Blog

blog

Maak kennis met Twan, Lucas, Vera en Lisa

Nieuws
Alexia  Kuizenga

Door Alexia Kuizenga
Geplaatst op 7 september 2021 | Bewerkt op 13 oktober 2021

Maak kennis met Twan, Lucas, Vera en Lisa

Het komende half jaar hebben we weer vier nieuwe trainees die hun stage uitvoeren bij Envoker. Elk van hen zal meewerken aan een vraagstuk over een online marketing project. Van harte welkom!

De trainees stellen zich hieronder graag voor.

Twan Hoogesteger

Mijn naam is Twan Hoogesteger, ik ben 20 jaar oud en woon in Zeeland. Ik studeer momenteel Commerciële Economie aan de HZ University of Applied Sciences in het derde leerjaar. Ik ben in de eerste twee jaar van mijn opleiding in aanraking gekomen met zowel online als offline marketing en sales. Mijn interesse voor online marketing werd in deze eerste jaren wel geprikkeld, echter had ik hier nog te weinig kennis over opgedaan.

De komende maanden zal ik onder begeleiding van Jesper meewerken aan het project van PAK&AWB en hen zo goed mogelijk helpen als Online Marketing Trainee. Ik kijk ernaar uit om de komende periode veel te leren van de uitgebreide kennis van Envoker.

Lucas Sijbinga

Mijn naam is Lucas Sijbinga, ik ben 20 jaar oud en zit in het derde jaar van Commerciële Economie aan de HZ University of Applied Sciences te Vlissingen. Tijdens mijn studie ben ik online marketing een aantal keer tegengekomen, maar ik wilde er graag meer over leren en in de praktijk toepassen. Om deze reden heb ik gekozen om bij Envoker stage te lopen en zo veel mogelijk te leren in de komende vijf maanden.

De aankomende vijf maanden zal ik vol enthousiasme onder begeleiding van Cees aan de slag gaan voor het project van Roompot SEO. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis uit te breiden en het Envoker team te versterken.

Vera de Kraker

Mijn naam is Vera de Kraker. Ik ben 21 jaar oud en zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding Commerciële Economie op Avans University of Applied Sciences. Met veel plezier woon ik in het mooie Goes en hoop ik hier in Zeeland later ook het bedrijfsleven in te kunnen duiken.

Tijdens mijn opleiding heb ik al kennis mogen maken met verschillende vakken. Mijn interesse in online marketing is gewekt tijdens een schoolopdracht met als onderwerp SEO en SEA. Hierdoor heb ik de basis leren kennen en ben ik nieuwsgierig geworden naar meer. Gedurende 5 maanden zal ik onder begeleiding van Cees meewerken aan het project van Roompot SEO. De keuze voor Envoker was voor mij snel gemaakt, omdat er bij Envoker verschillende specialisten werkzaam zijn op het gebied van online marketing en ik me hier verder in wil verdiepen. Ik hoop de komende maanden veel te mogen leren over online marketing en kijk uit naar een fijne samenwerking.

Lisa den Hollander

Mijn naam is Lisa den Hollander, ik ben 19 jaar oud en ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding Commerciële Economie – Creative Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over de verschillende vlakken van marketing, maar ik mistte het deel van online marketing. Daarom heb ik gekozen om mij tijdens mijn stage te ontwikkelen op het gebied van online marketing.

De komende vijf maanden ga ik onder begeleiding van Kim werken aan het project voor Verhuurwinkel. Ik ga me richten op zoekmachine optimalisatie en ik ga onderzoek doen naar het marktpotentieel van het verhuren van producten. Ik ben blij dat Envoker mij deze kans biedt om kennis te maken met het online marketingveld.

Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

Gerelateerd

Verder lezen?

Brandmovie Envoker
Brandmovie Envoker

We hebben een nieuwe coole en inspirerende brandmovie gelanceerd, één om trots op te zijn. Na een nieuwe positionering en huisstijl in 2019 was het nu tijd om daar ...

Lees verder
Search Love London 2022
Search Love London 2022

Eind oktober zijn Jelmar, Eleaz en Nynke naar Londen gereisd voor het online marketing event ‘Search Love London’. Ze hebben verschillende presentaties bijgewoond ...

Lees verder
SMX Advanced Berlin 2022
SMX Advanced Berlin 2022

Eind september was Envoker aanwezig bij het SMX Advanced evenement in Berlijn. Daniël, Danny en Arthur zijn met de trein naar Berlijn afgereisd om twee dagen mee te ...

Lees verder
SCROLL