Blog

blog

Maak kennis met onze nieuwe stagiaires

Nieuws
Edwin Kersten

Door Edwin Kersten
Geplaatst op 29 augustus 2019 | Bewerkt op 1 december 2023

Maak kennis met onze nieuwe stagiaires

Eind augustus hebben wij drie nieuwe stagiaires mogen verwelkomen. De komende 5 maanden zullen Maurice, Bryan en Naomi met ons meewerken en de eerste stappen zetten in de wondere wereld van de online marketing. Van harte welkom.

We stellen ze hieronder graag aan je voor.

Stagiares

Maurice Joosse

Maurice Joosse is 20 jaar en een derdejaars student van de Bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen aan Tilburg University. Binnen deze opleiding volgt hij vakken van de track Bedrijfscommunicatie en Digitale media waarbij het online marketing gebied al in een kleine mate aan bod kwam. Toch was zijn enthousiasme over online marketing aangewakkerd en is blij om de online marketing wereld van dichtbij te bekijken bij Envoker.

Onder leiding van Jesper Stoel en Cees Krijger gaat hij daarom het aankomende halfjaar met veel plezier aan de slag voor één van onze klanten. Daarnaast zal hij kennis maken met de basisprincipes van online marketing. Door de theoretische nadruk van een wetenschappelijke opleiding is het voor Maurice een mooie kans om bij Envoker met de praktijk in aanraking te komen.

Bryan Buren

Bryan is 22 jaar en een vierdejaars student Commerciële Economie aan de HZ University of Applied Sciences. Gedurende deze opleiding heeft hij kennis opgedaan van marketing, sales en een stukje communicatie. Op het gebied van online marketing was de stof die behandeld werd maar heel minimaal waardoor de nieuwsgierigheid hiernaar aanwezig bleef. Op het moment dat de mogelijkheid er was om deze variant van marketing te kunnen ontdekken bij Envoker twijfelde hij dan ook niet.

Bryan zal onder begeleiding van met name Cees Krijger, maar natuurlijk ook de andere collega's, zijn kennis over online marketing gaan vergroten en ontdekken waar zijn grootste uitdagingen liggen. In de afgelopen 2 maanden van zijn stage heeft Bryan kennis gemaakt met de basis principes van online marketing.  De aankomende 5 maanden zal Bryan zich voor zijn scriptie gaan bezighouden met het in de markt zetten van een nieuw merk met behulp van de vele verschillende online marketing mogelijkheden. Bryan kijkt uit naar de prettige samenwerkingen en het project waar hij mee aan de slag gaat!

Naomi Wouterse

Naomi is 21 jaar en een vierdejaars studente Commerciële Economie aan de HZ University of Applied Sciences. Tijdens haar opleiding heeft ze zich bezig gehouden met een stukje marketing, communicatie en sales. Na verdieping in haar opleiding heeft ze ervoor gekozen om de richting van online marketing op te gaan, door een minor te volgen hierin. Onder begeleiding van Jesper Stoel en Cees Krijger gaat Naomi zich verdiepen in verschillende aspecten van online marketing en gaat zij opdrachten uitvoeren voor twee klanten van Envoker.

In de aankomende 5 maanden zal Naomi afstuderen door middel van een scriptie te schrijven en een gericht onderzoek uit te voeren voor één van de klanten van Envoker. Verder gaat zij zich verdiepen in de basiskennis van online marketing maar bij de scriptie gaat zij zich vooral richten op intentie-gedreven advertenties.

Namens het hele team van Envoker wensen we jullie een hele fijne en leerzame stage toe.

Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

Gerelateerd

Verder lezen?

The Conference 2023
The Conference 2023

17 november zijn Bryan en Mandy Paauwe afgereisd naar Texel voor The Conference. In deze blog vertellen ze je meer over hun ervaringen. Een inspirerend weekend m ...

Lees verder
SMX Advanced Berlin 2023
SMX Advanced Berlin 2023

Een nieuw jaar, een nieuwe editie van het SMX Advanced evenement in Berlijn. Dit jaar was het de beurt aan collega’s Eleaz en Nynke om 2 dagen ondergedompeld te wor ...

Lees verder
Vibe Martech Fest Dubai 2023
Vibe Martech Fest Dubai 2023

Op 13 en 14 september vond Vibe Martech Fest 2023 plaats. Jesper en Cees zijn naar Dubai afgereisd om dit event bij te wonen. Een memorabele reis en een interessant e ...

Lees verder
SCROLL