Data & Web Analytics

Specialismes

Data & Web Analytics

Vergeet die standaardrapporten. Je moet je richten op de details die er echt toe doen. Wil je weten wie je klanten nou echt zijn? Laat dat maar aan ons over.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Easy2Rent CPE Nederland Van Mele Morres Pier 7 INNO Dakenshop Slaapwel Horecaservice Nevejan CarCollect Bushcraftshop Ballonvaren Zeeland Roompot Eco-Point NRV Rondreizen Motoport Goes Energetica Natura Chevaldo GrootPlezier Dr. Feriduni Pak Aanhangwagens Landal GreenParks Thuisbakkerswinkel Auto Poppe Aanhangwagens XXL West-Brabant Hello Archie Depot Zeven CPS OSU Gifts Brico Imkershop Saman Groep Good Hope GGZ Getaway Travel Elcee Verhuurwinkel Wellens Men Timesavers Installatiebalie Boulevard 17 Veritas Easy2Rent CPE Nederland Van Mele Morres Pier 7 INNO Dakenshop Slaapwel Horecaservice Nevejan CarCollect Bushcraftshop Ballonvaren Zeeland Roompot Eco-Point NRV Rondreizen Motoport Goes Energetica Natura Chevaldo GrootPlezier Dr. Feriduni Pak Aanhangwagens Landal GreenParks Thuisbakkerswinkel Auto Poppe Aanhangwagens XXL West-Brabant Hello Archie Depot Zeven CPS OSU Gifts Brico Imkershop Saman Groep Good Hope GGZ Getaway Travel Elcee Verhuurwinkel Wellens Men Timesavers Installatiebalie Boulevard 17 Veritas

Waarom data & web analytics?

Waarom data & web analytics essentieel zijn? Het zorgt voor toegang tot goede en correcte data wat de resultaten meetbaar maakt. Dit stelt je vervolgens in staat om heldere inzichten in klantgedrag te krijgen en trends te identificeren. Ook stelt het je in staat om de klantreis nauwkeurig in kaart te brengen en conversies te optimaliseren. In de online wereld waarin data koning is, kan het op orde hebben van je tracking het verschil maken tussen gissen en weten. Het resultaat? Een stevig fundament voor strategische keuzes, gericht op groei en efficiëntie.

We horen je denken: waarom zou ik voor Envoker kiezen? Met meer dan 15 jaar ervaring begrijpen wij de fijne kneepjes van data driven marketing en data & web analytics. We staan bekend om onze transparante, effectieve communicatie en hebben bewezen succesvol te zijn voor onze klanten. Onze uitgebreide kennis van diverse tools, gecombineerd met maatwerkoplossingen, zorgt dat we de kwaliteit van data niet alleen waarborgen, maar ook overzichtelijk presenteren via dashboards. Diepgaande analyses leiden tot bruikbare inzichten en direct toepasbare aanbevelingen, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is voor je bedrijf.

Waarom data & web analytics bij Envoker?

Data-analyse

Onze analyses bieden direct bruikbare inzichten en waarborgen hoge datakwaliteit voor effectieve besluitvorming.

Dashboarding

Dashboards worden op maat gemaakt. Je hebt snel toegang tot essentiële inzichten en de voortgang van je bedrijf.

Maatwerk

Alles wordt zorgvuldig afgestemd op jouw branche en doelgroep. Jouw merk verdient een persoonlijke aanpak.

15+ jaar ervaring

Meer dan een decennium ervaring. Onze kennis en inzicht in best practices vormen de basis van elk succesverhaal.

Waar we ons op focussen

Wil je eindelijk eens echt begrijpen wat er op jóuw website gebeurt? Het installeren en nauwkeurig controleren van je website tracking zou geen bijzaak moeten zijn. Het is een belangrijke stap als je serieus digitale groei nastreeft.

Een solide tracking en accurate data leggen het fundament. Maar wij gaan verder. Ieder relevant touchpoint op je website wordt getransformeerd tot een bruikbaar inzicht. Deze data is de sleutel tot diepgaande inzichten in hoe bezoekers navigeren door je site, wat essentieel is om klantgedrag te begrijpen en de klantenreis te optimaliseren.

Het resultaat? Een verfijnde conversietrechter die niet alleen knelpunten elimineert, maar ook de efficiëntie verhoogt. Je wilt analyses die diep in de data duiken om de onderliggende patronen te onthullen. De dashboards maken de data makkelijker verteerbaar waardoor we praktische actiepunten kunnen opstellen. Hierdoor worden direct bruikbare aanbevelingen geformuleerd die je in staat stelt om snel en effectief te reageren.

Erik van ’t Padje

We zijn erg tevreden over de samenwerking, Envoker luistert naar onze uitdagingen en verwachtingen en past de werkzaamheden daarop aan. Ze zorgen dat onze doelstellingen worden behaald.

Erik van ’t Padje Oprichter en DGA

Bushcraftshop

Winstgevendheid van online marketing verhogen

-46% Cost of Sale Google Ads in Q1 2020, t.o.v. 2019

-44%Lagere Adspend dan in 2018

Cost of SaleTargets gehaald

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

Meten is weten. Dat beseft elke online marketeer. Zo pakken we het aan: eerst checken we hoe het staat met de website tracking. Dit helpt ons om precies te weten wat we moeten meten. Dan kijken we naar de klantreis en de conversietrechter, zodat we de verschillende stappen van de gebruiker kunnen zien. Daarna gaan we verder: we passen aan en optimaliseren, zodat we elke klik en elke aankoop goed kunnen volgen. We doen gedetailleerde analyses en A/B-tests om te ontdekken wat effectief werkt.

Dashboards vertalen complexe data in duidelijke, begrijpelijke taal. Vergeet die standaardrapporten. Je moet je richten op de details die er echt toe doen voor jouw bezoekers. Wij geloven in transparante en directe communicatie, en houden het lijntje met jou altijd kort. Daarnaast delen we onze kennis proactief, zodat je niet alleen resultaten ziet, maar ook begrijpt hoe deze worden bereikt. Zo word je onderdeel van het optimalisatieproces en groeit jouw expertise samen met je resultaten.

Duik met ons de diepte in

6 redenen waarom je bedrijf een online marketing dashboard nodig heeft
6 redenen waarom je bedrijf een online marketing dashboard nodig heeft

In de snelle digitale wereld van vandaag heb je realtime inzichten en efficiënt beheer nodig om voor te blijven op de concurrentie. Een online marketing dashboard ve ...

Lees verder
Conversie-attributie ontrafeld: 10 essentiële inzichten vanuit de praktijk
Conversie-attributie ontrafeld: 10 essentiële inzichten vanuit de praktijk

Inzicht in welke marketinginspanningen conversies genereren is belangrijk voor iedereen die zijn budgetten en strategieën wil optimaliseren. Conversie attributie is ...

Lees verder
Het nut van A/B testen in online marketing
Het nut van A/B testen in online marketing

A/B-testen geldt als een cruciaal hulpmiddel in de snel veranderende wereld van online marketing, waarmee merken het raden naar voorkeuren achterwege kunnen laten en ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL