Specialismes

Specialismes

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Specialismes

Onze online marketing specialismes

In het tegenwoordige landschap op internet en het bijhorende gedrag van de consumenten is het opbouwen en uitbreiden van een loyale klantenkring belangrijker dan ooit. Je potentiële klanten hebben keuze uit talloze aanbieders, zowel concurrenten als concullegas, die overeenkomstige producten en diensten aanbieden. Om ze te overtuigen dat jij met jouw product en organisatie voor hun de beste keuze bent moet je allereerst wel online gevonden kunnen worden. Daartoe is doordachte en aansprekende online marketing strategie een vereiste.

Als online marketing bureau met heel ervaren online marketeers beheersen we alle aspecten van online marketing zodat we met gemak een strategie kunnen vormgeven die naadloos aansluit op je huidige situatie en de ambities voor de toekomst.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Full Service

Full service online marketing bureau

Wij hebben de knowhow, mensen én middelen om op een maat gemaakte en zeer complete internet marketing strategie uit te werken én je te helpen deze doelen te realiseren. Het effect van elke strategie staat of valt echter met de resultaten die deze oplevert.

Dat geldt zowel voor marketingcampagnes via social media alsook voor advertising of SEO strategieën op Google en Bing. Om te weten wat de resultaten zijn van alle inspanningen biedt Google Analytics vaak de beste inzichten. Natuurlijk kunnen we ook werken met de andere Analytics aanbieders of een online marketing dashboard op maat maken voor jouw organisatie via bijv. Google Data Studio. We zien hierin niet alleen of de gekozen online marketing strategie de juiste is, maar ook of deze leidt tot het resultaat wat we samen voor ogen hebben.

Online marketing in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk

Wij werken vanuit het Zeeuwse Goes. Dankzij deze vestigingsplaats hebben wij een internationaal klantenbestand weten aan te leggen. Wij bedienen dan ook niet alleen ondernemingen, organisaties en online partijen in Nederland, maar tevens in België. Ook stellen wij voor diverse klanten een duidelijke grensoverschreidende strategie voor waarbij ze hun markten nog verder kunnen uitbreiden. Als online marketing bureau zetten we online campagnes op voor uiteenlopende bedrijven, variërend van reisaanbieders en vakantieparken tot B2B en E-commerce platformen.

Deze diversiteit komt eveneens terug in de online marketing strategieën die wij voorstellen en uitrollen. Wanneer je voor je online marketing met ons als bureau samenwerkt kan je dus rekenen op een enorme hoeveelheid kennis, ervaring en expertise. En die zetten wij weloverwogen in, afhankelijk van de aard van je bedrijf en wat je met je campagne wil bereiken. Weet je nog niet precies wat je wilt? Dan helpen wij je dit vorm te geven.

Bij het opzetten van online marketing voor jou website of webshio zijn jouw doelen daarom ons uitgangspunt en kan je altijd rekenen op weloverwogen maatwerk.

Een proactieve en grondige aanpak

Sinds 2018 werken we samen met Envoker om onze online marketing strategie te verbeteren. We ervaren dit partnership als erg prettig zowel op het vlak van: de communicatie, de kennisdeling en de praktische uitvoering. We zijn inmiddels al heel wat kennis én klanten rijker dankzij een proactieve en grondige aanpak. Het team van Envoker denkt met ons mee en helpt ons richting te geven aan de prioriteiten om onze online visibiliteit steeds weer naar een hoger niveau te tillen.

Bianca Hamers Global Marketing Manager | Halito

Bianca Hamers

Een verlengde van ons marketingteam

Het samenwerken met Envoker ervaren we als erg prettig. Het is een partij die kennis heeft van zaken en ook altijd met ons meedenkt om onze online performance steeds te verbeteren. Zij verdiepen zich steeds in de online materie en zo zijn wij altijd op de hoogte van alle nieuwtjes. Zij nemen een hoop werk uit onze handen en doen waar zij goed in zijn. Door dat wij altijd met hetzelfde team samenwerken, voelt het alsof Jesper en Thor (team Envoker) een verlengde van ons marketingteam zijn.

Joline Windhorst Marketing Manager | Sentia

Joline Windhorst

Zeer professioneel en bekwaam

Met een professionele en persoonlijke manier van werken behalen wij aan de hand van de werkzaamheden van Envoker mooie resultaten. Wij zochten een online marketingbureau dat paste bij de groei die wij voor ogen hadden, met Envoker kregen we precies wat we wilden.

Helma van Hoof Manager RoofCommerce B.V./Dakenshop | Dakenshop

Helma van Hoof

Een zeer kundige enthousiaste club

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Jornt de Meurichy

Envoker is een fijne partner voor ons

We zijn erg tevreden over de samenwerking, Envoker luistert naar onze uitdagingen en verwachtingen en past de werkzaamheden daarop aan. Ze zorgen dat onze doelstellingen worden behaald. Daarnaast gaat de communicatie erg vlotjes, we hoeven nooit lang te wachten op antwoord en er wordt altijd pro-actief meegedacht! Envoker is een fijne partner voor ons!

Erik van ’t Padje Oprichter en DGA | Bushcraftshop

Erik van ’t Padje
online marketing
Online Marketing

Zoekmachine optimalisatie

Een goede online marketing strategie is veelal een combinatie van meerdere onderdelen. Maar om de vindbaarheid van een website te verbeteren, wordt vaak begonnen met zoekmachine optimalisatie of SEO als basis. Ook een goede concurrentie analyse is daarbij cruciaal om het online marketing plan vorm te geven. In het kort betekent dit dat de content op je website of webshop tegen het licht wordt gehouden en waar nodig wordt aangepast door het plaatsen van nieuwe, betere en relevantere content. Dit doen we in een uitgebreide content audit wat de basis is voor de uiteindelijke content marketing.

In deze audit gaan we ook op zoek naar de woorden of termen die klanten intypen in de Google, wanneer zij op zoek zijn naar een bepaalde dienst of een bepaald product. We houden reking met relevante topic-clusters om te zorgen dat alle semantisch in orde is. Onze SEO specialisten verwerken op basis van de juiste zoekwoorden strategisch nieuwe content en topics samen met jou in de website zodat deze hoger scoort in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines zoals Bing. Op die manier is de kans groter dat geïnteresseerden en potentiële klanten bij jouw website, webshop of local result uitkomen.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Zoekmachine Adverteren

SEO is niet het begin en einde van een internet marketing stratgie die is toegespitst op zoekmachines. Er bestaan nog diverse andere manieren om zoekmachines te gebruiken bij het vergroten van je klanten, omzet of een betere vindbaarheid lokaal ten opzichte van de concurrentie. Een ander aspect van zoekmachine marketing is namelijk zoekmachine adverteren of SEA. Dit wil zeggen dat je in Google of Bing een advertentie van je bedrijf met een link naar je website boven of naast de organische zoekresultaten plaatst.

Of de advertentie wordt getoond is afhankelijk van het ingetypte zoekwoord, het bod en de relevantie tussen het zoekwoord, de advertentie en de landingspagina. Dus vanzelfsprekend krijgen alleen gebeuikers die mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten deze te zien. SEA is een zeer veelgebruikte vorm van marketing die onderdeel is van een groot totaalpakket aan commerciële mogelijkheden die Google en Microsoft aanbieden. Wanneer iemand op je advertentie klikt en dus op je website terechtkomt, moet je daarvoor dus klein bedrag aan Google Ads betalen.

Andere vormen

Andere online marketing vormen

Om je doelstellingen te bereiken en je product onder de aandacht te brengen is een breed opgezette strategie aan te raden. Daarom kiezen wij er als full service online marketing bureau doorgaans voor om een veelzijdige online marketing strategie uit te werken.

Het persoonlijk benaderen van mogelijke klanten hoort daar eveneens bij. Een meer gerichte manier dan zoekmachine-adverteren is bijvoorbeeld e-mail marketing of marketing automation waarbij geïnteresseerden een persoonlijke e-mail in hun inbox zien. Deze persoonlijke aanpak verhoogt de resultaten van e-mail marketing aanzienlijk.

Affiliate marketing is een bijzonder concept. Het verschil zit hem er hier in dat een meer traditionele of content advertentie op websites of weblogs wordt geplaatst en dat deze publisher een vergoeding krijgt als hij een potentiële klant aanlevert die uiteindelijk overgaat tot een aankoop.

De diverse Social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram zijn een uitstekend middel om mensen meer direct en op grond van hun voorkeuren, geslacht, locatie, leeftijd en taal direct in de juiste doelgroep te plaatsen bij het uitrollen van een campagne. Dergelijke marketing kan allerlei vormen aannemen, zoals video’s en links naar een landingspagina of webshop.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze
e-mailnieuwsbrief

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy statement.

Recente artikelen

Google Tag Manager 101 - Tips en Tricks
Google Tag Manager 101 - Tips en Tricks

In de vorige blog bespraken we wat Google Tag Manager precies is, hoe het werkt en wat de voordelen hiervan zijn voor (online) marketeers. Vandaag helpen we je graag wat verder ... Lees verder

Google Tag Manager 101 - Waarom is het zo essentieel voor online marketeers?
Google Tag Manager 101 - Waarom is het zo essentieel voor online marketeers?

Google Tag Manager, een belangrijke tool binnen online marketing. Maar wat is het precies en hoe werkt het? En waarom is het zo essentieel voor online marketeers? Lees verder

Stilte voor de storm? Hoe wij met onze partners voorbereiden op de rest van 2020
Stilte voor de storm? Hoe wij met onze partners voorbereiden op de rest van 2020

In slechts een paar weken tijd zijn we van een verwachte economische groei naar een flinke daling gegaan en is de wereld fundamenteel veranderd. Veel sectoren kunnen noodgedwon ... Lees verder

Onze klanten

Wij werken ook voor

Pak Aanhangwagens
Bushcraftshop
Yd Nordic House
Vinetiq
Nilsson
Eponym
Halito
Wellens Men
KonseptS
Medisol
NetworkApp
Verhuurwinkel
Roompot Vakanties
Ricoh Document Center
Connections
Pier 7
Imkershop
Auto Poppe
Klok'uus
Rabeko Zero Sauzen
Bloovi
Dr. Feriduni
Elephant
Witti Group
Decovry
Aanhangwagens XXL West-Brabant
Thermaalbad Arcen
Largo
Novid
Dakenshop
Roompot Business
Cleanmastershop
Van Mele
NeaPharma
Bosch Car Service
Sentia
Mojo Design