Microsoft Ads

Zoekmachine Adverteren

Resultaatgericht
Microsoft Ads Uitbesteden

Ontdek Microsoft Ads
Onze klanten
Microsoft Advertising referenties
Getaway Travel Auto Poppe Boulevard 17 Dr. Feriduni Verhuurwinkel INNO Motoport Goes CPS Roompot Chevaldo Brico Timesavers Installatiebalie Thuisbakkerswinkel Ballonvaren Zeeland Dakenshop CPE Nederland Aanhangwagens XXL West-Brabant Slaapwel NRV Rondreizen Saman Groep Energetica Natura Pak Aanhangwagens Morres GrootPlezier Horecaservice Nevejan CarCollect Imkershop Hello Archie Bushcraftshop Landal GreenParks Veritas OSU Gifts Wellens Men Elcee Eco-Point Easy2Rent Depot Zeven YD Nordic House Getaway Travel Auto Poppe Boulevard 17 Dr. Feriduni Verhuurwinkel INNO Motoport Goes CPS Roompot Chevaldo Brico Timesavers Installatiebalie Thuisbakkerswinkel Ballonvaren Zeeland Dakenshop CPE Nederland Aanhangwagens XXL West-Brabant Slaapwel NRV Rondreizen Saman Groep Energetica Natura Pak Aanhangwagens Morres GrootPlezier Horecaservice Nevejan CarCollect Imkershop Hello Archie Bushcraftshop Landal GreenParks Veritas OSU Gifts Wellens Men Elcee Eco-Point Easy2Rent Depot Zeven YD Nordic House

Wat is Microsoft Ads?

Microsoft Ads, oorspronkelijk gelanceerd als Bing Ads, vormt een essentieel onderdeel van de digitale marketing- en advertentiestrategieën van bedrijven. Deze dienst, aangeboden door Microsoft, stelt je in staat om advertenties te tonen in de Bing zoekmachine en andere Microsoft-gerelateerde netwerken, waaronder MSN en diverse partnerwebsites. Als een alternatief voor Google Ads, onderscheidt Microsoft Advertising zich door zijn unieke targeting mogelijkheden en het bereiken van een breed scala aan gebruikers die loyaal zijn aan de Bing search engine en andere Microsoft-producten.

Met zijn focus op de Bing zoekmachine, helpt Microsoft Ads je om effectief te adverteren door maximale zichtbaarheid te bieden op plaatsen waar klanten actief zoeken en beslissingen nemen. Dit platform biedt geavanceerde tools voor zoekmachine adverteren, zoals Bing Shopping en gedetailleerde analytics, waardoor je je advertentie-inspanningen kunt afstemmen en optimaliseren voor betere resultaten. Als Bing specialist zijn wij erop gericht om je te helpen bij het benutten van de volle potentie van Bing adverteren, waardoor je je zichtbaarheid kunt verhogen en een effectieve connectie kunt maken met je doelgroep.

Waarom Microsoft Ads?

Doelgroep

Leer je doelgroep beter kennen door zoekgedrag te analyseren.

Pay per click

Ervaar weinig risico's met een hoog rendement.

Meer leads

Ontvang meer leads door het gebruikt van sterke advertenties.

Direct resultaat

Met goede zoekwoorden ben jij zichtbaar als de klant iets nodig heeft.

Roompot

+38%Ondersteunende conversies

Uitgelichte case: Roompot

Een betere en visuele greep op dynamische retargeting

+38%Ondersteunende conversies

+19% Conversieratio op retargeting

+50% Aantal omnichannel interacties

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar...

Lees de volledige case

Hoe werkt Microsoft Ads?

Microsoft Ads werkt op een pay-per-click (PPC) model, waarbij adverteerders betalen per klik op hun advertenties. Dit systeem, ook bekend als cost per click (CPC), maakt gebruik van een veilingbasis waar je als adverteerder biedt op zoekwoorden die relevant zijn voor je producten of diensten. Door Bing Advertising, kan je als adverteerder je zichtbaarheid in de Bing zoekmachine aanzienlijk verhogen, wat leidt tot meer verkeer naar je website. Bovendien biedt Microsoft Ads uitgebreide targetingopties, zoals locatie, apparaat en tijd van de dag, waardoor je je campagnes nog verder kunt afstemmen op een specifieke doelgroep. Dit verhoogt de effectiviteit van advertenties en optimaliseert de investering.

Microsoft Ads vs Google Ads

Hoewel Google Ads de meest bekende naam in online adverteren is, biedt Microsoft Ads unieke voordelen die het een aantrekkelijke optie maken voor veel bedrijven. Google Ads omvat verschillende advertentievormen, waaronder Google Shopping: een specifieke service voor e-commerce waarmee bedrijven hun producten direct in de zoekresultaten kunnen promoten. Dit contrast met Bing, de kern van Microsoft Ads, dat vaak een ander demografisch segment aantrekt dan Google. Dit segment omvat vaak een ouder en mogelijk meer welvarend publiek, wat voor sommige producten en diensten bijzonder voordelig kan zijn. Adverteren op Bing kan ook minder competitief en daardoor kosten effectiever zijn in vergelijking met Google, inclusief Google Shopping, wat kan resulteren in een hoger rendement op investeringen.

Een ander belangrijk verschil ligt in de gebruikersinterface en de functionaliteiten van beide platforms. Microsoft Ads biedt vaak meer flexibiliteit targetingopties. Het biedt bijvoorbeeld betere integratiemogelijkheden met LinkedIn, waardoor adverteerders de kans krijgen om hun advertenties te richten op specifieke professionele groepen. Dit kan vooral nuttig zijn voor B2B-bedrijven. Daarnaast heeft Microsoft Ads een unieke aanpak wat betreft de zoekpartner netwerken, wat extra plaatsingen voor advertenties buiten de traditionele zoekmachine omgevingen mogelijk maakt. Dit kan helpen bij het bereiken van een breder en meer gevarieerd publiek. In tegenstelling tot Google Ads, waar de nadruk vaak ligt op de kwantiteit en bereik van de advertenties, richt Microsoft Ads zich meer op de kwaliteit en relevantie van de advertenties. Dit kan resulteren in een hogere betrokkenheid en conversieratio's voor bepaalde doelgroepen.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Nieuws

Recente artikelen

5 stappen naar een succesvolle SEA strategie voor lokale bedrijven
5 stappen naar een succesvolle SEA strategie voor lokale bedrijven

Het is essentieel voor jou als bedrijf om SEA te benutten om je online zichtbaarheid te vergroten en effectief in contact te komen met je doelgroep. Het begrijpen van ...

Lees verder
10 tips voor het adverteren op bol.com
10 tips voor het adverteren op bol.com

Bol.com is het grootste e-commerce platform van Nederland en vertegenwoordigt een onmisbare weg voor bedrijven om in contact te komen met een breed en zeer actief con ...

Lees verder
Microsoft Ads in 2023: 5 tips voor succes
Microsoft Ads in 2023: 5 tips voor succes

Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads) is een uitgebreid advertentieplatform van Microsoft waarmee bedrijven hun klanten op meerdere apparaten en platforms kunnen ...

Lees verder

Op welke property's kunnen gebruikers met Microsoft Ads adverteren?

Met Microsoft Ads kunnen gebruikers adverteren op verschillende platforms en eigendommen, waaronder de Bing zoekmachine, Microsoft Shopping, en andere Microsoft-gerelateerde kanalen zoals MSN en Outlook.com. Deze diversiteit biedt een uitgebreide reikwijdte om je doelgroep te bereiken. Bing adverteren is niet alleen beperkt tot zoekresultaten; je kan ook visuele en interactieve advertenties gebruiken om producten of diensten te promoten, waardoor ze een rijkere en meer betrokken ervaring bieden aan potentiële klanten. Deze veelzijdigheid stelt je in staat om je boodschap op een meer gerichte en gepersonaliseerde manier te leveren, wat bijdraagt aan hogere engagement- en conversieratio's. Bovendien biedt Microsoft Ads geavanceerde tracking- en analytische tools die je kan helpen bij het monitoren van campagneprestaties en het optimaliseren van advertentiestrategieën op basis van real-time data. Deze data driven benadering stelt je in staat om je ROI te maximaliseren en je advertentie-inspanningen continu te verfijnen voor betere resultaten.

Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

SCROLL