Digital Out Of Home

Display & Video

Digital Out Of Home

Overschaduw je concurrentie met digital out of home: waar anderen gokken, winnen wij met precisie. Jouw boodschap: groots en onuitwisbaar.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Easy2Rent INNO Timesavers Energetica Natura Eco-Point Aanhangwagens XXL West-Brabant Veritas Pak Aanhangwagens Morres Landal GreenParks Roompot Depot Zeven Easy2Rent INNO Timesavers Energetica Natura Eco-Point Aanhangwagens XXL West-Brabant Veritas Pak Aanhangwagens Morres Landal GreenParks Roompot Depot Zeven

Waarom Digital Out Of Home?

Digital Out Of Home combineert de kracht van digitale technologie met het enorme bereik van traditionele media. Stel je voor: je bereikt een groot publiek, maar kunt toch specifieke doelgroepen targeten. Dit betekent dat jouw krachtige boodschap met bewegend beeld of video precies de juiste mensen bereikt. Bovendien, door DOOH als aanvulling op je online marketingstrategie te gebruiken, komt je doelgroep ook op 'offline' plekken met je in aanraking.

Het is niet alleen effectief, maar ook kostenefficiënt. Geen hoge kosten of minimaal vereist budget. DOOH biedt gedetailleerde inzichten in resultaten, zodat je precies kunt meten en optimaliseren. Het opzetten is eenvoudig met het Google platform Display & Video 360 en dankzij programmatic buying wordt je advertentiebudget optimaal ingezet voor maximaal resultaat. Daarnaast heb je de mogelijkheid tot retargeting, gebaseerd op mensen die je DOOH-advertentie hebben gezien.

Waarom digital out of home bij Envoker?

Targeting

Expertise in segmentatie en targeting zorgt ervoor dat jouw advertenties op het juiste moment bij de meest relevante doelgroepen worden getoond.

Optimalisatie

Vastberaden om resultaat te leveren. Een aanpak gericht op het optimaliseren van campagnes voor maximale impact.

15+ jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring in digitale media gebruiken we geavanceerde tactieken in elke DOOH-campagne, gegarandeerd succesvol.

Data-driven

Strategische beslissingen gebaseerd op data om jouw budgetten maximaal te benutten en de effectiviteit van elke campagne te verhogen.

Waar we ons op focussen

Wij laten zien hoe Digital Out Of Home jouw online strategie naar een hoger niveau tilt. We stellen glasheldere doelstellingen op specifiek voor DOOH en maken een strategie op maat die de uitvoering van DOOH-advertising vlekkeloos laat verlopen. Jouw DOOH-campagnes worden tot in de puntjes opgezet.

Analyseren? Dat doen we als geen ander. We duiken diep in de resultaten en optimaliseren de DOOH-campagnes voortdurend om ervoor te zorgen dat jij de beste zichtbaarheid en impact behaalt. En natuurlijk delen we deze successen met jou via inzichtelijke rapportages en dashboards, zodat je precies weet hoe geweldig je DOOH-campagne presteert.

Je wilt dat jouw DOOH-campagnes altijd opvallen en blijven hangen bij je doelgroep. We benutten onze expertise optimaal om ervoor te zorgen dat jouw boodschap niet alleen gezien wordt, maar ook echt impact maakt.

Tim de Witte

Envoker staat bij ons niet als partner aan de zijlijn, maar als een echte copilot met een groot verantwoordelijksgevoel voor de gerealiseerde targets.

Tim de Witte Owner

Hello Archie

Van 0 naar 1 miljoen omzet in een jaar

+624%groei in omzet uit SEA

+327% meer transacties over alle kanalen

+200% groei in branded searches

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

Wij beginnen met het analyseren van je huidige campagnes. Vervolgens bepalen we doelstellingen voor Digital Out Of Home (DOOH) die naadloos aansluiten op je online strategie. We brengen relevante doelgroepen in kaart en bouwen campagnes die hen optimaal bereiken. Resultaten monitoren? Dat is onze tweede natuur. We optimaliseren continu om het maximale uit je advertentiebudget te halen.

A/B testen? Die doen we om ervoor te zorgen dat jouw boodschap altijd de juiste snaar raakt. Onze communicatie is direct en helder, we houden de lijntjes kort. Bovendien delen we onze kennis met jou, zodat je niet alleen profiteert van onze expertise, maar ook zelf meer inzicht krijgt in het proces. Met onze aanpak haal je het beste uit je marketinginspanningen.

Duik met ons de diepte in

De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes

In de digitale wereld van vandaag zijn videoadvertenties een essentieel onderdeel van elke effectieve marketingstrategie. Bovendien helpt het meten van het succes van ...

Lees verder
7 tips om de CTR van de display-advertenties te verbeteren
7 tips om de CTR van de display-advertenties te verbeteren

In het huidige landschap van digitale marketing is de effectiviteit van display-advertenties een belangrijk aspect om resultaat te behalen. De doorklikratio (CTR) is ...

Lees verder
Remarketing: een onmisbare methode om meer aankopen te genereren!
Remarketing: een onmisbare methode om meer aankopen te genereren!

Remarketing is een veelgebruikte marketingstrategie. Je bent er vast wel eens mee in aanraking geweest. Je hebt vast wel eens op een website gezocht naar bijvoorbeeld ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL