Blog

blog

Envoker Kennis Event, bewust klein en intiem

Nieuws
Léon Maljaars

Door Léon Maljaars
Geplaatst op 1 november 2019 | Bewerkt op 13 oktober 2021

Envoker Kennis Event, bewust klein en intiem

Zo begon donderdag 31 oktober 2019 voor ons team en het beloofde een drukke dag te worden. Niet alleen omdat we na een complete herpositionering een nieuwe huisstijl zouden lanceren. Maar zeker ook omdat ‘s avonds het eerste Envoker Kennis Event gehouden zou worden.

En dat is altijd wel een beetje spannend, de laatste puntjes op de ‘i’ zeg maar. De grootste vraag is natuurlijk is of iedereen wel komt, want ervaring leert dat er altijd mensen afhaken op het laatste moment. Gelukkig bleek dat niet het geval, alle 20 aanwezigen zijn ook daadwerkelijk gekomen.

Maar 20 aanwezigen? Zie ik jullie denken…. Jazeker, we hebben dit event bewust klein en intiem gehouden.

Wij denken namelijk dat je met een kleinere groep meer interactie kunt hebben. Een beetje open deur wellicht, maar hiermee bedoelen we dat er een meer persoonlijke interactie kan zijn. Het ècht delen van persoonlijke ervaringen, uitdagingen en bespreken hoe anderen hiermee omgaan. Want los van je specialisme, vakgebied, branche of zaak we lopen allemaal tegen dezelfde dingen aan.

Hoe het allemaal begon

Het begon dus allemaal met het idee om een groep gelijkgestemden bij elkaar te brengen en actuele online marketing thema’s te bespreken. Maar dan niet om allerlei technische discussies te hebben, maar een interactieve sessie met Vlaamse en Nederlandse ondernemers, marketing managers en anderen met een bovengemiddelde interesse in online marketing. Hiermee zouden we dan gedachten kunnen delen, ideëen uitwisselen en de laatste ontwikkelingen bespreken.

En dan heb je zeker ook een tweetal interessante sprekers nodig. Wie nodig je dan uit? We hebben natuurlijk een heleboel interessante mensen, klanten en prospects in ons netwerk. Maar al snel kwam ik uit op een tweetal Vlaamse ondernemers. Die gelukkig allebei enorm enthousiast waren om een bijdrage te leveren.

Vanuit Envoker was dit event ook de perfecte kans om onze nieuwe huisstijl te presenteren. Door wie zou dit dan ook beter gedaan kunnen worden dan de creatievelingen van Nilsson, dus deze eer viel ten deel aan Glyn Duijzer. Hij heeft iedereen meegenomen in de ontwikkelingen en het ontstaan van de nieuwe huisstijl. We kunnen zeker stellen dat de nieuwe huisstijl goed is ontvangen.

Aansluitend was het de beurt aan onze eerste spreker, namelijk Sophie Naze van KonseptS en inmiddels ook O’Revoir. Een onderneemster in hart en nieren die met passie en bevlogenheid haar doelen bereikt. En dat heeft zij niet zomaar zonder slag of stoot bereikt. Haar keynote bleek een reis te zijn van bijzonder persoonlijke gebeurtenissen, waarbij de harde lessen haar zeker gevormd hebben tot de vrouw die zij nu is. En deze ervaringen gebruikt ze nu in het runnen van haar bedrijven en vanzelfsprekend de online marketing uitdagingen waar tegen zij aanloopt.

 

envoker event 1

 

En pak je er dan een tweede presentatie bij? Nee….

Onze tweede gastspreker, Marnik d’Hoore van Bloovi, had een verrassing in petto voor iedereen. En dat was een interview van Edwin Kersten en Léon Maljaars. Waarbij verschillende zaken aan bod kwamen, zoals waar komt de passie voor het online marketing vak vandaan en hoe ga je om met teleurstellingen. Een persoonlijk gesprek en niet alleen voor de interviewees, maar zeker ook voor de aanwezigen.

Buiten de spontane interactiviteit van de verschillende aanwezigen. Hebben wij super leuke en positieve reacties mogen ontvangen van dit eerste kennis event. En maken wij graag gebruik van de mogelijkheid om via deze weg nogmaals alle aanwezigen en in het bijzonder onze gastsprekers voor hun bijdrage te bedanken.

 

envoker event 2

 

Blijft het hier dan bij?

Zeker niet, wij willen een dergelijk event vaker gaan organiseren. Het is de bedoeling om dit éénmaal per kwartaal te doen. Wil je een volgende keer ook aanwezig zijn? Dan hoor ik dat natuurlijk graag! Begin 2020 staat de volgende op het programma.

Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

Gerelateerd

Verder lezen?

Brandmovie Envoker
Brandmovie Envoker

We hebben een nieuwe coole en inspirerende brandmovie gelanceerd, één om trots op te zijn. Na een nieuwe positionering en huisstijl in 2019 was het nu tijd om daar ...

Lees verder
Search Love London 2022
Search Love London 2022

Eind oktober zijn Jelmar, Eleaz en Nynke naar Londen gereisd voor het online marketing event ‘Search Love London’. Ze hebben verschillende presentaties bijgewoond ...

Lees verder
SMX Advanced Berlin 2022
SMX Advanced Berlin 2022

Eind september was Envoker aanwezig bij het SMX Advanced evenement in Berlijn. Daniël, Danny en Arthur zijn met de trein naar Berlijn afgereisd om twee dagen mee te ...

Lees verder
SCROLL