Blog

blog

De enige constante is verandering….

Nieuws
Léon Maljaars

Door Léon Maljaars
Geplaatst op 28 augustus 2019 | Bewerkt op 1 december 2023

De enige constante is verandering….

Dat klinkt aannemelijk, maar tegelijkertijd ook heel tegenstrijdig. We hebben het niet altijd door, maar om ons heen verandert alles in een razend tempo. De online marketing wereld is geen uitzondering. Integendeel, zij ontwikkelt zich super snel; een wijziging in Google Ads, een update in de algoritmes, een nieuwe tool. Deze zaken zijn voor ons orde van de dag. De ene update is nog niet geïmplenteerd, of de volgende meldt zich al middels pop-up.

De enorme snelheid van al die veranderingen kan soms wat overweldigend zijn. We weten allemaal dat we niet overal specialist in zijn. En dat gebrek aan kennis ons weleens tegen houdt. We weten niet hoe (of durven) de volgende stap (niet) te zetten.

Moeten we dan ook actief veranderen vraag je je misschien af?
Nee, integendeel! Veranderen is iets dat organisch moet gebeuren, dan leer je er het meest van. Het is ook belangrijk dat je achter de verandering staat. Jij, je bedrijf  of de situatie moet er beter van worden. Ondanks dat je compleet achter de verandering staat, blijft verandering voor de meeste mensen een beetje eng. Want wat als het toch niet uitpakt als verwacht? Als het niet de verbetering brengt?

Die gedachtes kunnen ons doen besluiten om de verandering niet door te zetten. De stap niet te nemen. Je zou kunnen zeggen dat angst niet altijd de beste raadgever is. Hierdoor verblijven we te lang in situaties en relaties waar we eigenlijk van weten dat het niet voldoet aan onze wensen, ons niet brengt wat we willen. Het gras is immers toch niet altijd groener bij de buren?

Maar wat als de buren een heel goed idee hebben of een oplossing voor een probleem dat jij hebt? Misschien hebben zij al een keer een zelfde situatie meegemaakt. Wat als een kennis of vriend verteld dat de kans groter is dat de verandering een succes zal worden.

Evenement

Wat als er een platform zou bestaan waarin we actuele thematiek en veranderingen bespreekbaar kunnen maken?
Om samen te komen met gelijkgestemden en in te gaan op actuele thematiek en onderwerpen die ons allemaal bezig houden. Wij merken al geruime tijd de effecten van de impact van veranderingen en niet tijdig acteren daarop. Daarom willen wij een kennis-event organiseren. Het idee er achter is eigenlijk heel eenvoudig, klanten en prospects bij elkaar brengen om met elkaar actuele thematiek te bespreken en ontwikkelingen te delen in een informele setting.

Om de interactiviteit te stimuleren, willen we het event maximaliseren op 15 - 20 genodigden.
Tijdens dit kennisevent is het de bedoeling om met de ondersteuning van één of twee gastspreker(s), in te gaan op een actueel onderwerp. We starten vanuit Envoker met een korte update waar wij mee bezig zijn en de laatste ontwikkelingen aan onze zijde. Daarna is het aan jullie.

Heb je interesse maar wil je graag meer informatie of neem je de stap en wil je erbij zijn? Zet donderdag 31 oktober alvast in de agenda. We willen deze sessie organiseren op een tijdstip van de dag waar we kunnen starten met een hapje eten en na afloop nog een glaasje kunnen drinken met elkaar. Dus, einde middag tot loop van de avond.

Interesse? Stuur mij dan een mail op leon@envoker.nl en geef je op!

Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

Gerelateerd

Verder lezen?

The Conference 2023
The Conference 2023

17 november zijn Bryan en Mandy Paauwe afgereisd naar Texel voor The Conference. In deze blog vertellen ze je meer over hun ervaringen. Een inspirerend weekend m ...

Lees verder
SMX Advanced Berlin 2023
SMX Advanced Berlin 2023

Een nieuw jaar, een nieuwe editie van het SMX Advanced evenement in Berlijn. Dit jaar was het de beurt aan collega’s Eleaz en Nynke om 2 dagen ondergedompeld te wor ...

Lees verder
Vibe Martech Fest Dubai 2023
Vibe Martech Fest Dubai 2023

Op 13 en 14 september vond Vibe Martech Fest 2023 plaats. Jesper en Cees zijn naar Dubai afgereisd om dit event bij te wonen. Een memorabele reis en een interessant e ...

Lees verder
SCROLL