Technische Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

Technische SEO uitbesteden

Technische SEO is voor de meesten geen appeltje eitje. Voor ons wel. Standaardoplossingen maken plaats voor een gepersonaliseerde aanpak. Laat dat maar aan ons over.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Eventplanner Eco-Point Ballonvaren Zeeland Motoport Goes Auto Poppe CarCollect Chevaldo Timesavers Verhuurwinkel Roompot Elcee Energetica Natura Brico Dakenshop Installatiebalie Horecaservice Nevejan GrootPlezier Veritas Imkershop INNO Slaapwel Wellens Men Hello Archie Pier 7 Dr. Feriduni CPS Good Hope GGZ Bushcraftshop OSU Gifts Landal GreenParks CPE Nederland Allrent Aanhangwagens XXL West-Brabant Saman Groep Pak Aanhangwagens Easy2Rent Van Mele Morres Eventplanner Eco-Point Ballonvaren Zeeland Motoport Goes Auto Poppe CarCollect Chevaldo Timesavers Verhuurwinkel Roompot Elcee Energetica Natura Brico Dakenshop Installatiebalie Horecaservice Nevejan GrootPlezier Veritas Imkershop INNO Slaapwel Wellens Men Hello Archie Pier 7 Dr. Feriduni CPS Good Hope GGZ Bushcraftshop OSU Gifts Landal GreenParks CPE Nederland Allrent Aanhangwagens XXL West-Brabant Saman Groep Pak Aanhangwagens Easy2Rent Van Mele Morres

Waarom technische SEO uitbesteden?

Wat we allemaal weten, maar niet altijd toegeven: technische SEO is cruciaal. Zie het als het fundament van je website. Als je site niet snel en correct laadt of wordt geïndexeerd, loop je simpelweg bezoekers en potentiële klanten mis. Het mooie is, jij hoeft je niet te verdiepen in alle technische details. Dat doen wij voor je.

Iedere website is anders. Door je technische SEO uit te besteden kies je voor specialisten die maatwerk voor je leveren. Perfect passend bij jouw website. Zo kun jij je volledig richten op het groeien van je bedrijf en profiteer je van onze kennis.

Het gaat hier niet om een eenmalige audit, maar om een doorlopend proces. Soms gaat het om een quick-fix, maar vaak is het een langetermijninvestering ten gunste van de zichtbaarheid én functionaliteit van jouw website.

We starten altijd met de technische basis van je site. Dit betekent dat we nauwgezet controleren of je URL’s worden gevonden door de crawlers en toegankelijk zijn. Vervolgens gaan we door met het evalueren van statuscodes en redirects, want je wilt dat alles naadloos functioneert. Maar daar stoppen we niet; we nemen ook je content en on-page elementen onder de loep. Je wilt dat elk aspect van je website bijdraagt aan een sterke, technische SEO-fundering.

Waarom technische SEO uitbesteden bij Envoker?

Up-to-date

We blijven ons ontwikkelen en doen voortdurend nieuwe kennis op. Die kennis passen we toe in jouw voordeel.

Oplossingsgericht

Gericht op het identificeren en oplossen van technische SEO issues. Soms quick fixes, maar vaak een continu proces.

Maatwerk

Elk bedrijf, elke website en elke strategie is uniek. We passen de strategie aan op de mogelijkheden van jouw website.

SEO-ervaring

We hebben echte specialisten in huis die goed zijn in hun vak en die met ieder CMS overweg kunnen.

Waar we ons op focussen

Techniek staat niet op zichzelf; het is één van de drie grote jongens, samen met content en autoriteit. Dit SEO-trio versterkt elkaar. Zonder solide techniek is zelfs de meest boeiende content machteloos, en zonder autoriteit, wie weet er dan van je af?

Onze aanpak begint met een grondige technische audit. Zodat we de huidige status van de fundering van de website kunnen inzien. We duiken diep in de structuur van je site en we kijken of jouw content vindbaar is en dat er geen sprake is van duplicate content die je rankings zou kunnen schaden. Ook de sitemaps worden nauwkeurig nagelopen om te zien of de zoekmachines efficiënt door je site te leiden.

We optimaliseren je on-page elementen en zorgen voor nauwkeurige canonicalization. Je redirect management is zo strak dat het elke gebruiker naadloos leidt naar waar ze moeten zijn. Je wilt dat je interne linkstructuur wordt verbeterd en dat je robots.txt-bestand wordt geoptimaliseerd, waardoor zoekmachines je site effectiever kunnen crawlen en indexeren. Het aanleveren van een ingevulde checklist, of een uitdraai van punten die de tooling aangeeft is niet genoeg. Wij werken de belangrijke punten écht tot in detail uit.

Monique Deurloo

Envoker helpt Roompot Real Estate al geruime tijd met het verbeteren van de online marketing prestaties. Het enthousiaste team heeft kennis van zaken en deelt deze kennis ook.

Monique Deurloo Projectmanager

Roompot Real Estate

10x meer SEO verkeer door inzichten uit SEA

+570%Visibiliteit

Top 3 positie In Google met 4 converterende zoekwoorden

+1.023% Traffic naar juiste pagina

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek.

Kies je ervoor om je technische SEO uit te besteden, dan beginnen we met een grondige technische audit. Na deze grondige analyse stellen we een duidelijke lijst met prioriteiten en actiepunten op, perfect afgestemd op de behoeften van jouw website. Je wilt een benadering waarbij elk detail van je website wordt uitgekamd, resulterend in een op maat gemaakt actieplan. Je streeft niet naar vluchtige successen, maar naar duurzame vooruitgang. We besteden aandacht aan de punten die daadwerkelijk wat opleveren.

Je verwacht dat wij met een oplossingsgerichte aanpak komen, altijd proactief en met een vinger aan de pols van je website. Wij zijn continu alert, monitoren de veranderingen en zorgen dat we maandelijks evalueren om te garanderen dat we op koers blijven. Hulp nodig met je website migratie? Ook daarbij kunnen we je helpen. Communicatie? Die houden we direct en ongecompliceerd. We houden het lijntje met jou (en indien nodig met je developers) kort, zorgen dat je up-to-date blijft met regelmatige updates en delen onze kennis zodat jij niet alleen de resultaten ziet, maar ook het 'waarom' achter elke stap begrijpt.

Duik met ons de diepte in

4 manieren om long-tail keywords te gebruiken in je SEO-copywriting
4 manieren om long-tail keywords te gebruiken in je SEO-copywriting

Zoekmachine optimalisatie (SEO) blijft een belangrijk onderdeel voor het bereiken van digitale zichtbaarheid en het stimuleren van organisch verkeer. Terwijl bedrijve ...

Lees verder
4 cruciale KPI’s om te volgen bij een SEO-concurrentieanalyse
4 cruciale KPI’s om te volgen bij een SEO-concurrentieanalyse

In de competitieve wereld van digitale marketing is Zoekmachine Optimalisatie (SEO) essentieel om online op te vallen. Het is belangrijk om te begrijpen hoe je je ver ...

Lees verder
Mobile-First Indexing uitgelegd: 5 belangrijke feiten die je moet weten
Mobile-First Indexing uitgelegd: 5 belangrijke feiten die je moet weten

In deze digitale wereld, waar het mobiele gebruik domineert, is het essentieel om te begrijpen hoe dit de zichtbaarheid van websites beïnvloedt. Interessant is dat z ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL