). Maar website marketing is lang niet het enige middel dat wij tot onze beschikking hebben.

Onze online marketeers zijn bijvoorbeeld ook zeer bedreven in het creëren van succesvolle e-mailmarketing campagnes of marketing automation strategiën. Internet marketing is in die context dan ook uiterst veelzijdig. Het omvat niet alleen het verhogen van potentiële klanten en leads, maar omvat ook conversie optimalisatie (CRO). Dit is het overhalen van de bezoekers van je website of webshop tot het doen van een aankoop, het zich aanmelden voor je nieuwsbrief of het indienen van een contactaanvraag.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Persoonlijke betrokkenheid en maatwerk

Bij het ontwikkelen van de juiste online marketing strategie voor jouw onderneming werken wij zeer proactief om de doelstellingen te behalen. Wat deze zijn verschilt uiteraard per klant. Daarom hanteren wij bij geen enkele strategie of campagne dezelfde procedure. Maatwerk is de basis en staat bij het vormgeven van onze online strategieën centraal.

Een ander voordeel is dat je één aanspreekpunt hebt door middel van je eigen online marketing team. Je werkt dus steeds samen met dezelfde specialisten wat de lijnen kort en de afspraken duidelijk houdt. Op deze manier kunnen wij waarborgen dat bij ziekte of uitval er voor jou als klant niets veranderd. Iedereen in jouw team is op de hoogte en kunnen zo gemakkelijk doorpakken. 

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Nieuws

Recente artikelen

11 essentiële tactieken voor een B2B inbound marketing strategie
11 essentiële tactieken voor een B2B inbound marketing strategie

In het snel evoluerende digitale landschap van vandaag zoeken bedrijven continu naar manieren om op te vallen, met name binnen de B2B-sector. Inbound marketing is een ...

Lees verder
Wat is Reverse Video Search en waarom is dit belangrijk?
Wat is Reverse Video Search en waarom is dit belangrijk?

Terwijl we door de snelle digitale wereld navigeren, zijn tools die op een efficiënte manier enorme hoeveelheden gegevens doorzoeken van cruciaal belang. Een opkomen ...

Lees verder
5 voordelen van een customer journey
5 voordelen van een customer journey

Een customer journey is een manier om te begrijpen hoe jouw klanten met jouw bedrijf omgaan. Door het uitwerken van een customer journey krijg je een visuele weergave ...

Lees verder
Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

SCROLL