Specialismes

Specialismes

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Expertises

Online marketing die werkt

In het tegenwoordige internetwoud van websites is het opbouwen en uitbreiden van een loyale klantenkring belangrijker dan ooit. Je potentiële klanten kunnen niet zelden kiezen uit tientallen websites die overeenkomstige producten en diensten aanbieden. Om ze te winnen voor jouw onderneming, webshop of website moet je eerst online gevonden worden. Daartoe is doordachte en aansprekende internet marketing een vereiste.

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de internetsite en social-mediakanalen van jouw bedrijf samen met jou de online promotie geeft die deze nodig hebben.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient.

Hoe mooi en gebruiksvriendelijk je webshop of website ook is, uiteindelijk bepalen je potentiële klanten het succes ervan. En dat succes komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, maar is iets waar we samen intensief aan moeten werken. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. In plaats daarvan spreken we op momenten dat dat nodig is liever snel iets telefonisch door.

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons online marketing bureau. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeer, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Full Service

Bureau voor full service internet marketing

Bij Envoker hebben we de knowhow, mensen én middelen om op maat gemaakte en complete internet marketing online te realiseren. Het effect van elke strategie staat of valt echter met de resultaten die deze oplevert.

Dat geldt voor marketingcampagnes via social media en evenzeer voor Google internet marketing. Om te weten hoe groot het bereik is van onze inspanningen biedt Google Analytics ongekende inzichten. We zien hierin niet alleen of de gekozen marketingstrategie de juiste is, maar ook of deze leidt tot meer bezoekers op de website van je onderneming.

Internet marketing Nederland en België

Envoker werkt vanuit het Zeeuwse Goes. Dankzij deze vestigingsplaats hebben wij een internationaal klantenbestand weten aan te leggen. Wij bedienen dan ook niet alleen ondernemingen, organisaties en online partijen in Nederland, maar tevens in België. Envoker zet als veelzijdig online marketing bureau online campagnes op voor uiteenlopende bedrijven, variërend van reisaanbieders en vakantieparken tot kledingzaken en meubelspecialisten.

Deze diversiteit komt eveneens terug in de marketingstrategieën die wij ontplooien. Wanneer je voor je e-marketing met ons bureau samenwerkt, kan je dus rekenen op een enorme hoeveelheid kennis, ervaring en expertise. En die zetten wij weloverwogen in, afhankelijk van de aard van je bedrijf en wat je met je internetcampagne wil bereiken. Bij het opzetten van internet marketing voor je site of webwinkel zijn jouw doelen daarom ons uitgangspunt en kan je altijd rekenen op afgepast maatwerk.

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Wesley Koolen

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Jornt de Meurichy

Eén van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux

Envoker is voor mij één van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux. Niet omwille van hun grootte, wel omwille van hun high level kennis en expertise. Ze gaan steeds zeer doelgericht te werk. Dit gecombineerd met een zeer persoonlijke omgang met hun klanten. Ze kennen de klant, ze begrijpen de klant zijn business, hun noden en kunnen finaal zo deliveren op een niveau die vele malen hoger ligt dan hun collega’s op de markt.

Marnik d'Hoore Founding CEO | Bloovi

Marnik d'Hoore

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!

Laura Ligthart Director Sales | Roompot Vakanties

Laura Ligthart

Zeer professionele en bekwame marketeers

Met een zeer professionele en persoonlijke manier van werken behalen wij aan de hand van de werkzaamheden van Envoker mooie resultaten. Wij zochten een online marketingbureau dat paste bij de groei die wij doormaakten en voor ogen hadden. Met Envoker kregen we precies wat we wilden. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is het feit dat ze ook daadwerkelijk doen wat ze beloven waardoor we niet voor verrassingen komen te staan!

Helma van Hoof Manager RoofCommerce B.V. | Dakenshop

Helma van Hoof
online marketing
Online Marketing

Online marketing begint met zoekmachine optimalisatie

Promotie of marketing via het internet is geen eenzijdige aangelegenheid, maar veelal een combinatie van meerdere onderdelen. Maar om de vindbaarheid van een website te verbeteren, wordt vaak begonnen met de zoekmachine optimalisatie of SEO van de tekst op de internetpagina’s. In het kort betekent dit dat de webcontent tegen het licht wordt gehouden en waar nodig wordt aangepast door het plaatsen van relevante keywords.

Dit zijn woorden of termen die klanten intypen in de Google-zoekmachine, wanneer zij op zoek zijn naar een bepaalde dienst of een bepaald product. Onze SEO specialisten verwerken op basis van de juiste zoekwoorden strategisch nieuwe content en topics in de teksten op de website van je bedrijf zodat deze hoger scoort in de zoekresultaten van Google en andere online search engines. Op die manier is de kans groter dat geïnteresseerden en potentiële klanten bij jouw site, internetwinkel of social-mediakanaal uitkomen.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Zoekmachine marketing meer dan SEO

SEO is niet het begin en einde van internet marketing die is toegespitst op zoekmachines. Er bestaan nog diverse andere manieren om search engines te gebruiken bij het vergroten van je naamsbekendheid, betere vindbaarheid of het uitbreiden van je klantenkring. Een ander aspect van zoekmachine marketing is namelijk zoekmachine adverteren of SEA. Search engine advertising houdt in dat Google een advertentie van je bedrijf met een link naar je website boven of naast de organische zoekresultaten plaatst.

Of de advertentie wordt getoond is afhankelijk van het ingetypte zoekwoord, dus vanzelfsprekend krijgen alleen internetgebruikers die mogelijk geïnteresseerd zijn deze te zien. SEA is een vorm van marketing die onderdeel is van de commerciële promotiemogelijkheden die Google aanbiedt. Wanneer iemand op je advertentie klikt en dus op je website terechtkomt, moet je daarvoor een klein bedrag aan Google AdWords betalen.

Om je bedrijf, webwinkel of website onder de aandacht te brengen is een breed opgezette internetcampagne aan te raden. Daarom kiezen wij er bij Envoker doorgaans voor om een veelzijdige online marketing strategie uit te stippelen.

Het persoonlijk benaderen van mogelijke klanten hoort daar eveneens bij. Een meer gerichte manier dan zoekmachine-adverteren is bijvoorbeeld e-mailmarketing, waarbij geïnteresseerden een advertentie vormgegeven als e-mail in hun inbox zien.

Affiliate marketing is een vergelijkbaar concept. Het verschil is dat een traditionele advertentie op websites of weblogs van andere bedrijven of organisaties wordt geplaatst.

Social media zijn een uitstekend middel om mensen meer direct en op grond van hun voorkeuren, geslacht, locatie, leeftijd en taal te selecteren bij het uitrollen van een online campagne. Dergelijke internet media marketing kan allerlei vormen aannemen, zoals video’s en links naar een landingspagina of webshop.

Envoker

Andere manieren van internet marketing

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Recente artikelen

Online Marketing in de reisbranche? Gebruik de eigenaardigheden van die markt!
Online Marketing in de reisbranche? Gebruik de eigenaardigheden van die markt!

Om te kunnen presteren in de travelbranche, met al zijn eigenaardigheden, is het belangrijk dat je als bedrijf, en zeker als marketeer, begrijpt wát er anders is. Hoe je hier ... Lees verder

Google Core Updates, hoe moet je hier mee om gaan?
Google Core Updates, hoe moet je hier mee om gaan?

Updates bij Google aan de algoritmes komen dagelijks voor. Veel van deze updates worden niet vermeld omdat deze een kleine impact hebben of heel weinig zoekopdrachten omvatten. Lees verder

De 3 grootste ergernissen van digitale adverteerders
De 3 grootste ergernissen van digitale adverteerders

De nieuwe adverteerders die we bezoeken, lijken tegenwoordig al hun vertrouwen kwijt te zijn in digitale bureaus. Ze zijn niet één, maar vier tot vijf keer na elkaar teleurge ... Lees verder