Social Media Strategie

Social Media Marketing

Social Media Strategie

Je bent niet op zoek naar een strategie die gewoon 'werkt'. Jij wilt een strategie die altijd gericht is op het maximaliseren van jouw resultaten. Wij delen jouw obsessie.

Persoonlijk adviesgesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Aanhangwagens XXL West-Brabant Motoport Goes Morres Bushcraftshop Van Mele Roompot Timesavers Hello Archie INNO Veritas Imkershop Landal GreenParks Wellens Men Energetica Natura OSU Gifts Pak Aanhangwagens Dakenshop Verhuurwinkel Easy2Rent Auto Poppe Aanhangwagens XXL West-Brabant Motoport Goes Morres Bushcraftshop Van Mele Roompot Timesavers Hello Archie INNO Veritas Imkershop Landal GreenParks Wellens Men Energetica Natura OSU Gifts Pak Aanhangwagens Dakenshop Verhuurwinkel Easy2Rent Auto Poppe

Waarom je social media strategie uit handen geven?

Je social media strategie uit handen geven? Dat betekent kiezen voor doelgerichte resultaten op lange termijn. Het is meer dan alleen aanwezig zijn op platformen; het draait om het benutten van expertise, waardoor jouw merk altijd vooroploopt met de laatste trends, zonder dat het je extra tijd kost. Het resultaat? Meer engagement, een grotere naamsbekendheid en een toename in conversies, terwijl jij je concentreert op jouw bedrijf.

Je wilt een strategie die niet alleen op maat gemaakt is, maar ook voortdurend geoptimaliseerd wordt door middel van data-analyse. Met een scherp oog op het efficiënt benutten van budget, wat uiteindelijk kan leiden tot kostenbesparing op lange termijn. Onze focus ligt op transparantie en directe communicatie. We zijn trots op de succesvolle resultaten die we voor talrijke klanten hebben behaald.

Je wilt een partnership met een bureau dat niet alleen resultaatgericht werkt, maar ook gebruikmaakt van cross-platform integraties en data om jouw ROI te maximaliseren. Je zoekt toch geen doorsnee service? Je zoekt een partner die jouw social media naar een hoger niveau tilt.

Waarom je social strategie uitbesteden bij Envoker?

Resultaatgericht

Gericht op het maximaliseren van jouw conversies en leads. Je zou het bijna een obsessie kunnen noemen.

Data-driven

Onze strategieën zijn gebaseerd op data-analyse voor de hoogste ROI. Dit zodat we jouw campagnes optimaliseren.

15+ jaar ervaring

Meer dan een decennium ervaring. Onze kennis en inzicht in best practices vormen de basis van elk succesverhaal.

Maatwerk

Elke strategie is zorgvuldig afgestemd op jouw branche en doelgroep. Jouw merk verdient een persoonlijke aanpak.

Waar we ons op focussen

Wil jij de lat hoger leggen dan de rest? Daar helpen wij je graag mee. Je streeft ernaar om niet alleen de juiste doelstellingen te bepalen, maar ook om ze zo nauwkeurig mogelijk af te stemmen op de unieke behoeften en ambities van jouw merk. De perfecte doelgroepen identificeren en bereiken alsof je persoonlijk met elk van hen hebt gesproken. Jij verlangt naar content die niet alleen aansluit bij je doelgroep, maar die ook resoneert en engageert op een niveau dat de concurrentie ver achter zich laat.

Je bent niet op zoek naar een strategie die gewoon 'werkt'. Jij wilt een strategie die altijd gericht is op het maximaliseren van jouw resultaten. Wij delen jouw obsessie voor continue verbetering en optimalisatie. Terwijl anderen nog brainstormen over de start, perfectioneren wij al tactieken die jouw succes niet alleen voorspellen, maar garanderen.

We draaien er niet omheen: het draait allemaal om resultaten die tellen. Geen vage doelstellingen hier, maar keiharde cijfers die aantonen dat jouw strategie de investering waard is. En dat houden we scherp in de gaten, continu. Strategieën in beton gegoten? Vergeet het maar. Jouw markt beweegt, dus je wilt dat wij ook meebewegen.

Stephan van den Bremer

Envoker is een team van experts, die duidelijk open staan voor innovatie, waarmee het ook gewoon lekker samenwerken is.

Stephan van den Bremer Co-founder

INNO

Een webformulier verliest meer dan 50% van de bezoekers. En nu?

+10%Stijging in conversies

+500%Stijging conversies retargeting campagnes

Veel conversiekillers opgelostMet informational tooltips

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

Eerst moet de boel onder de loep genomen worden: waar sta je nu met je strategie? Als je die al hebt, tenminste. Daarna moeten er knopen worden doorgehakt over wat jij écht wilt bereiken. Specifieke doelstellingen, geen vage beloftes. Wie probeer je te bereiken? Waar hangen ze uit? En van wat voor soort content gaat hun hart sneller kloppen? Dat pikken we op.

Oh, en die concurrenten van je? Die verliezen we niet uit het oog. Je wilt weten wat zij doen, zodat jij het beter kan doen. Dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken: campagnes en content uitrollen alsof het niks is. Maar we zijn nog niet klaar. We houden alles in de gaten, tunen bij en schaven waar nodig. Altijd scherp, altijd gericht op het beste resultaat.

Duik met ons de diepte in

8 doelgerichte tactieken voor effectieve retargeting op sociale media
8 doelgerichte tactieken voor effectieve retargeting op sociale media

Retargeting via social media is een strategie waarbij eerdere bezoekers van een website opnieuw benaderd worden door middel van gerichte advertenties op sociale media ...

Lees verder
7 redenen waarom je Facebook advertenties niet converteren
7 redenen waarom je Facebook advertenties niet converteren

In de snelle wereld van digitale marketing spelen Facebook-advertenties een cruciale rol bi ...

Lees verder
Threads (Instagram), wat is deze nieuwe X (voorheen Twitter) concurrent precies?
Threads (Instagram), wat is deze nieuwe X (voorheen Twitter) concurrent precies?

De wereld van sociale media is voortdurend in ontwikkeling, met nieuwe platforms die voortdurend opkomen en strijden om de aandacht van gebruikers. Gebruikers zijn al ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL