Blog

blog

Maak kennis met Noraly, Aron, Julia, Kevin en Denvy

Nieuws
Edwin Kersten

Door Edwin Kersten
Geplaatst op 4 februari 2021 | Bewerkt op 24 november 2023

Maak kennis met Noraly, Aron, Julia, Kevin en Denvy

Maak kennis met Noraly, Aron, Julia, Kevin en Denvy, onze nieuwe trainees. De aankomende periode verdiepen ze zich onder begeleiding in uiteenlopende projecten. Van harte welkom!

Uiteraard stellen ze zich hieronder graag aan je voor.

Nieuwe trainees voor Envoker

Noraly Murre

Mijn naam is Noraly Murre, ik ben 20 jaar oud en zit in het 4e jaar van International Business and Languages aan de HZ University of Applied Sciences. Tijdens deze opleiding ben ik in aanraking gekomen met verschillende vlakken binnen het internationaal zakendoen. Daarnaast studeer ik Duits, Spaans en Frans als internationale talen. Dankzij deze talen kon ik een Minor in Cádiz, Spanje volgen en heb ik stagegelopen in Wevelgem, België, vlak bij de Franse grens. In deze stage ben ik in aanraking gekomen met online marketing en wilde ik er eigenlijk dieper op ingaan dan mogelijk was tijdens de derdejaars stage. Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij Envoker.

De aankomende periode zal ik onder begeleiding van Mandy en Kim aan de slag gaan voor Roompot Projects en me verdiepen in de Duitse markt voor Roompots vakantiehuizen. Ik ben gedreven om samen met Envoker mijn kennis van marketing te verbreden en ervaring op te doen in de praktijk. Mijn doel is om uiteindelijk te ontwikkelen naar het kennisprofiel van een junior online marketeer. 

Kevin Duden

Mijn naam is Kevin Duden, ik ben 24 jaar oud en ben op dit moment vierdejaarsstudent Bedrijfskunde aan de HZ University of Applied Sciences. Tijdens mijn opleiding kwam marketing zeer minimaal aan bod. Ik heb er toen voor gekozen om in het derde jaar van mijn studie de minor online marketing te volgen aan het Avans in Breda. Deze minor heeft mijn interesse gewekt in de wereld van online marketing. Om mijn kennis in de praktijk te vergroten is deze traineeship een mooie kans.

De komende 5 maanden zal ik onder begeleiding van Kim Francke aan de slag gaan voor één van de klanten van Envoker. Ik zal mij onderzoek vooral richten op SEO voor het bedrijf Verhuurwinkel. Daarnaast hoop ik veel te leren over de verschillende aspecten van online marketing en uiteindelijk bij Envoker af te studeren.

Aron Hoogesteger

Hi! Mijn naam is Aron Hoogesteger, ik ben 20 jaar en ik kom uit Zeeland. Ik ben een vierdejaars communicatie student aan de Avans Hogeschool te Breda. Na een ontzettend leuke en leerzame meewerkstage op de marketingafdeling van Omoda, wist ik dat ik in dit vakgebied verder wilde afstuderen. In het kader van: “Wie doet wat hij altijd deed, krijgt wat hij altijd kreeg”, heb ik ervoor gekozen om afgelopen semester mijn minor in het buitenland te volgen, om met name mijzelf uit te dagen en mijzelf ook internationaal te oriënteren.

De aankomende maanden zal ik onder begeleiding staan van Jesper, en ga ik met enthousiasme en een assertieve houding aan de slag voor een van de klanten van Envoker. Daarnaast ga ik ook aantal dagen per week meewerken om mijzelf optimaal te ontwikkelen binnen de online marketing wereld. Ik heb er zin in!

Julia van Ijseldijk

Mijn naam is Julia van Ijsseldijk, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Goes. Ik ben een vierdejaarsstudent van de opleiding Ondernemerschap en Retail Management aan Avans Hogeschool te Breda. Binnen de opleiding heb ik al kennis opgedaan van de online wereld en tijdens mijn derdejaarsstage en mijn minor Digital Nomads is mijn kennis verder uitgebreid. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat mijn interesse in de online marketing ligt en ik hierin graag verder wil doorgroeien.

Het aankomende halfjaar ga ik, onder begeleiding van Cees, aan de slag als een trainee van Envoker voor een van hun klanten. Ik zal hier onderzoek gaan doen naar groeikansen in het buitenland. Ik kijk er erg naar uit om dit onderzoek te starten en de komende tijd mijn kennis verder uit te breiden van de online marketing. De opgedane kennis kan ik gelijk toe passen in mijn onderzoek en in de praktijk.

Denvy Mesu

Mijn naam is Denvy Mesu. Ik ben 21 jaar en ik zit in mijn afstudeerjaar van de opleiding Commerciële Economie aan de HZ University of Applied Sciences. Online marketing is het onderwerp wat mij binnen mijn opleiding veruit het meeste aansprak. Vandaar dat Envoker mij de ideale plek lijkt om mijn afstudeerstage te volgen en in de praktijk met online marketing aan de slag te gaan. Ik hoop in de komende 5 maanden mijn kennis op het vakgebied te verbreden en veel dingen te leren over online marketing.

Voor mijn afstudeerproject ga ik onder begeleiding van Mandy een onderzoek uitvoeren voor Imkershop. In mijn derde studiejaar heb ik hier mijn meewerkstage al uitgevoerd. Voor mijn afstudeerproject ga ik onderzoek doen naar de customer experience van een Duitse klant van Imkershop. Uiteraard zullen hierbij aspecten als SEO en SEA aan bod komen. Ik kijk erg uit naar de komende periode en hoop, naast het werken aan mijn afstudeeronderzoek, ook een waardevolle bijdrage te kunnen leveren met mijn werkzaamheden binnen het team van Envoker.

Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

Gerelateerd

Verder lezen?

The Conference 2023
The Conference 2023

17 november zijn Bryan en Mandy Paauwe afgereisd naar Texel voor The Conference. In deze blog vertellen ze je meer over hun ervaringen. Een inspirerend weekend m ...

Lees verder
SMX Advanced Berlin 2023
SMX Advanced Berlin 2023

Een nieuw jaar, een nieuwe editie van het SMX Advanced evenement in Berlijn. Dit jaar was het de beurt aan collega’s Eleaz en Nynke om 2 dagen ondergedompeld te wor ...

Lees verder
Vibe Martech Fest Dubai 2023
Vibe Martech Fest Dubai 2023

Op 13 en 14 september vond Vibe Martech Fest 2023 plaats. Jesper en Cees zijn naar Dubai afgereisd om dit event bij te wonen. Een memorabele reis en een interessant e ...

Lees verder
SCROLL