HubSpot

HubSpot

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA
RESULTAATGERICHTE

Hubspot

Bij goede online marketing staat de doelgroep voorop. Het streven van een onderneming is immers continue groeien, en dat bereik je alleen door het vinden en vasthouden van klanten en het uitbreiden van je klantenbestand.

Om je daarbij te helpen kan je gebruikmaken van uiteenlopende marketing software. Een platform waarmee je jouw bedrijf met een alles-in-één-oplossing kunt laten groeien is HubSpot. HubSpot-software is onmisbaar voor elk sales- en marketingteam dat zijn blik op de toekomst gericht heeft.

Hubspot

Pionier op marketinggebied

HubSpot biedt een cloudgebaseerd marketing- en salesplatform en bestaat sinds 2006. Met het steeds belangrijker worden van het internet realiseerden de HubSpot-oprichters zich dat de tijd van traditionele marketingtechnieken definitief voorbij was. De nadruk moest volgens hen worden gelegd op het creëren en aanbieden van relevante content waar potentiële klanten ook echt iets aan hebben.

Dit vooruitstrevende inzicht leidde tot de ontwikkeling van HubSpot-software. Vragen als wat klanten van een bedrijf willen horen en op welke manier ze het best van die informatie kunnen worden voorzien, vormden daarbij het uitgangspunt. Tegenwoordig geldt het HubSpot-platform als de onbetwiste marktleider op het gebied van inbound marketing.

HUBSPOT

Inbound-methode gaat uit van de klantreis

Bij inbound marketing komt de klant op de eerste plaats. Dat uit zich bijvoorbeeld in het bieden van hulp tijdens de customer journey. Dit dient wel subtiel te gebeuren, want de gedachte achter HubSpot is dat websitebezoekers zelf online op zoek gaan naar voor hen interessante producten of diensten.

Als gevolg daarvan bepalen ze ook zelf welke marketingcontent zij tot zich nemen en in welke fase dat gebeurt. Een bijkomend doel van inbound marketing is dat je klanten zich ontpoppen tot ambassadeurs van je webshop, merk of organisatie. De HubSpot-software is dan ook in alles gericht op de klant.

HUBSPOT

CRM software met drie platforms in één

Het platform combineert meerdere CRM- of klantrelatiebeheer-tools. Hiermee kunnen marketingteams van organisaties doeltreffend werken aan het uitbreiden van het aantal online bezoekers, prospects, leads en klanten. Hoewel je de diverse tools of hubs ook los kunt aanschaffen, zijn ze ingericht en ontworpen voor onderlinge communicatie. Als je onderneming op zoek is naar een volledig geïntegreerd platform voor online marketing, kan je dus het best kiezen voor een zo compleet mogelijk toepassing van HubSpot. De drie belangrijkste hubs die met deze software tot je beschikking staan zijn Marketing, Sales en Service.

This will be the ALT-text
HUBSPOT

Marketing Hub

Gevonden worden door nieuwe geïnteresseerden en mogelijke klanten begint met de HubSpot Marketing Hub. Met dit CRM-gebaseerde platform die deze hub biedt, kun je online bezoekers actief nurturen tot daadwerkelijke klanten. Dit doe je door de bezoekers nauwkeurig te segmenteren, zodat je ze doelgericht kunt benaderen. Daartoe heb je de beschikking over allerlei meetbare CRM-data.

Met behulp van de marketing automation tools in de HubSpot-software krijg je een volledig inzicht in de customer journey van je websitebezoekers. Zo kun je contacten warm maken en leads creëren. Verder maakt de Marketing Hub het mogelijk om gepersonaliseerde en in al je marketinguitingen consistente content aan te bieden zonder dat er een developer aan te pas hoeft te komen. Tevens kan je overzichtelijke verslagen opstellen over het behaalde rendement.

HUBSPOT

Sales Hub

Na het vinden van potentiële klanten is de volgende stap het aan hen verkopen van de producten of diensten die je aanbiedt. Doordat alle verkoopactiviteiten zijn gecentraliseerd, helpt de HubSpot Sales Hub je om dat op een tijdbesparende manier te doen. Hiermee worden onder meer werkzaamheden als het vastleggen van contactgegevens, het versturen van follow-up e mails en de registratie van het klikken op en openen daarvan geautomatiseerd.

Omdat je klanten in de gehele salesfunnel kunt volgen, kan je bovendien zien waar ze geïnteresseerd in zijn en op welk punt een potentiële aankoop eventueel stagneert. Dergelijke inzichten stellen je in staat om de beweegredenen van je bezoekers beter te doorgronden. Alle informatie die je zo achterhaalt kun je inzetten om sneller tot deals te komen en de verkoopcyclus te verbeteren.

hubspot
DRIVEN BY PERFORMANCE

Service Hub

Het feit dat de klant in HubSpot centraal staat, werkt twee kanten op. Met de verzamelde data kan je namelijk ook je klantenservice optimaliseren. Daartoe maak je gebruik van de in deze software beschikbare Service Hub. Dit onderdeel houdt onder andere de interactie en communicatie met specifieke klanten bij.

Verder geeft het een overzicht van de klantgeschiedenis, centraliseert het de taken van je customerservice, brengt klantfeedback en klanttevredenheid in kaart, en meet en rapporteert het resultaat van je klantenservice. Met de Service Hub kan je je supportteam dus stukken efficiënter maken en ervoor zorgen dat de geleverde klantenservice perfect aansluit bij je bedrijf.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

hubspot
HUBSPOT

HubSpot inzetten voor jouw organisatie

Het HubSpot-platform heeft alles in zich om meer internetverkeer naar je site te genereren en van jouw onderneming een succesvollere organisatie te maken. Om zo goed mogelijk gebruik te maken van deze marketingsoftware kun je het beste een online marketing bureau inschakelen.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Léon Maljaars

Recente artikelen

SEO & CRO: Dé combinatie voor nog meer resultaat
SEO & CRO: Dé combinatie voor nog meer resultaat

Als bedrijf wil je succes boeken met je online marketing inspanningen. De online vindbaarheid van je website is de eerste stap en zoveel mogelijk bezoekers binnenhalen op je pl ... Lees verder

5 tips bij een website migratie
5 tips bij een website migratie

Er zijn verschillende redenen voor een website migratie, zoals een redesign of herstructurering van de website, een wijziging van het CMS of rebranding. Een website migratie zo ... Lees verder

7 tips om je Affiliate Marketing te laten slagen!
7 tips om je Affiliate Marketing te laten slagen!

Je hebt vast wel eens de term ‘affiliate marketing’ horen waaien, maar wat houdt deze term precies in en waarom zou je eigenlijk gebruikmaken van een affiliate netwerk? Wan ... Lees verder

Onze klanten

Wij werken ook voor

SCROLL