Local SEO

Zoekmachine Optimalisatie

Local SEO uitbesteden

Je wilt niet alleen gevonden worden, je wilt gevonden worden door de juiste mensen op de juiste plaats en op het juiste moment. Geen zorgen, wij fixen het.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Bushcraftshop Morres Eco-Point Veritas Hello Archie GrootPlezier Verhuurwinkel Chevaldo Roompot Pak Aanhangwagens Dr. Feriduni Imkershop CarCollect Horecaservice Nevejan Elcee Energetica Natura Wellens Men Dakenshop CPS Landal GreenParks Installatiebalie Easy2Rent Allrent Pier 7 Eventplanner Saman Groep Aanhangwagens XXL West-Brabant Timesavers Slaapwel CPE Nederland Van Mele Auto Poppe INNO OSU Gifts Brico Good Hope GGZ Motoport Goes Ballonvaren Zeeland Bushcraftshop Morres Eco-Point Veritas Hello Archie GrootPlezier Verhuurwinkel Chevaldo Roompot Pak Aanhangwagens Dr. Feriduni Imkershop CarCollect Horecaservice Nevejan Elcee Energetica Natura Wellens Men Dakenshop CPS Landal GreenParks Installatiebalie Easy2Rent Allrent Pier 7 Eventplanner Saman Groep Aanhangwagens XXL West-Brabant Timesavers Slaapwel CPE Nederland Van Mele Auto Poppe INNO OSU Gifts Brico Good Hope GGZ Motoport Goes Ballonvaren Zeeland

Waarom local SEO uitbesteden?

Zoek je een manier om je bedrijf lokaal op de kaart te zetten? Lokale SEO is het antwoord. Waarom dat zo is? Lokale SEO versterkt je zichtbaarheid precies waar je klanten zijn: in jouw omgeving. Dit verhoogt niet alleen de kans dat potentiële klanten je vinden, maar ook groeit hun vertrouwen in je merk.

Wil je meer klanten aantrekken? Bedenk dat lokale zoekopdrachten vaak leiden tot een hogere conversieratio; lokale SEO zet de personen achter de zoekopdracht om in jouw klanten. Streven naar autoriteit in jouw omgeving? Lokale SEO bouwt jouw status op als de go-to bron in jouw regio.

Elke stap in lokale SEO, van het optimaliseren van je Google My Business-profiel tot het richten op lokale zoekwoorden, is een investering in de toekomst van je bedrijf. Consistentie en nauwkeurigheid is hierbij van belang. Je wilt het uitbesteden aan iemand die hier kennis en ervaring in heeft. Je wilt dat er vakkundig wordt bepaald welke zoekwoorden jouw lokale klant aanspreken. Zo wordt er zonder kosten per klik meer relevant verkeer naar jouw site getrokken, wat resulteert in meer leads, meer verkopen en een sterkere merknaam.

Waarom local SEO uitbesteden bij Envoker?

Maatwerk

Geen standaard aanpak hier. We maken onze lokale SEO-strategieën op maat, afgestemd op jouw unieke locatie en doelgroep.

15+ jaar ervaring

Diepgaande kennis en bakken ervaring. Altijd up-to-date met de nieuwste lokale algoritmes en best practices.

Resultaatgericht

Gericht op maximale lokale zichtbaarheid, vertalen we data in meer conversies en fysieke klanten. Echte groei, meetbaar en duidelijk.

GMB optimalisatie

We tillen je Google Bedrijfsprofiel naar een hoger niveau, beheren het zorgvuldig en zorgen voor lokale dominantie.

Waar we ons op focussen

Naast je algemene SEO op orde te hebben, wil je ook een specifieke focus op je lokale SEO. Waarom? Het gaat niet alleen om gevonden worden; het gaat om gevonden worden door de juiste mensen, op het juiste moment, en precies daar waar je bedrijf het meest relevant is.

Een geoptimaliseerd Google Bedrijfsprofiel – jouw digitale visitekaartje, is hierbij broodnodig. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten belangrijke informatie bij de hand hebben. Denk aan openingstijden, je adres, je telefoonnummer. Het stopt niet bij een lijstje met informatie. Het gaat om het uitstralen van authenticiteit. En wie wil dat nu niet?

Focus op de juiste lokale zoekwoorden en het integreren ervan in je content is net zo essentieel als een geoptimaliseerd Google My Business profiel. En nee, dit is niet alleen het plaatsen van woorden op een pagina. Je hebt experts nodig die weten hoe je je on-page elementen moet finetunen en wat de juiste meta-descriptions zijn. Natuurlijk stopt het daar niet bij. Local SEO is een doorlopend proces; één waarbij we de impact van de strategie continu volgen. Je wilt in de loep gehouden worden. Zodat je weet waar je staat en waar je naartoe gaat.

Erik Platschorre

We zijn blij met de samenwerking tussen Envoker en ons bedrijf. Dit jonge en enthousiaste team heeft verstand van zaken. Ze denken graag mee en reageren snel en adequaat op vraagstukken.

Erik Platschorre Bedrijfsleider

MotoPort Goes

De lokale zichtbaarheid verhogen door content uitrol

52%Meer zichtbaarheid

6Nieuwe top 1 posities

348%Meer traffic verwacht

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek.

De strategie is gericht op jouw doelen en ambities. We creëren lokale landingspagina’s met de juiste lokale content en zoekwoorden. Precies afgestemd op jouw regio. Dit wordt versterkt door regionale URL’s, structured data en slimme interne linking. We plaatsen de lokale zoektermen strategisch in de headers en meta titles en descriptions, zodat je zichtbaarheid een boost krijgt. Je wilt geen standaardaanpak; je hebt maatwerk nodig. Gericht op duurzaam resultaat om jouw site niet alleen nu, maar in de toekomst ook prominent in de lokale zoekresultaten te houden.

Onze vinger ligt constant aan de pols; we monitoren, evalueren en stellen bij waar nodig, altijd met een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen. Maandelijkse evaluaties zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent van de voortgang. Helder en transparant, met een directe lijn voor communicatie. Pro-activiteit op zijn best – steeds een stap vooruit denken. Anticiperen op veranderingen en niet alleen reageren, maar actief kansen creëren. En wat we leren, delen we met je; kennisoverdracht is essentieel, zodat je begrijpt wat we doen, waarom we het doen, en hoe het jouw bedrijf ten goede komt.

Duik met ons de diepte in

4 manieren om long-tail keywords te gebruiken in je SEO-copywriting
4 manieren om long-tail keywords te gebruiken in je SEO-copywriting

Zoekmachine optimalisatie (SEO) blijft een belangrijk onderdeel voor het bereiken van digitale zichtbaarheid en het stimuleren van organisch verkeer. Terwijl bedrijve ...

Lees verder
4 cruciale KPI’s om te volgen bij een SEO-concurrentieanalyse
4 cruciale KPI’s om te volgen bij een SEO-concurrentieanalyse

In de competitieve wereld van digitale marketing is Zoekmachine Optimalisatie (SEO) essentieel om online op te vallen. Het is belangrijk om te begrijpen hoe je je ver ...

Lees verder
Mobile-First Indexing uitgelegd: 5 belangrijke feiten die je moet weten
Mobile-First Indexing uitgelegd: 5 belangrijke feiten die je moet weten

In deze digitale wereld, waar het mobiele gebruik domineert, is het essentieel om te begrijpen hoe dit de zichtbaarheid van websites beïnvloedt. Interessant is dat z ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL