Programmatic Buying

Display & Video

Programmatic Buying

Je advertenties plaatsen precies waar en wanneer ze het meeste effect hebben, zonder dat je zelf constant moet bieden en bijsturen. Dat is programmatic buying.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Easy2Rent Eco-Point Morres Energetica Natura Aanhangwagens XXL West-Brabant Timesavers Pak Aanhangwagens Depot Zeven INNO Landal GreenParks Veritas Roompot Easy2Rent Eco-Point Morres Energetica Natura Aanhangwagens XXL West-Brabant Timesavers Pak Aanhangwagens Depot Zeven INNO Landal GreenParks Veritas Roompot

Waarom programmatic buying uitbesteden?

Stel je voor: jouw advertenties precies plaatsen waar en wanneer ze het meeste effect hebben, zonder dat je zelf constant moet bieden en bijsturen. Dat is de kracht van automatisering door slimme algoritmes. Niet alleen een besparing van tijd, maar een ware gamechanger in hoe je advertentiebudget wordt besteed. Elk dubbeltje wordt omgezet in directe waarde, met real-time bijsturing en hypergerichte display advertenties die de juiste ogen vangen op het juiste moment.

Je wilt resultaat boeken en onze resultaten spreken voor zich. Wij hebben dit pad eerder bewandeld, met succes. Je budget is in goede handen, continu geoptimaliseerd voor maximaal resultaat. We snappen dat dit meer is dan alleen advertenties plaatsen; het is jouw merk dynamisch positioneren in elke fase van de klantreis. En daarbij, wie heeft er nu zin om zich dagelijks in de complexiteit van programmatic buying te verdiepen? Laat dat maar aan ons over, dan kun jij je bezighouden met groeien. Goede marketing is geen kostenpost, maar een investering. En bij ons is het een slimme investering.

Waarom programmatic buying bij Envoker?

15+ jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring in de industrie, passen we tactieken toe om consistent de beste resultaten te behalen in programmatic buying.

Resultaatgericht

Onze benadering is resultaatgericht; we streven ernaar continu te optimaliseren om het maximale resultaat uit elke campagne te halen.

Targeting

Onze expertise in targeting zorgt ervoor dat jouw boodschap altijd op het juiste moment aan de meest relevante doelgroep wordt overgebracht.

Data-driven

Wij baseren elke aankoopbeslissing op solide data, waardoor we jouw budgetten zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten voor maximale efficiëntie.

Waar we ons op focussen

Laten we beginnen met een grondige analyse van jouw huidige campagnes. Samen bekijken we wat er goed gaat en waar de verbeterpunten liggen. Hoe kan programmatic buying bijdragen aan jouw online strategie? Dat is de volgende vraag die we aanpakken. Voor jou maken we een strategie op maat die perfect aansluit bij jouw doelstellingen.

Zodra de strategie staat, richten we de campagnes in. Maar daar stoppen we niet. We analyseren de resultaten voortdurend en optimaliseren de campagnes om ervoor te zorgen dat ze niet alleen goed starten, maar ook sterk blijven presteren.

Je ontvangt van ons heldere, inzichtelijke rapportages en dashboards. Zo heb je altijd een duidelijk beeld van hoe jouw campagnes presteren en waar jouw investering naartoe gaat. Onze focus? Continue verbetering en complete transparantie.

Tanya Joustra

Met een juiste, gezonde balans tussen lef, merk, resultaat en zorgvuldigheid heeft Envoker een juiste route uitgestippeld om nieuwe potentiële gasten te bereiken die perfect aansluit bij Largo. De resultaten liegen er niet om. Trots!

Tanya Joustra General Brand Manager

Largo

Mooi Dichtbij: Prikkelen, activeren & inspireren

+153%Stijging in totaal aantal bezoekers op de website t.o.v. vorig jaar

85.000 minutenVideo bekeken via de verschillende kanalen

7,9 miljoenGebruikers bereikt met de #Mooidichtbij campagne

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

We beginnen met het haarscherp in kaart brengen van de relevante doelgroepen, zodat jouw campagnes precies de juiste mensen bereiken. Vervolgens bouwen we jouw campagnes vanaf de grond op, met als doel het maximale uit jouw advertentiebudget te halen. Onze communicatie is direct en helder; we houden de lijnen kort en je blijft altijd op de hoogte van de ontwikkelingen.

Door regelmatig A/B-tests uit te voeren, zorgen we ervoor dat geen enkele kans op verbetering onbenut blijft en kunnen we nauwkeurig bepalen welke elementen het beste werken. We delen onze kennis graag met jou, zodat je volledig begrijpt wat we doen en waarom we het doen. Samen werken we aan het beste resultaat en streven we naar continue optimalisatie van jouw campagnes.

Duik met ons de diepte in

De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes

In de digitale wereld van vandaag zijn videoadvertenties een essentieel onderdeel van elke effectieve marketingstrategie. Bovendien helpt het meten van het succes van ...

Lees verder
7 tips om de CTR van de display-advertenties te verbeteren
7 tips om de CTR van de display-advertenties te verbeteren

In het huidige landschap van digitale marketing is de effectiviteit van display-advertenties een belangrijk aspect om resultaat te behalen. De doorklikratio (CTR) is ...

Lees verder
Remarketing: een onmisbare methode om meer aankopen te genereren!
Remarketing: een onmisbare methode om meer aankopen te genereren!

Remarketing is een veelgebruikte marketingstrategie. Je bent er vast wel eens mee in aanraking geweest. Je hebt vast wel eens op een website gezocht naar bijvoorbeeld ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL