Blog

blog

Envoker Kennis Event, bewust klein en intiem

Nieuws
Léon Maljaars

Door Léon Maljaars
Geplaatst op 1 november 2019 | Bewerkt op 1 december 2023

Envoker Kennis Event, bewust klein en intiem

Zo begon donderdag 31 oktober 2019 voor ons team en het beloofde een drukke dag te worden. Niet alleen omdat we na een complete herpositionering een nieuwe huisstijl zouden lanceren. Maar zeker ook omdat ‘s avonds het eerste Envoker Kennis Event gehouden zou worden.

En dat is altijd wel een beetje spannend, de laatste puntjes op de ‘i’ zeg maar. De grootste vraag is natuurlijk is of iedereen wel komt, want ervaring leert dat er altijd mensen afhaken op het laatste moment. Gelukkig bleek dat niet het geval, alle 20 aanwezigen zijn ook daadwerkelijk gekomen.

Maar 20 aanwezigen? Zie ik jullie denken…. Jazeker, we hebben dit event bewust klein en intiem gehouden.

Wij denken namelijk dat je met een kleinere groep meer interactie kunt hebben. Een beetje open deur wellicht, maar hiermee bedoelen we dat er een meer persoonlijke interactie kan zijn. Het ècht delen van persoonlijke ervaringen, uitdagingen en bespreken hoe anderen hiermee omgaan. Want los van je specialisme, vakgebied, branche of zaak we lopen allemaal tegen dezelfde dingen aan.

Hoe het allemaal begon

Het begon dus allemaal met het idee om een groep gelijkgestemden bij elkaar te brengen en actuele online marketing thema’s te bespreken. Maar dan niet om allerlei technische discussies te hebben, maar een interactieve sessie met Vlaamse en Nederlandse ondernemers, marketing managers en anderen met een bovengemiddelde interesse in online marketing. Hiermee zouden we dan gedachten kunnen delen, ideëen uitwisselen en de laatste ontwikkelingen bespreken.

En dan heb je zeker ook een tweetal interessante sprekers nodig. Wie nodig je dan uit? We hebben natuurlijk een heleboel interessante mensen, klanten en prospects in ons netwerk. Maar al snel kwam ik uit op een tweetal Vlaamse ondernemers. Die gelukkig allebei enorm enthousiast waren om een bijdrage te leveren.

Vanuit Envoker was dit event ook de perfecte kans om onze nieuwe huisstijl te presenteren. Door wie zou dit dan ook beter gedaan kunnen worden dan de creatievelingen van Nilsson, dus deze eer viel ten deel aan Glyn Duijzer. Hij heeft iedereen meegenomen in de ontwikkelingen en het ontstaan van de nieuwe huisstijl. We kunnen zeker stellen dat de nieuwe huisstijl goed is ontvangen.

Aansluitend was het de beurt aan onze eerste spreker, namelijk Sophie Naze van KonseptS en inmiddels ook O’Revoir. Een onderneemster in hart en nieren die met passie en bevlogenheid haar doelen bereikt. En dat heeft zij niet zomaar zonder slag of stoot bereikt. Haar keynote bleek een reis te zijn van bijzonder persoonlijke gebeurtenissen, waarbij de harde lessen haar zeker gevormd hebben tot de vrouw die zij nu is. En deze ervaringen gebruikt ze nu in het runnen van haar bedrijven en vanzelfsprekend de online marketing uitdagingen waar tegen zij aanloopt.

 

envoker event 1

 

En pak je er dan een tweede presentatie bij? Nee….

Onze tweede gastspreker, Marnik d’Hoore van Bloovi, had een verrassing in petto voor iedereen. En dat was een interview van Edwin Kersten en Léon Maljaars. Waarbij verschillende zaken aan bod kwamen, zoals waar komt de passie voor het online marketing vak vandaan en hoe ga je om met teleurstellingen. Een persoonlijk gesprek en niet alleen voor de interviewees, maar zeker ook voor de aanwezigen.

Buiten de spontane interactiviteit van de verschillende aanwezigen. Hebben wij super leuke en positieve reacties mogen ontvangen van dit eerste kennis event. En maken wij graag gebruik van de mogelijkheid om via deze weg nogmaals alle aanwezigen en in het bijzonder onze gastsprekers voor hun bijdrage te bedanken.

 

envoker event 2

 

Blijft het hier dan bij?

Zeker niet, wij willen een dergelijk event vaker gaan organiseren. Het is de bedoeling om dit éénmaal per kwartaal te doen. Wil je een volgende keer ook aanwezig zijn? Dan hoor ik dat natuurlijk graag! Begin 2020 staat de volgende op het programma.

Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

Gerelateerd

Verder lezen?

The Conference 2023
The Conference 2023

17 november zijn Bryan en Mandy Paauwe afgereisd naar Texel voor The Conference. In deze blog vertellen ze je meer over hun ervaringen. Een inspirerend weekend m ...

Lees verder
SMX Advanced Berlin 2023
SMX Advanced Berlin 2023

Een nieuw jaar, een nieuwe editie van het SMX Advanced evenement in Berlijn. Dit jaar was het de beurt aan collega’s Eleaz en Nynke om 2 dagen ondergedompeld te wor ...

Lees verder
Vibe Martech Fest Dubai 2023
Vibe Martech Fest Dubai 2023

Op 13 en 14 september vond Vibe Martech Fest 2023 plaats. Jesper en Cees zijn naar Dubai afgereisd om dit event bij te wonen. Een memorabele reis en een interessant e ...

Lees verder
SCROLL