Blog

blog

Verhuurwinkel.nl AV-partner van Envoker Event

Nieuws
Léon Maljaars

Door Léon Maljaars
Geplaatst op 30 januari 2019 | Bewerkt op 13 oktober 2021

Verhuurwinkel.nl AV-partner van Envoker Event

Donderdag 14 maart staat de eerste editie van het Envoker Online Marketing event op de agenda. Vol trots kunnen we melden dat verhuurwinkel.nl de AV-partner is van ons evenement. Samen gaan we ervoor zorgen dat we onze bezoekers in de DaVinci cinema een optimale totaalervaring kunnen bieden. Het team van Verhuurwinkel.nl denkt actief mee, is erg enthousiast en niets voor niets worden ze veel gevraagd bij de organisatie van events. Wij vinden het ontzettend gaaf dat we op deze manier onze partnership verder vorm kunnen geven en uit kunnen breiden.

Internationaal dagprogramma

Het team van Envoker Internet Marketing heeft voor deze unieke dag haar netwerk optimaal benut om een sterk dagprogramma samen te stellen. Sprekers uit binnen- en buitenland delen hun visie op het online marketing vakgebied en hoe ze met de inzet van een gerichte online marketing strategie hun business hebben laten groeien, tot de marktleiders die ze nu zijn .

Envoker Internet Marketing

Wie dit online marketing spektakel mogelijk maakt? Envoker Internet Marketing uit Middelburg. Wij zijn een kleine club bestaande uit vijf gedreven online marketeers die het afgelopen decennium veel ervaring hebben opgedaan. In binnen- en buitenland aan zowel de bureau als klantzijde en hebben gewerkt tal van (inter)nationale A-merken. Nu zijn we terug op het oude nest, in Zeeland.

Geïnteresseerd? Bestel je tickets online!

Wil jij groeien met je online business? Bestel dan snel je tickets voor de eerste editie van ons online marketing event.  Laat je inspireren en uitdagen door de sprekers die speciaal voor deze dag naar Goes afreizen. Je krijgt deze dag voldoende handvatten, tips en tools aangeboden waarmee je de volgende dag zelf direct aan de slag kunt. We delen we onze kennis, strategieën en templates graag met jou en zo maken we de vertaalslag naar de praktijk. Het is namelijk niet de theorie die zorgt voor succes, het zijn de mensen die het tot uitvoer brengen die succes garanderen.

Verhuurwinkel.nl

Bij Verhuurwinkel.nl  huur je gemakkelijk een rookmachine, draadloze speaker, Sarah of Abraham pop, beamer, beamerscherm, karaoke set, discolampen, of volledige feest licht set. Of nu gaat om een presentatie, verjaardag, evenement of bruiloft, ze bieden je de beste service en moderne apparatuur! Door heel Nederland en België gratis bezorgd en opgehaald. Ontdek het zelf.

Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

Gerelateerd

Verder lezen?

Digital Summit Boston 2022
Digital Summit Boston 2022

Op 24 en 25 augustus vond Digital Summit Boston 2022 plaats. Jesper en Cees zijn naar de States afgereisd om dit event te bezoeken. Een mooie trip en een interessant ...

Lees verder
Maak kennis met Twan, Lucas, Vera en Lisa
Maak kennis met Twan, Lucas, Vera en Lisa

Het komende half jaar hebben we weer vier nieuwe trainees die hun stage uitvoeren bij Envoker. Elk van hen zal meewerken aan een vraagstuk over een online marketing p ...

Lees verder
5-jarig bestaan Envoker
5-jarig bestaan Envoker

14 teamleden, elke maand nieuwe klanten, diverse partnerships en 5 jaar verder vieren wij ons 5-jarig bestaan! Sinds Edwin 5 jaar geleden Envoker is gestart zijn we u ...

Lees verder
SCROLL