Blog

blog

Leer onze nieuwe stagiairs kennen

Nieuws
Edwin Kersten

Door Edwin Kersten
Geplaatst op 19 februari 2019 | Bewerkt op 1 december 2023

Leer onze nieuwe stagiairs kennen

Begin februari hebben wij maar liefst drie nieuwe stagiaires mogen verwelkomen in ons team. De komende vijf maanden worden we ondersteund door Eleaz, Steven en Srishti. Wil jij de heren en dame een beetje leren kennen? Hieronder stellen ze zich voor.

Eleaz Wannee

Eleaz is een 24-jarige student aan de Hogeschool Rotterdam. Hij volgt de opleiding Commerciële Economie: Marketing & Management en heeft in het vorige schooljaar zijn eerste stappen gemaakt in de online marketingwereld. Onder begeleiding van Jesper Stoel heeft hij zich verdiept in social media marketing waarbij de focus lag op de mogelijkheden met Facebook Advertising en het opbouwen van campagnes. Dit was zijn eerste aanraking met één van de vele facetten binnen het vakgebied en dat liet hem in zien dat er veel (online) mogelijkheden zijn voor bedrijven. Overigens heeft hij tijdens zijn studie diverse projecten uitgerold voor onder andere de Rotterdamse sportketen Daka Sport en voetbalclub Sparta Rotterdam.

Eleaz zal in de aankomende 5 maanden bij Envoker afstuderen en er zijn veel onderwerpen waarin hij zich wilt verdiepen om zijn basiskennis te voeden. Misschien wel iets té veel. Maar waar de focus vooral op ligt is het strategische aspect van de marketingactiviteiten. En om hier meer van te leren, zal hij vooral moeten uitvoeren in plaats van binnen het theoretisch kader blijven hangen. Hij zal fungeren als wingman van Jesper en zijn basiskennis in de praktijk toepassen voor Wellens Men.

Steven Mareels

Steven Mareels is een 22-jarige masterstudent Bestuurskunde en woont al bijna zes jaar in het gezellige Goes. Hij houdt zich in zijn vrije tijd onder andere bezig met grafisch ontwerp, schrijven en uitjes met vrienden. Ook vindt hij het heerlijk om op vrijdagavond gezellig met vrienden een terrasje te pakken in een van de drukbezochte cafés van Goes.

Bestuurskunde en marketing lijken op het eerste oog misschien niet meteen veel met elkaar te maken te hebben, maar niets is minder waar. Overheden moeten steeds meer gebruik maken van de technieken die al decennia bestaan in de marketingwereld om hun doelgroepen te bereiken. Of het nou gaat om vaccinatiecampagnes, of citymarketing, publieke organisaties kunnen niet meer zonder een goede marketingstrategie. Toch gaat het vaak moeizaam.

Steven wil bij Envoker dan ook graag veel leren over de nieuwste marketingtechnieken en het ontwikkelen van strategieën om de juiste doelgroepen te bereiken. Hij gaat dit meteen toepassen bij een van onze klanten, Dakenshop. Wie weet kan hij de kennis die hij bij ons heeft opgedaan binnenkort ook toepassen bij publieke organisaties om hun campagnes te versterken.

Srishti Ramsarup

Srishti Ramsarup is 20 jaar en derdejaars studente Commerciële Economie: International Business and Management Studies aan de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Tijdens haar opleiding is ze vooral bezig met verschillende aspecten die bij het (internationale) zakenleven komen kijken. Na zich te hebben verdiept in marketing tijdens haar studie, is ze ervan overtuigd dat ze iets wilt gaan doen met (online) marketing. Om die reden heeft ze dan ook gekozen om stage te komen lopen bij ons. Srishti wil ondervinden hoe het werk er binnen ons team aan toe gaat en haar kennis over marketing ook daadwerkelijk in de praktijk uitvoeren.

Tijdens het begin van de stage heeft Srishti aangegeven dat zij tijdens haar periode bij Envoker vooral kennis zou willen opdoen van de verschillende diensten die wij aan onze klanten bieden. Daarbij is zij ook geïnteresseerd in hoe wij connecties maken met onze klanten in het binnen-en buitenland en deze ook onderhouden. Bovendien is het voor haar belangrijk om zichzelf op zowel een persoonlijk als professioneel gebied te ontwikkelen.

Met ons enthousiaste en ambitieuze team bij Envoker, gaan wij ervoor zorgen dat Srishti heel veel ervaring bij ons zal opdoen en haar doelen zal bereiken!

Stagiaires Envoker 2019

Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

Gerelateerd

Verder lezen?

The Conference 2023
The Conference 2023

17 november zijn Bryan en Mandy Paauwe afgereisd naar Texel voor The Conference. In deze blog vertellen ze je meer over hun ervaringen. Een inspirerend weekend m ...

Lees verder
SMX Advanced Berlin 2023
SMX Advanced Berlin 2023

Een nieuw jaar, een nieuwe editie van het SMX Advanced evenement in Berlijn. Dit jaar was het de beurt aan collega’s Eleaz en Nynke om 2 dagen ondergedompeld te wor ...

Lees verder
Vibe Martech Fest Dubai 2023
Vibe Martech Fest Dubai 2023

Op 13 en 14 september vond Vibe Martech Fest 2023 plaats. Jesper en Cees zijn naar Dubai afgereisd om dit event bij te wonen. Een memorabele reis en een interessant e ...

Lees verder
SCROLL