Online Marketing Zeeland

Online Marketing Zeeland

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Online marketing Specialisten

Online Marketing Zeeland

De doelgroep bereiken en door nieuwe potentiële klanten gevonden worden is essentieel voor de levensvatbaarheid en het voortbestaan van je onderneming. Een afgewogen online marketing strategie speelt daarin een doorslaggevende rol. Om potentiële nieuwe klanten naar je website of webshop te brengen biedt ons online marketing bureau alles wat je nodig hebt.

Envoker

Het enige échte online marketing bureau in Zeeland

Wij zijn het enige échte online marketing bureau in Zeeland en bieden ook geen andere dienstverlening aan dan performance based online marketing. "Schoenmaker blijf bij je leest" zeggen ze wel eens, en dat geldt des te meer voor online marketing.

Wij hebben in de loop der jaren enorm veel kennis opgebouwd op het gebied van online marketing. Die kennis gebruiken wij om voor onze klanten het beste uit hun budgetten en mogelijkheden te halen. Onze online marketing specialisten van ons online marketing bureau Zeeland weten dan ook precies wat ze kunnen verwachten en welk resultaat hun inspanningen zal geven.

Veelzijdig en doeltreffend

Ons online marketing bureau maakt gebruik van uiteenlopende online strategieën. Het toewerken naar een hogere positie in de zoekmachines van Google en Bing is daarvan wellicht het bekendst, temeer omdat dit snel tot zichtbaar resultaat leidt. Dit kan zowel via zoekmachine optimalisatie (SEO) als via adverteren in de zoekmachines (SEA). Maar website marketing is lang niet het enige middel dat wij tot onze beschikking hebben.

Onze online marketeers zijn bijvoorbeeld ook zeer bedreven in het creëren van succesvolle e-mailmarketing campagnes of marketing automation strategiën. Internet marketing is in die context dan ook uiterst veelzijdig. Het omvat niet alleen het verhogen van potentiële klanten en leads, maar omvat ook conversie optimalisatie (CRO). Dit is het overhalen van de bezoekers van je website of webshop tot het doen van een aankoop, het zich aanmelden voor je nieuwsbrief of het indienen van een contactaanvraag.

Een verlengde van ons marketingteam

Het samenwerken met Envoker ervaren we als erg prettig. Het is een partij die kennis heeft van zaken en ook altijd met ons meedenkt om onze online performance steeds te verbeteren. Zij verdiepen zich steeds in de online materie en zo zijn wij altijd op de hoogte van alle nieuwtjes. Zij nemen een hoop werk uit onze handen en doen waar zij goed in zijn. Door dat wij altijd met hetzelfde team samenwerken, voelt het alsof Jesper en Thor (team Envoker) een verlengde van ons marketingteam zijn.

Joline Windhorst Marketing Manager | Sentia

Joline Windhorst

Envoker is een fijne partner voor ons

We zijn erg tevreden over de samenwerking, Envoker luistert naar onze uitdagingen en verwachtingen en past de werkzaamheden daarop aan. Ze zorgen dat onze doelstellingen worden behaald. Daarnaast gaat de communicatie erg vlotjes, we hoeven nooit lang te wachten op antwoord en er wordt altijd pro-actief meegedacht! Envoker is een fijne partner voor ons!

Erik van ’t Padje Oprichter en DGA | Bushcraftshop

Erik van ’t Padje

Zeer professioneel en bekwaam

Met een professionele en persoonlijke manier van werken behalen wij aan de hand van de werkzaamheden van Envoker mooie resultaten. Wij zochten een online marketingbureau dat paste bij de groei die wij voor ogen hadden, met Envoker kregen we precies wat we wilden.

Helma van Hoof Manager RoofCommerce B.V./Dakenshop | Dakenshop

Helma van Hoof

Een zeer kundige enthousiaste club

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Jornt de Meurichy

Een proactieve en grondige aanpak

Sinds 2018 werken we samen met Envoker om onze online marketing strategie te verbeteren. We ervaren dit partnership als erg prettig zowel op het vlak van: de communicatie, de kennisdeling en de praktische uitvoering. We zijn inmiddels al heel wat kennis én klanten rijker dankzij een proactieve en grondige aanpak. Het team van Envoker denkt met ons mee en helpt ons richting te geven aan de prioriteiten om onze online visibiliteit steeds weer naar een hoger niveau te tillen.

Bianca Hamers Global Marketing Manager | Halito

Bianca Hamers
online marketing zeeland
Online marketing Zeeland

Niet alleen online marketing in Zeeland

Wij staan voor digitale marketing in de ruimste zin van het woord. Wij helpen als online marketing bureau diverse bedrijven en organisaties door heel Nederland en België hun vindbaarheid te vergroten en online marketing naar het volgende niveau te trekken. Dat wij als vestigingslocatie Goes hebben maakt niets uit voor onze dienstverlening. We reizen door binnen- en buitenland om onze klanten te ondersteunen.

Een succesvolle online marketing strategie vereist de nodige kennis van zaken. Het bedenken en tactisch uitwerken van een goede aanpak is daarom niet iets wat je er zomaar bij doet. Je moet goed weten wat er zich voor én achter de schermen van je website af speelt om de vooraf gedefinieerde doelstellingen te behalen. Daar komt bij dat een eenmaal uitgerolde strategie of campagne regelmatig bijgestuurd moet worden en dat nieuwe ontwikkelingen doorlopend vragen om tussentijdse aanpassingen in de strategie.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Persoonlijke betrokkenheid en maatwerk

Bij het ontwikkelen van de juiste online marketing strategie voor jouw onderneming werken wij zeer proactief om de doelstellingen te behalen. Wat deze zijn verschilt uiteraard per klant. Daarom hanteren wij bij geen enkele strategie of campagne dezelfde procedure. Maatwerk is de basis en staat bij het vormgeven van onze online strategieën centraal.

Een ander voordeel is dat je één aanspreekpunt hebt door middel van je eigen online marketing team. Je werkt dus steeds samen met dezelfde specialisten wat de lijnen kort en de afspraken duidelijk houdt. Op deze manier kunnen wij waarborgen dat bij ziekte of uitval er voor jou als klant niets veranderd. Iedereen in jouw team is op de hoogte en kunnen zo gemakkelijk doorpakken. 

Onze specialismes

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze
e-mailnieuwsbrief

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy statement.

Recente artikelen

Stilte voor de storm? Hoe wij met onze partners voorbereiden op de rest van 2020
Stilte voor de storm? Hoe wij met onze partners voorbereiden op de rest van 2020

In slechts een paar weken tijd zijn we van een verwachte economische groei naar een flinke daling gegaan en is de wereld fundamenteel veranderd. Veel sectoren kunnen noodgedwon ... Lees verder

Het see, think, do, experience, care-model
Het see, think, do, experience, care-model

Een nieuwe fase wordt binnen het gevestigde see, think, do, care-modelmodel geïntroduceerd: de experience-fase. Deze nieuwe fase wordt geplaatst tussen de do-fase en de care-f ... Lees verder

Online Marketing in de reisbranche? Gebruik de eigenaardigheden van die markt!
Online Marketing in de reisbranche? Gebruik de eigenaardigheden van die markt!

Om te kunnen presteren in de travelbranche, met al zijn eigenaardigheden, is het belangrijk dat je als bedrijf, en zeker als marketeer, begrijpt wát er anders is. Hoe je hier ... Lees verder

Onze klanten

Wij werken ook voor

Largo
Eponym
Dakenshop
Novid
Thermaalbad Arcen
Sentia
Witti Group
Yd Nordic House
Cleanmastershop
Imkershop
Aanhangwagens XXL West-Brabant
Bosch Car Service
Connections
Auto Poppe
Ricoh Document Center
Van Mele
NetworkApp
Roompot Business
Decovry
Mojo Design
Vinetiq
Pak Aanhangwagens
Medisol
KonseptS
Wellens Men
Rabeko Zero Sauzen
Elephant
Klok'uus
Pier 7
Roompot Vakanties
Dr. Feriduni
NeaPharma
Bloovi
Nilsson
Verhuurwinkel
Bushcraftshop
Halito