Blog

blog

Brandmovie Envoker

Nieuws
Alexia  Kuizenga

Door Alexia Kuizenga
Geplaatst op 27 maart 2023 | Bewerkt op 17 november 2023

Brandmovie Envoker

Bekijk onze brandmovie en ontdek wat Envoker uniek maakt!

We hebben een nieuwe coole en inspirerende brandmovie gelanceerd, één om trots op te zijn. Na een nieuwe positionering en huisstijl in 2019 was het nu tijd om daar onze brandmovie aan toe te voegen. We maken als Envoker een mooie groei door. Ons klantenbestand groeit iedere maand en zo ook het team: we zijn inmiddels met zijn twintigen.

We willen laten zien dat bij Envoker de mens centraal staat. Onze werknemers en klanten zijn de drijvende kracht achter ons bedrijf. We werken samen hard aan resultaten, komen afspraken na en doen wat er nodig is. Onze aanpak is simpel en doeltreffend: we slaan de spijker op zijn kop. Dit komt tot uiting in onze brandmovie, waarin we met behulp van duidelijke beeldspraak en kunst onze werkwijze en kernwaarden presenteren.

Een belangrijk element in onze brandmovie is ons logo. Dit wordt langzaam geweven door middel van stringart, een vorm van kunst waarbij een rode draad langs spijkers wordt geweven. Dit staat symbool voor onze rol als rode draad binnen de online marketing van onze klanten en onze werkwijze om altijd de spijker op zijn kop te slaan. Onze brandmovie is opgenomen in een spierwitte studio en gefilmd met een macrolens, waardoor we de kijker van dichtbij kennis laten maken met ons logo en onze kernwaarden.

Naast de rode draad tonen een winnend voetbalteam dat ons teamwork vertegenwoordigt en een jonge ballerina die uitgroeit tot een succesvolle danseres. Dit symboliseert onze werkwijze om stap voor stap te groeien en ambitie te hebben om resultaten te behalen. Als klant van Envoker krijg je een team dat echt bij je past en werkt aan het behalen van resultaten.

Bij Envoker hechten we veel waarde aan onze roots in Zeeland. Dit is de plek waar ons bedrijf is gevestigd en waar we ons thuis voelen. De Zeeuwse nuchterheid en verbinding van land en water zijn kenmerkend en belangrijke elementen die ook terugkomen in ons merk.

We willen DOT.PRJCT bedanken voor het mogelijk maken van onze brandmovie en voor de fijne samenwerking.

Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

Verder lezen?

The Conference 2023
The Conference 2023

17 november zijn Bryan en Mandy Paauwe afgereisd naar Texel voor The Conference. In deze blog vertellen ze je meer over hun ervaringen. Een inspirerend weekend m ...

Lees verder
SMX Advanced Berlin 2023
SMX Advanced Berlin 2023

Een nieuw jaar, een nieuwe editie van het SMX Advanced evenement in Berlijn. Dit jaar was het de beurt aan collega’s Eleaz en Nynke om 2 dagen ondergedompeld te wor ...

Lees verder
Vibe Martech Fest Dubai 2023
Vibe Martech Fest Dubai 2023

Op 13 en 14 september vond Vibe Martech Fest 2023 plaats. Jesper en Cees zijn naar Dubai afgereisd om dit event bij te wonen. Een memorabele reis en een interessant e ...

Lees verder
SCROLL