Blog

blog

Een nieuwe positionering en huisstijl

Nieuws
Edwin Kersten

Door Edwin Kersten
Geplaatst op 4 november 2019 | Bewerkt op 13 oktober 2021

Een nieuwe positionering en huisstijl

Onderscheidend positioneren van een specialist

Een aantal maanden geleden kondigden wij het al aan, Envoker gaat vernieuwen. En samen met onze partner Nilsson hebben we de afgelopen twee maanden ontzettend hard gewerkt aan een totaal nieuwe positionering van ons bureau.

En afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver! Wij zijn ontzettend trots om onze nieuwe huisstijl en een wat ons betreft een super gaaf nieuw logo met jullie te mogen delen. Welkom bij het nieuwe Envoker!

De teams van Nilsson en Envoker sloegen de handen ineen tijdens de positioneringsworkshop om het onderscheidend vermogen van Envoker vast te leggen. Wat maakt Envoker tot wie ze zijn, welke cultuur zorgt daarvoor en wat is de werkwijze? Het doel was het helder krijgen van de intrinsieke motivatie waarom Envoker doet wat zij doet. 

Dat is precies wat we hebben ontdekt én dat is toegepast in de positionering. Het team van Envoker streeft namelijk altijd naar maximale prestaties, voor opdrachtgevers én zichzelf.

envoker huisstijl 3

Driven by Performance

Logisch dat dit resulteerde in de volgende pay-off: Envoker, driven by performance. Naast de pay-off hebben we ook de gehele corporate tekst opnieuw geschreven;

Wij zijn Envoker. Specialisten in het verbeteren van jouw online marketing prestaties. Continu streven naar verbetering is streven naar het beste. Performance is onze ultieme drive. Efficiëntere budgetbesteding, betere resultaten en een betere, intensievere samenwerking.

We denken strategisch na over marketingdoelstellingen, voordat we allerlei online kanalen inzetten. Zodat jij online verder komt. Wij doen niet wat je vraagt, wij doen wat je nodig hebt. En zo... weten we doelgroepen, winstkansen en je focus op harde online resultaten te verbeteren. 

Envoker staat en gaat voor performance, alleen met die drive zet je ambitie om in (online) resultaten. Envoker, driven by performance.
 

envoker huisstijl 1

 

De visuele identiteit

Theoretisch was duidelijk welke lading we het merk Envoker wilden geven. De volgende stap was dit visueel te vatten zodat dit in elke uiting kan worden uitgebeeld. Visueel bouwen we alles op aan de hand van de onderscheidende bouwstenen. In de beeldtaal staan samenwerken, doelgerichtheid, performance en kennis centraal.

Dit vertaalt zich naar heldere copy, fotografie met samenwerkende mensen en strakke grafische elementen zoals onderstaande voorbeeld.

envoker huisstijl 2

Zowel bij de positionering en branding als bij de uitrol van het merk Envoker is Nilsson betrokken geweest. 

Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

Gerelateerd

Verder lezen?

Brandmovie Envoker
Brandmovie Envoker

We hebben een nieuwe coole en inspirerende brandmovie gelanceerd, één om trots op te zijn. Na een nieuwe positionering en huisstijl in 2019 was het nu tijd om daar ...

Lees verder
Search Love London 2022
Search Love London 2022

Eind oktober zijn Jelmar, Eleaz en Nynke naar Londen gereisd voor het online marketing event ‘Search Love London’. Ze hebben verschillende presentaties bijgewoond ...

Lees verder
SMX Advanced Berlin 2022
SMX Advanced Berlin 2022

Eind september was Envoker aanwezig bij het SMX Advanced evenement in Berlijn. Daniël, Danny en Arthur zijn met de trein naar Berlijn afgereisd om twee dagen mee te ...

Lees verder
SCROLL