Retargeting

Display & Video

Retargeting uitbesteden

Je wilt de bezoekers over de streep trekken die al een kijkje hebben genomen op je website, maar die nog een zetje in de rug nodig hebben. Retargeting helpt je hen te overtuigen.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Imkershop Pak Aanhangwagens Energetica Natura Eco-Point Veritas Landal GreenParks Bushcraftshop INNO Easy2Rent Wellens Men Dakenshop Aanhangwagens XXL West-Brabant Morres Timesavers Depot Zeven Motoport Goes Roompot Imkershop Pak Aanhangwagens Energetica Natura Eco-Point Veritas Landal GreenParks Bushcraftshop INNO Easy2Rent Wellens Men Dakenshop Aanhangwagens XXL West-Brabant Morres Timesavers Depot Zeven Motoport Goes Roompot

Waarom retargeting uitbesteden?

Retargeting inzetten? Dat is kiezen voor slimme, directe resultaten zonder je blauw te betalen. Waarom zou je immers geld blijven pompen in het lokken van nieuwe bezoekers als je degenen die al interesse hebben getoond veel effectiever kunt benaderen? Met retargeting tackelen we precies die bezoekers die al eens een kijkje hebben genomen in je webshop, die nog een zetje in de rug nodig hebben. En ja, dat doen we heel gericht, bijvoorbeeld door die ene twijfelaar die zijn winkelwagentje heeft verlaten opnieuw te verleiden met precies die producten die hij heeft laten staan.

Klinkt het niet aantrekkelijk om te profiteren van onze diepgaande kennis van alle grote advertentieplatformen én een geoptimaliseerd budgetgebruik? Wij zorgen dat je conversieratio door het dak gaat met retargeting strategieën. Het resultaat? Meer conversies, lagere kosten en marketing die zo persoonlijk is, dat je klanten zich werkelijk begrepen voelen. Met onze expertise hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met het runnen van je bedrijf, terwijl wij zorgen dat je bezoekers niet meer om je heen kunnen.

Waarom retargeting bij Envoker?

Up to date

Altijd in ontwikkeling,
altijd op zoek naar de nieuwste kennis om onze retargeting strategieën te verfijnen en jou voorop te laten lopen.

Data-driven

Wij baseren elke
beslissing op grondige data-analyse, zodat we het maximale uit jouw retargeting strategie halen, telkens weer.

Expertise

Jarenlange ervaring op diverse advertentieplatformen, keer op keer leveren we succesvolle retargeting campagnes.

Conversie driven

Focus op het verhogen van conversies. Wij hanteren een continu optimalisatieproces om je conversieratio's te verbeteren.

Waar we ons op focussen

We leggen de focus precies daar waar jouw eerdere advertentie-inspanningen de grootste kansen laten liggen: retargeting. We beginnen met een grondige analyse van je huidige online advertentiestrategie om te zien waar de retargeting kansen zich verschuilen. Vervolgens zorgen we voor een strategie op maat, specifiek gericht op het terugwinnen van bezoekers die nog niet hebben omgezet.

Elke retargetingcampagne wordt zorgvuldig opgezet en getest via A/B-tests, zodat we kunnen garanderen dat jouw boodschap zo effectief mogelijk is. Het draait allemaal om het finetunen en optimaliseren van deze campagnes, waarbij we voortdurend de resultaten analyseren.

We houden je op de hoogte met heldere rapportages en dashboards die laten zien hoe de retargeting inspanningen je conversieratio's verbeteren en bijdragen aan een kostenefficiëntere marketingstrategie. Met ons aan je zijde focus je niet alleen op het bereiken, maar vooral op het hernieuwen en converteren van je doelgroep.

Jornt de Meurichy

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager

Roompot

Een betere en visuele greep op dynamische retargeting

+38%Ondersteunende conversies

+19% Conversieratio op retargeting

+50% Aantal omnichannel interacties

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

Alles begint met het helder krijgen van jouw specifieke doelstellingen. Je wilt dat de doelgroepen die klaar zijn voor retargeting worden geïdentificeerd. Dat betekent dat we precies die gebruikers kunnen benaderen die al interesse hebben getoond, maar nog net dat laatste zetje nodig hebben. De juiste platformen moeten worden gekozen om jouw retargeting campagnes optimaal in te zetten, zodat je boodschap altijd op het juiste moment bij de juiste persoon aankomt.

Continue optimalisatie op basis van real-time data en A/B-tests is hierbij essentieel. Communicatie met jou is direct en helder; het lijntje houden we kort. We geloven in transparantie en delen onze kennis actief met jou. Zo zorgen we samen voor een retargeting strategie die niet alleen effectief is, maar ook echt aansluit bij wie jij bent en wat je nodig hebt.

Duik met ons de diepte in

De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes

In de digitale wereld van vandaag zijn videoadvertenties een essentieel onderdeel van elke effectieve marketingstrategie. Bovendien helpt het meten van het succes van ...

Lees verder
7 tips om de CTR van de display-advertenties te verbeteren
7 tips om de CTR van de display-advertenties te verbeteren

In het huidige landschap van digitale marketing is de effectiviteit van display-advertenties een belangrijk aspect om resultaat te behalen. De doorklikratio (CTR) is ...

Lees verder
Remarketing: een onmisbare methode om meer aankopen te genereren!
Remarketing: een onmisbare methode om meer aankopen te genereren!

Remarketing is een veelgebruikte marketingstrategie. Je bent er vast wel eens mee in aanraking geweest. Je hebt vast wel eens op een website gezocht naar bijvoorbeeld ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL