Dashboarding

Data & Web Analytics

Dashboarding

Onze dashboards: waar helderheid en bruikbaarheid samenkomen. Niet alleen oogstrelend, maar ook briljant eenvoudig.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Van Mele GrootPlezier CarCollect Boulevard 17 Bushcraftshop Easy2Rent Hello Archie Motoport Goes Pier 7 Brico NRV Rondreizen YD Nordic House CPS Horecaservice Nevejan Auto Poppe Chevaldo Aanhangwagens XXL West-Brabant Timesavers Ballonvaren Zeeland Saman Groep Wellens Men Thuisbakkerswinkel Getaway Travel Elcee Dakenshop Pak Aanhangwagens Installatiebalie Veritas Depot Zeven Energetica Natura INNO Morres Verhuurwinkel OSU Gifts Roompot CPE Nederland Landal GreenParks Good Hope GGZ Imkershop Slaapwel Eco-Point Van Mele GrootPlezier CarCollect Boulevard 17 Bushcraftshop Easy2Rent Hello Archie Motoport Goes Pier 7 Brico NRV Rondreizen YD Nordic House CPS Horecaservice Nevejan Auto Poppe Chevaldo Aanhangwagens XXL West-Brabant Timesavers Ballonvaren Zeeland Saman Groep Wellens Men Thuisbakkerswinkel Getaway Travel Elcee Dakenshop Pak Aanhangwagens Installatiebalie Veritas Depot Zeven Energetica Natura INNO Morres Verhuurwinkel OSU Gifts Roompot CPE Nederland Landal GreenParks Good Hope GGZ Imkershop Slaapwel Eco-Point

Waarom dashboarding?

Dashboarding brengt alle cruciale data samen op één overzichtelijke plek. Het mooie? dashboards bieden niet alleen real-time inzichten; ze zijn een game-changer die je bedrijfsvoering transformeert. Elk stukje informatie is niet alleen binnen handbereik en visueel verbluffend, het maakt het doorgronden van complexe data kinderspel. Dit gaat verder dan dagelijkse ondersteuning – het is een keiharde boost voor je besluitvorming. Door ons je dashboarding te laten beheren, kun je rekenen op scherpe data-analyses die je beslissingen verbeteren en direct je resultaten beïnvloeden. Plus, je kunt met onze voorspellende inzichten toekomstige trends en patronen onthullen die je ver vooruit plaatsen.

Wil je je concurrenten niet alleen bijbenen maar ze ver achter je laten? Laat ons het werk doen. Wij zijn meesters in het inzetten van dashboarding op een manier die zowel slim als strategisch is, een combinatie van efficiëntie en helderheid die ongeëvenaard is.

Op zoek naar dashboards die meer zijn dan alleen gebruiksvriendelijk en mooi? Kies voor ons. Onze dashboards, gepowerd door Looker Studio, halen data uit diverse bronnen samen, bieden niet alleen real-time maar ook voorspellende inzichten, en zijn volledig gesynchroniseerd met jouw KPI's. Wij zijn niet alleen aan het optimaliseren, wij innoveren voortdurend. Kies voor de beste en vergeet de rest.

Waarom dashboarding bij Envoker?

15+ jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we talloze dashboards ontworpen die presteren. We kennen de best practices en hebben hiermee succes behaald voor onze klanten.

Multifunctioneel

Onze dashboards doen meer dan alleen data tonen; ze bieden voorspellende inzichten die cruciaal zijn voor strategische besluitvorming en bedrijfssturing.

Maatwerk

Elk dashboard dat we ontwikkelen, is nauwkeurig afgestemd op de specifieke doelstellingen van onze klanten. Wij bieden geen standaardoplossingen, alleen maatwerk.

Gebruiksvriendelijk

Onze dashboards zijn ontworpen voor helderheid en bruikbaarheid, met directe, inzichtelijke informatie. Niet alleen mooi, maar ook makkelijk te gebruiken.

Waar we ons op focussen

Bij het in elkaar zetten van onze dashboards gaan we niet voor half werk. Allereerst bepalen we zorgvuldig de KPI's, doelstellingen en metrics die essentieel zijn voor het monitoren en stimuleren van bedrijfsprestaties. We integreren diverse gegevensbronnen om een beeld te vormen, waarbij elk stukje informatie zijn plek vindt. Je verlangt niet naar een oppervlakkig dashboard voor de show, je verlangt naar inzicht. En ja, onze dashboards zijn ook qua looks ontworpen om te delen met al je collega’s.

Functionaliteiten zoals filters, zoekopdrachten en drop-down menu's worden geplaatst om de interactie met het dashboard intuïtief en efficiënt te maken. Daarnaast zijn real-time updates en voorspellende analyses geïntegreerd, waardoor je direct kunt reageren op veranderende omstandigheden en toekomstige trends.

En we zijn niet van de eenmalige acties; zodra het dashboard staat, begint het pas. We delen het met iedereen die het moet zien, gebruiken het zelf als ons geheime wapen om processen te finetunen en blijven sleutelen waar nodig. Want een goed dashboard groeit mee met je bedrijf, vangt trends en geeft je de power om de toekomst een stapje voor te zijn.

Stephan van den Bremer

Envoker is een team van experts, die duidelijk open staan voor innovatie, waarmee het ook gewoon lekker samenwerken is.

Stephan van den Bremer Co-founder

INNO

Een webformulier verliest meer dan 50% van de bezoekers. En nu?

+10%Stijging in conversies

+500%Stijging conversies retargeting campagnes

Veel conversiekillers opgelostMet informational tooltips

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

Het is heel simpel, omdat jij uniek bent, is onze aanpak dat ook. Eerst duiken we in de diepte om precies te achterhalen wat de vereisten zijn die in het dashboard moeten zitten. We spotten de gegevensbronnen die we nodig hebben en kiezen het dashboardplatform ‘that fits like a glove’. Dan begint het echte werk: het integreren van die bronnen en het vormgeven van het dashboard zelf.

Denk hierbij niet aan een saai klusje, maar aan een creatieve uitbarsting waarbij jouw data tot leven komt. We houden je vanaf het begin nauw betrokken, delen het ontwerp met je en zorgen dat de lijntjes kort blijven. Zo is er altijd ruimte voor jouw input en onze heldere uitleg. Ons doel? Een dashboard dat niet alleen werkt, maar dat je begrijpt, omdat we onze kennis graag met je delen.

Duik met ons de diepte in

6 redenen waarom je bedrijf een online marketing dashboard nodig heeft
6 redenen waarom je bedrijf een online marketing dashboard nodig heeft

In de snelle digitale wereld van vandaag heb je realtime inzichten en efficiënt beheer nodig om voor te blijven op de concurrentie. Een online marketing dashboard ve ...

Lees verder
Conversie-attributie ontrafeld: 10 essentiële inzichten vanuit de praktijk
Conversie-attributie ontrafeld: 10 essentiële inzichten vanuit de praktijk

Inzicht in welke marketinginspanningen conversies genereren is belangrijk voor iedereen die zijn budgetten en strategieën wil optimaliseren. Conversie attributie is ...

Lees verder
Het nut van A/B testen in online marketing
Het nut van A/B testen in online marketing

A/B-testen geldt als een cruciaal hulpmiddel in de snel veranderende wereld van online marketing, waarmee merken het raden naar voorkeuren achterwege kunnen laten en ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL