Display & Video

Specialismes

Display & Video Advertising

Wil je een groot publiek bereiken? Wil je dat je merk visueel aantrekkelijk is? Laat het aan ons over: wij boosten je merk terwijl jij je bedrijf laat groeien.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Energetica Natura Morres Veritas Aanhangwagens XXL West-Brabant Depot Zeven Eco-Point Bushcraftshop Imkershop Landal GreenParks Pak Aanhangwagens Timesavers Motoport Goes Easy2Rent Roompot Dakenshop INNO Energetica Natura Morres Veritas Aanhangwagens XXL West-Brabant Depot Zeven Eco-Point Bushcraftshop Imkershop Landal GreenParks Pak Aanhangwagens Timesavers Motoport Goes Easy2Rent Roompot Dakenshop INNO

Waarom display & video advertising uitbesteden?

Waarom zou je zelf nog wakker liggen van display & video? Met display & video bereik je niet alleen een groot publiek, maar zorg je er ook voor dat je merk visueel aantrekkelijk en onvergetelijk wordt. Het vergroten van je merkbekendheid hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn; met onze resultaatgerichte aanpak en kostenefficiënte strategieën maximaliseren we je resultaat, terwijl je budget optimaal wordt benut.

Met meer dan 15 jaar ervaring weten we hoe we gedetailleerde segmentatie en doeltreffende retargeting kunnen inzetten om jouw specifieke doelgroep te bereiken. We communiceren helder en transparant, zodat je altijd op de hoogte bent en verzekerd bent van maatwerk dat écht werkt. Laat de complexiteit van display & video aan ons over, zodat jij je kunt richten op de groei van je onderneming.

Waarom display & video ads uitbesteden bij Envoker?

15+ jaar ervaring

Meer dan een
decennium ervaring. Onze
kennis en inzicht in
best practices vormen de basis van elk succesverhaal.

Targeting

Met onze expertise in segmentatie en retargeting zorgen we ervoor dat je boodschap aankomt bij de meest relevante doelgroepen.

Maatwerk

Strategieën die passen
bij jouw unieke bedrijfsdoelen. We doen niet hetzelfde voor iedereen. Jij bent
als klant uniek.

Transparantie

Heldere communicatie is de standaard. We voorzien je van regelmatige rapportages over de prestaties van je display & video campagnes.

Waar we ons op focussen

Wil je display & video een boost geven zonder overweldigd te raken door de complexiteit ervan? Door een diepgaande analyse van je huidige campagnes, ontdekken we precies wat je nodig hebt om je advertenties effectiever te maken. We identificeren en segmenteren je doelgroep nauwkeurig, zodat elke campagne op maat gemaakt is voor de mensen die je echt wilt bereiken.

Van prospecting campagnes om je merkbekendheid te vergroten tot retargeting campagnes, we zorgen ervoor dat geen enkele marketinginspanning verloren gaat. Onze aanpak zorgt voor continue verbetering en optimalisatie van je advertenties, terwijl je heldere en inzichtelijke rapportages ontvangt die de impact en prestaties van je campagnes tonen. Met deze informatie kun je gerust zijn dat je investeringen maximaal renderen, waardoor je meer kunt doen met minder. Laat de technische details aan ons over en zie hoe jouw campagnes bloeien en je merkbekendheid toeneemt.

Tanya Joustra

Met een juiste, gezonde balans tussen lef, merk, resultaat en zorgvuldigheid heeft Envoker een juiste route uitgestippeld om nieuwe potentiële gasten te bereiken die perfect aansluit bij Largo. De resultaten liegen er niet om. Trots!

Tanya Joustra General Brand Manager

Largo

Mooi Dichtbij: Prikkelen, activeren & inspireren

+153%Stijging in totaal aantal bezoekers op de website t.o.v. vorig jaar

85.000 minutenVideo bekeken via de verschillende kanalen

7,9 miljoenGebruikers bereikt met de #Mooidichtbij campagne

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

We beginnen waar anderen stoppen: bij jouw unieke doelstellingen. We duiken diep in wat jou onderscheidt, identificeren nauwkeurig de doelgroepen die ertoe doen en selecteren de platformen die effectief zijn voor jouw specifieke behoeften. We bouwen je campagnes en monitoren, tweaken en perfectioneren deze met A/B-tests die verder gaan dan standaardaanpassingen, gericht op maximale impact.

Bij ons ben je geen nummer. We houden de lijnen kort en de updates scherp en transparant. We delen onze expertise royaal, zodat je niet alleen de resultaten ziet, maar ook de strategie begrijpt achter elk succes. Laat de middelmatigheid achter je en kies voor een aanpak die net zo ambitieus is als jij bent. Bij ons geen standaard aanpak.

Duik met ons de diepte in

De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes

In de digitale wereld van vandaag zijn videoadvertenties een essentieel onderdeel van elke effectieve marketingstrategie. Bovendien helpt het meten van het succes van ...

Lees verder
7 tips om de CTR van de display-advertenties te verbeteren
7 tips om de CTR van de display-advertenties te verbeteren

In het huidige landschap van digitale marketing is de effectiviteit van display-advertenties een belangrijk aspect om resultaat te behalen. De doorklikratio (CTR) is ...

Lees verder
Remarketing: een onmisbare methode om meer aankopen te genereren!
Remarketing: een onmisbare methode om meer aankopen te genereren!

Remarketing is een veelgebruikte marketingstrategie. Je bent er vast wel eens mee in aanraking geweest. Je hebt vast wel eens op een website gezocht naar bijvoorbeeld ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL