Blog

blog

Maak kennis met Thamira, Levy, Jeffrey en Iris

Nieuws
Edwin Kersten

Door Edwin Kersten
Geplaatst op 31 augustus 2020 | Bewerkt op 1 december 2023

Maak kennis met Thamira, Levy, Jeffrey en Iris

Eind augustus hebben we vier nieuwe trainees mogen verwelkomen. De komende maanden zullen Thamira, Levy, Jeffrey en Iris ons komen versterken op diverse projecten. Van harte welkom.

Uiteraard stellen ze zich hieronder graag aan je voor.

Online Marketing Stagiaires

Thamira Gijssen

Mijn naam is Thamira Gijssen en ik ben net 19 jaar geworden en ben op dit moment derdejaarsstudent Commerciële Economie aan de HZ University of Applied Sciences. Tijdens deze opleiding heb ik kennis mogen maken en enige ervaring op mogen doen op diverse vlakken, waaronder sales, online marketing en communicatie. Het onderwerp online marketing heeft mijn grootste interesse gewekt. Om de kennis te vergroten en in de praktijk aan de slag te gaan binnen dit vakgebied is een traineeship bij Envoker een hele mooie kans voor mij. Gedurende de komende vijf maanden dat ik deze traineeship volg, mag ik mij gaan verdiepen in de wereld van online marketing.

Onder begeleiding van Cees ga ik de aankomende periode vol enthousiasme aan de slag voor één van de klanten. Om zo de opgedane kennis toe te gaan passen in de praktijk en om door te groeien en ontwikkelen naar het kennisprofiel van een junior online marketeer.

Levy van ’t Hoogt

Mijn naam is Levy van ’t Hoogt, ik ben 23 jaar oud en derdejaars student Commerciële Economie aan de HZ University of Applied Sciences. Al ruim voordat ik de studie ging doen wist ik dat ik me wilde specialiseren in online marketing. Na 2 jaar algemene kennis op het gebied van marketing en sales in de schoolbanken kan ik me dan nu eindelijk gaan richten op de online marketingwereld tijdens de meewerkstage bij Envoker.

De aankomende maanden zal ik onder begeleiding van Edwin en Jesper opdrachten gaan uitvoeren voor één van de klanten van Envoker. Gedurende deze maanden zal ik me gaan verdiepen in zowel de theoretische als praktische aspecten die aan bod komen bij online marketing. Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan in een team van online marketeers, en hoop dan ook een goede bijdrage te kunnen leveren aan het team van Envoker.

Jeffrey Tevel

Mijn naam is Jeffrey Tevel en ik ben een vierdejaars student International Business & Languages aan de HZ University of Applied Sciences. Binnen deze opleiding heb ik vooral kennis opgedaan van verschillende aspecten in het internationale zakenleven. Gedurende de studie heb ik Duits en Spaans als internationale talen mogen leren. Hierdoor kon ik in mijn derde leerjaar een minor volgen in Frankfurt am Main en een marketingstage in Barcelona. Door deze eerdere ervaring ben ik er achter gekomen dat (online) marketing echt iets is waar ik geïnteresseerd in ben en waar ik ook in wil doorgroeien. Toen ik de vacature bij Envoker zag werd ik meteen enthousiast om een nieuwe uitdaging aan te gaan waardoor ik weer nieuwe kennis op kan doen.

De reden dat ik gekozen heb om bij Envoker aan de slag te gaan is omdat Envoker specialisten zijn op het gebied van online marketing. Door de brede kennis leek mij dit de ultieme plek om mijn professionele carrière te beginnen. De komende 5 maanden ga ik aan de slag met een onderzoek voor één van de klanten van Envoker en hoop ik nadien af te studeren. Ik ben erg gedreven om nieuwe vormen van marketing te leren kennen waar ik tot op heden nog geen ervaring mee heb. Ik kijk er dan ook erg naar uit om binnen het tijdsbestek met projecten en het contact met klanten aan de slag te gaan.

Iris Dierkx

Mijn naam is Iris Dierkx. Ik ben 19 jaar oud en woon in Goes. Ik volg de opleiding Vitality and Tourism Management aan de HZ University of Applied Sciences. Na het succesvol afronden van mijn minor in Canada in de vakken Digitale marketing en E-commerce is mijn enthousiasme gewekt voor de online marketing branche.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en buiten te zijn. Ik hou van reizen en tijd door te brengen met familie en vrienden. Ook lekker eten vind ik belangrijk.

Ik ga mijn afstudeerstage en afstudeeronderzoek volgen bij Envoker. Vanaf november tot juni zal ik het Roompot team gaan versterken. Ik heb een bijbaan bij de gastenservice van Roompot. Roompot is dan ook niet helemaal onbekend voor mij. Mijn afstudeeronderzoek zal een combinatie bevatten van marketing en onderzoek naar nieuwe toeristische markten. Tijdens dit onderzoek komt de kennis die ik beschik over toerisme en de nieuwe kennis/vaardigheden die ik ga opdoen bij Envoker samen. Ik hoop de komende tijd veel te leren over online marketing en een bijdrage te leveren aan zowel het Roompot als Envoker team.

Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

Verder lezen?

The Conference 2023
The Conference 2023

17 november zijn Bryan en Mandy Paauwe afgereisd naar Texel voor The Conference. In deze blog vertellen ze je meer over hun ervaringen. Een inspirerend weekend m ...

Lees verder
SMX Advanced Berlin 2023
SMX Advanced Berlin 2023

Een nieuw jaar, een nieuwe editie van het SMX Advanced evenement in Berlijn. Dit jaar was het de beurt aan collega’s Eleaz en Nynke om 2 dagen ondergedompeld te wor ...

Lees verder
Vibe Martech Fest Dubai 2023
Vibe Martech Fest Dubai 2023

Op 13 en 14 september vond Vibe Martech Fest 2023 plaats. Jesper en Cees zijn naar Dubai afgereisd om dit event bij te wonen. Een memorabele reis en een interessant e ...

Lees verder
SCROLL