Content Marketing

Specialismes

Content Marketing uitbesteden

Zomaar content verspreiden doet eerder kwaad dan goed. Je moet meer doen dan alleen teksten tikken. Kwaliteit is key. Alleen het beste is goed genoeg.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Bushcraftshop Motoport Goes Van Mele INNO Easy2Rent Aanhangwagens XXL West-Brabant CPE Nederland Saman Groep Wellens Men Timesavers Pier 7 Hello Archie Energetica Natura OSU Gifts Pak Aanhangwagens Slaapwel Good Hope GGZ Eco-Point Landal GreenParks Chevaldo Roompot Auto Poppe Verhuurwinkel Imkershop Horecaservice Nevejan Elcee Dr. Feriduni Brico Veritas Ballonvaren Zeeland GrootPlezier CarCollect Allrent Morres Installatiebalie Eventplanner Dakenshop Bushcraftshop Motoport Goes Van Mele INNO Easy2Rent Aanhangwagens XXL West-Brabant CPE Nederland Saman Groep Wellens Men Timesavers Pier 7 Hello Archie Energetica Natura OSU Gifts Pak Aanhangwagens Slaapwel Good Hope GGZ Eco-Point Landal GreenParks Chevaldo Roompot Auto Poppe Verhuurwinkel Imkershop Horecaservice Nevejan Elcee Dr. Feriduni Brico Veritas Ballonvaren Zeeland GrootPlezier CarCollect Allrent Morres Installatiebalie Eventplanner Dakenshop

Waarom content marketing uitbesteden?

Bij content marketing gaat het niet alleen om het creëren van content. Het draait om hogere rankings en het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid bij je doelgroep. Een mooi gevolg daarvan is merkbekendheid. Je wilt het hart en het hoofd bereiken van je doelgroep. Dit leidt tot langdurige resultaten.

Het is meer dan alleen het publiceren van teksten. Als dat het geval was, had je het prima zelf kunnen doen. Je moet zorgen voor unieke en hoogwaardige content, die niet alleen aansluit bij jouw huisstijl, maar die ook geoptimaliseerd is voor SEO om je te onderscheiden van de concurrentie. En niet onbelangrijk, waar moet je überhaupt over schrijven? Wij weten het.

Een tijdrovend proces dus. Precies daarom is het slim om het uit te besteden. Je wilt dat het volledig uit handen wordt genomen zodat jij je niet druk hoeft te maken. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid over je contentplanning en strategie, blijven monitoren en bijsturen op momenten dat het nodig is.

Waarom content marketing uitbesteden bij Envoker?

15+ jaar ervaring

Meer dan een decennium ervaring. We beschikken nu eenmaal over veel kennis en weten welke content scoort.

Structuur

Zomaar content verspreiden zal eerder tegen je werken dan je helpen. Structuur en consistentie is key.

Maatwerk

Geen standaard teksten. We creëren content die echt aansluit bij jouw publiek en die past bij de identiteit van jouw merk.

SEO optimalisatie

Content die de brug slaat tussen SEO-optimalisatie en leesplezier. Jij profiteert van hogere rankings in de zoekmachines.

Waar we ons op focussen

Laten we de zaken niet mooier maken dan ze zijn: je weet dat content marketing belangrijk is voor je SEO. Dit is precies waar jij hulp bij nodig hebt. We hebben het over meer dan alleen tekstjes tikken, we kijken verder dan dat. We zorgen voor merkbekendheid, geoptimaliseerde SEO en die ongrijpbare klik met je doelgroep.

Je kiest toch niet zomaar de eerste de beste aanpak? Nee, je kiest voor maatwerk, voor strategieën die net zo uniek zijn als je eigen business. Waarom? Omdat 'one size fits all' eigenlijk nergens op slaat. Samen rollen we een contentplan uit dat zo lekker loopt, dat je concurrenten zich gaan afvragen wat jouw geheim is.

Je wilt eerlijkheid en transparantie over wat we doen. Geen rookgordijnen, gewoon keiharde resultaten. We gaan niet zeggen dat we de magische oplossing hebben voor hogere rankings – maar we hebben wél een aanpak die werkt. We zien het als een samenwerking, gericht op die meetbare resultaten.

Monique Deurloo

Envoker helpt Roompot Real Estate al geruime tijd met het verbeteren van de online marketing prestaties. Het enthousiaste team heeft kennis van zaken en deelt deze kennis ook.

Monique Deurloo Projectmanager

Roompot Real Estate

10x meer SEO verkeer door inzichten uit SEA

+570%Visibiliteit

Top 3 positie In Google met 4 converterende zoekwoorden

+1.023% Traffic naar juiste pagina

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek.

Het begint allemaal met een stukje contentmapping. Klinkt fancy, is het niet. Wat we doen is de boel flink onder de loep nemen om unieke kansen in kaart te brengen. We kijken naar de markt en de concurrentie. Vanuit daar rollen we een contentstrategie uit die precies past bij wat jij nodig hebt. Vervolgens duiken we in het zoekwoorden onderzoek en integreren deze in jouw content. En ja, we zijn streng op de kwaliteit, want alleen het beste is goed genoeg.

Vrees niet dat we na het publiceren verdwijnen. We blijven er bovenop zitten en monitoren de resultaten. De communicatie is glashelder, direct en zonder gedoe. Je wilt korte lijnen, zodat jij volledig betrokken bent bij elke stap. En al die kennis die we hebben? Die delen we met je, zodat je er zelf ook iets van leert. We doen het samen.

Duik met ons de diepte in

7 stappen voor het creëren van krachtige topic clusters
7 stappen voor het creëren van krachtige topic clusters

Opvallen tussen alle content is uitdagend. Dit is waar het concept van topic clusters van pas komt. Topic clusters zijn niet zomaar een trend; ze zijn een essentieel ...

Lees verder
8 belangrijke doelstellingen voor een contentmarketing strategie
8 belangrijke doelstellingen voor een contentmarketing strategie

Wil jij een succesvolle contentstrategie? Dan is het opstellen van contentmarketingdoelstellingen essentieel. Inhoudelijke doelstellingen bieden focus en richting, he ...

Lees verder
EAT & YMYL in Google – Je geld of je leven
EAT & YMYL in Google – Je geld of je leven

Oh nee, daar heb je weer van die ingewikkelde marketingbegrippen... EAT en YMYL? In deze blog leer je waarom het bij bepaalde onderwerpen extra moeilijk is om te rank ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL