Facebook Adverteren

Social Media Marketing

Facebook Adverteren uitbesteden

Laten we eerlijk zijn: in de wereld van Facebook-adverteren ben jij op zoek naar meer dan zomaar wat zichtbaarheid. Je wilt campagnes die jouw concurrentie doet verbleken.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Van Mele Dr. Feriduni Dakenshop Timesavers Bushcraftshop Aanhangwagens XXL West-Brabant Wellens Men Installatiebalie Veritas Morres Pak Aanhangwagens Landal GreenParks Easy2Rent Motoport Goes Auto Poppe Energetica Natura INNO Roompot Van Mele Dr. Feriduni Dakenshop Timesavers Bushcraftshop Aanhangwagens XXL West-Brabant Wellens Men Installatiebalie Veritas Morres Pak Aanhangwagens Landal GreenParks Easy2Rent Motoport Goes Auto Poppe Energetica Natura INNO Roompot

Waarom Facebook adverteren uitbesteden?

Facebook adverteren uitbesteden? Dat betekent inzetten op een platform met een groot bereik en uitgebreide mogelijkheden om jouw specifieke doelgroep te bereiken. Facebook is namelijk nog steeds het meest gebruikte social platform in Nederland met wel 10 miljoen gebruikers. Het is gericht op het genereren van meer verkeer, conversies en leads. Diverse advertentieformaten en retargeting mogelijkheden stellen je in staat om je merkbekendheid aanzienlijk te vergroten en een concurrentievoordeel te verkrijgen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de complexiteit van advertentiebeheer; dat wordt allemaal voor je geregeld.

Bij ons geen ‘set-and-forget’; we zijn jouw navigators in het continu veranderende landschap van adverteren op Facebook. Je wilt kiezen voor een partner die resultaatgericht werkt en die ervaring heeft in de wereld van Facebook adverteren. Transparantie en effectieve communicatie moeten voorop staan, ondersteund door data-driven strategieën gericht op conversies, leads en een sterke ROI. Onze aanpak heeft in het verleden al succes gebracht aan diverse klanten. Het is meer dan alleen likes; het draait om echte resultaten, terwijl jij je focust op je bedrijf.

Waarom Facebook Ads uitbesteden bij Envoker?

Maatwerk

Jouw bedrijf, jouw verhaal. Wij creëren Facebook-campagnes die naadloos aansluiten bij jouw doelgroep en bedrijfsdoelen.

Resultaatgericht

De focus ligt op wat telt: het verhogen van conversies en leads. We scherpen jouw Facebook-campagnes continu aan voor maximale groei.

Data-driven

Data is onze leidraad voor beslissingen. Diepgaande analyses leiden tot hogere ROI en gestroomlijnde optimalisatie van jouw advertenties.

15+ jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring zet ons aan de top; bewezen succesverhalen en up-to-date kennis van Facebooks dynamische wereld.

Waar we ons op focussen

Laten we even eerlijk zijn: in de arena van Facebook-adverteren ben jij op zoek naar meer dan zomaar wat zichtbaarheid. Je zoekt dominantie. En precies daar komen wij om de hoek kijken. Het bepalen van de juiste doelstellingen? Dat doen we niet alleen; we verpletteren ze samen met jou. We zetten campagnes op die jouw concurrentie doet verbleken.

En de targeting? Je wilt niet zomaar een doelgroep aanwijzen; je wilt dat er diep in de data wordt gedoken om te zorgen dat jouw boodschap landt waar hij het meeste effect heeft.

Bij het creëren van advertenties worden duidelijke call-to-actions toegevoegd; elke beweging is berekend voor maximaal effect. En over budgetoptimalisatie nog niet gesproken – je wilt dat elke cent telt voor het maximale resultaat.

Je kunt inzichtelijke rapportages verwachten die de weg wijzen naar toekomstige overwinningen. Want laten we wel wezen: je bent hier niet om deel te nemen; jij bent hier om te winnen.

Tim de Witte

Envoker staat bij ons niet als partner aan de zijlijn, maar als een echte copilot met een groot verantwoordelijksgevoel voor de gerealiseerde targets.

Tim de Witte Owner

Hello Archie

Van 0 naar 1 miljoen omzet in een jaar

+624%groei in omzet uit SEA

+327% meer transacties over alle kanalen

+200% groei in branded searches

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

Jouw unieke aanbod staat centraal in onze aanpak. Samen kijken we naar je potentiële klanten, om precies die doelgroep te identificeren die snakt naar wat jij te bieden hebt. Vervolgens wil je starten met het vaststellen van de doelstellingen die specifiek voor jou en jouw merk zijn gecreëerd. Dit zijn geen willekeurige targets; dit zijn jouw persoonlijke mijlpalen die we samen gaan bereiken. Met deze basis ontwikkelen we een strategie die als een maatpak om jouw behoeften sluit.

Het is een plan dat niet alleen aansluit bij waar je nu staat, maar ook waar je heen wilt. En dan, gewapend met een ijzersterke strategie, brengen we je campagnes en advertenties tot leven. Deze zijn ontworpen om op te vallen. Elk element, van beeld tot tekst, is nauwkeurig gekozen om jouw boodschap te versterken. En wanneer het aankomt op monitoren en optimaliseren, zijn we altijd een stap voor, zodat jij kunt blijven presteren.

Duik met ons de diepte in

8 doelgerichte tactieken voor effectieve retargeting op sociale media
8 doelgerichte tactieken voor effectieve retargeting op sociale media

Retargeting via social media is een strategie waarbij eerdere bezoekers van een website opnieuw benaderd worden door middel van gerichte advertenties op sociale media ...

Lees verder
7 redenen waarom je Facebook advertenties niet converteren
7 redenen waarom je Facebook advertenties niet converteren

In de snelle wereld van digitale marketing spelen Facebook-advertenties een cruciale rol bi ...

Lees verder
Threads (Instagram), wat is deze nieuwe X (voorheen Twitter) concurrent precies?
Threads (Instagram), wat is deze nieuwe X (voorheen Twitter) concurrent precies?

De wereld van sociale media is voortdurend in ontwikkeling, met nieuwe platforms die voortdurend opkomen en strijden om de aandacht van gebruikers. Gebruikers zijn al ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL