Video Adverteren

Display & Video

Video Advertising

Til je merk naar het volgende niveau met een bereik dat andere kanalen niet kunnen evenaren. Je wordt niet alleen gezien, je wordt onvergetelijk.

Persoonlijk adviesgesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Depot Zeven Morres Landal GreenParks INNO Veritas Roompot Easy2Rent Eco-Point Energetica Natura Pak Aanhangwagens Timesavers Aanhangwagens XXL West-Brabant Depot Zeven Morres Landal GreenParks INNO Veritas Roompot Easy2Rent Eco-Point Energetica Natura Pak Aanhangwagens Timesavers Aanhangwagens XXL West-Brabant

Waarom video advertising?

Waarom video advertising? Simpel, het tilt jouw merk naar het volgende niveau met een bereik dat traditionele media niet kunnen evenaren. Denk aan platformen als YouTube en het Google Display netwerk — je boodschap komt direct onder de aandacht van je doelgroep. Met video kun je niet alleen een verhaal vertellen, je wekt ook krachtige emoties op, perfect voor elke fase van de customer journey en geschikt voor elk type markt of doelstelling. En ja, de mogelijkheden binnen video advertising zijn eindeloos, van B2B tot e-commerce. Plus, de targeting is op maat, van demografie tot zoekgedrag.

En waarom met ons in zee gaan? Wij halen het maximale uit je budget en zitten nooit stil; we testen continu wat werkt. Onze aanpak is data-gedreven, met snel schakelen waar nodig. Je haalt niet alleen expertise in huis, maar ook een partner die zich echt inzet om je bedrijf te laten groeien. Kies voor ons, en maak je geen zorgen meer over de strategie — wij regelen dat voor je.

Waarom video advertising bij Envoker?

Expertise

Met meer dan 15 jaar ervaring in video advertising combineren we kennis met praktijkervaring in diverse markten, altijd up-to-date.

Budgetbeheer

We zorgen dat je videoadvertentiecampagnes zo efficiënt mogelijk worden beheerd en sturen bij voor het beste rendement.

Transparantie

Onze communicatie is kraakhelder. Met onze gedetailleerde rapportages en dashboards heb je meteen inzicht in je resultaten.

Maatwerk

Elke videostrategie nauwkeurig ontworpen om jouw doelstellingen te behalen, met de beste campagnetypen voor maximale impact.

Waar we ons op focussen

We richten ons op jou en jouw kansen binnen video advertising, zoals bijvoorbeeld het inzetten van YouTube adverteren. Samen ontdekken we waar jouw grootste mogelijkheden liggen, afgestemd op je specifieke doelstellingen. We identificeren en segmenteren jouw doelgroep(en) om campagnes te creëren die echt aansluiten. Niet zomaar advertenties, maar strategische zetten die jouw investering maximaal laten renderen.

We blijven niet aan de zijlijn staan; we duiken diep in de data met A/B-tests en optimalisaties. Jouw campagnes worden voortdurend gemonitord en geanalyseerd, en we sturen bij waar nodig om te zorgen dat je doelstellingen niet alleen gehaald, maar overtroffen worden.

En communicatie? Die houden we kraakhelder. Je blijft altijd volledig op de hoogte van de resultaten, zonder dat je verstrikt raakt in de complexiteit. Wij doen het zware werk, zodat jij kunt zien hoe jouw bedrijf groeit. Dat is onze focus, elke dag weer.

Tim de Witte

Envoker staat bij ons niet als partner aan de zijlijn, maar als een echte copilot met een groot verantwoordelijksgevoel voor de gerealiseerde targets.

Tim de Witte Owner

Hello Archie

Van 0 naar 1 miljoen omzet in een jaar

+624%groei in omzet uit SEA

+327% meer transacties over alle kanalen

+200% groei in branded searches

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

Samen bepalen we jouw doelstellingen voor video advertising en ontwikkelen we een strategie die speciaal op jouw behoeften is afgestemd. We brengen jouw doelgroep(en) nauwkeurig in kaart en zetten gerichte campagnes op die aansluiten en resultaten opleveren. Onze aanpak is resultaatgericht en steunt volledig op data.

We houden continu de vinger aan de pols, monitoren de prestaties van jouw campagnes. Je wilt dat er wordt bijgestuurd waar nodig, zodat doelen niet alleen worden bereikt, maar ook worden overtroffen. Communicatie met jou houden we direct en helder. We zorgen dat je steeds volledig op de hoogte bent, zodat je precies weet welke impact jouw videoadvertenties hebben. Dit alles om jouw succes in video advertising te maximaliseren.

Duik met ons de diepte in

De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes

In de digitale wereld van vandaag zijn videoadvertenties een essentieel onderdeel van elke effectieve marketingstrategie. Bovendien helpt het meten van het succes van ...

Lees verder
7 tips om de CTR van de display-advertenties te verbeteren
7 tips om de CTR van de display-advertenties te verbeteren

In het huidige landschap van digitale marketing is de effectiviteit van display-advertenties een belangrijk aspect om resultaat te behalen. De doorklikratio (CTR) is ...

Lees verder
Remarketing: een onmisbare methode om meer aankopen te genereren!
Remarketing: een onmisbare methode om meer aankopen te genereren!

Remarketing is een veelgebruikte marketingstrategie. Je bent er vast wel eens mee in aanraking geweest. Je hebt vast wel eens op een website gezocht naar bijvoorbeeld ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL