YouTube Adverteren

Display & Video

YouTube Adverteren

Met YouTube advertising plaatsen we geen video's voor de show. Niet alleen views, maar echt resultaat. Je merk in de spotlight, precies zoals je wilt.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Easy2Rent Timesavers Veritas Roompot INNO Energetica Natura Landal GreenParks Eco-Point Pak Aanhangwagens Aanhangwagens XXL West-Brabant Morres Depot Zeven Easy2Rent Timesavers Veritas Roompot INNO Energetica Natura Landal GreenParks Eco-Point Pak Aanhangwagens Aanhangwagens XXL West-Brabant Morres Depot Zeven

Waarom YouTube adverteren?

Dit platform is niet alleen een van de grootste sociale media giganten wereldwijd, maar fungeert ook steeds vaker als een zoekmachine. Hierdoor kun je met een pakkende video niet alleen meer vertellen dan met een saaie, statische advertentie, maar kun je ook emoties oproepen bij de kijker. Video’s blijven ook nog eens beter hangen; een win-win situatie. En laten we de uitgebreide targeting opties niet vergeten. Of je nu demografische groepen wilt bereiken, interessegebieden wilt aanspreken of kijkgedrag wilt analyseren, YouTube heeft het allemaal. Van bewustwording tot aankoop, het platform ondersteunt alle fases van de customer journey. Wij zorgen ervoor dat we deze mogelijkheden optimaal benutten, met expertise en precisie, zodat je moeiteloos de juiste impact maakt op je doelgroep.

Je wilt jezelf geen zorgen hoeven te maken over de complexiteit van het opzetten en beheren van een YouTube-campagne. Zo kan jij je focussen op je bedrijf. YouTube adverteren staat garant voor een directe zichtbaarheid en op lange termijn ook merkbekendheid. Je wilt toch geen kansen missen door te blijven hangen bij traditionele advertenties? Kies voor de dynamiek van video op YouTube.

Waarom YouTube adverteren bij Envoker?

Transparantie

Wij leveren duidelijke rapportages die de resultaten nauwkeurig weergeven, waardoor je altijd volledig inzicht hebt in je prestaties.

Effectiviteit

Onze YouTube-strategieën worden precies afgestemd op jouw zakelijke doelen, met de juiste campagnetypes voor maximale effectiviteit.

15+ jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring gebruiken we geavanceerde kennis en methoden om jouw advertenties succesvol te maken op YouTube.

Budgetbeheer

We maximaliseren je budget door continu je YouTube-campagnes aan te passen en te
optimaliseren voor de beste prestaties.

Waar we ons op focussen

Bij het adverteren op YouTube kijken we samen naar waar jij de grootste kansen kunt benutten, perfect afgestemd op jouw unieke doelstellingen. We starten met het zorgvuldig identificeren en segmenteren van jouw doelgroep(en) om ervoor te zorgen dat elke campagne zo effectief mogelijk is. Vanaf het opzetten van de campagnes tot het nauwkeurig inrichten van de advertenties, we nemen elke stap serieus.

We voeren uitgebreide A/B-tests uit op jouw YouTube-advertenties om de effectiviteit te maximaliseren. Gedurende het hele traject monitoren en analyseren we de prestaties van de campagnes intensief. Dit helpt ons om te waarborgen dat we jouw doelen niet alleen bereiken, maar ook overstijgen.

Wij geloven in transparantie en heldere communicatie, dus verwacht regelmatige updates met gedetailleerde rapporten over de resultaten. Ons doel? Jouw succes op YouTube verzekeren door een strategisch doordachte, data-gedreven aanpak die jouw advertenties optimaliseert en jouw ROI maximaliseert.

Stephan van den Bremer

Envoker is een team van experts, die duidelijk open staan voor innovatie, waarmee het ook gewoon lekker samenwerken is.

Stephan van den Bremer Co-founder

INNO

Een webformulier verliest meer dan 50% van de bezoekers. En nu?

+10%Stijging in conversies

+500%Stijging conversies retargeting campagnes

Veel conversiekillers opgelostMet informational tooltips

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

Eerst zetten we samen jouw YouTube-doelstellingen op een rijtje. Klinkt belangrijk, is het ook. Daarna zorgen we voor een YouTube-strategie op maat die precies aansluit bij wat jij nodig hebt. We brengen je doelgroep(en) in kaart – we willen immers weten tegen wie we praten. Dan rollen we de campagnes uit, strak georganiseerd en klaar om te knallen. We zorgen er ook voor dat elke campagne naadloos aansluit op jouw merk en boodschap.

Onze aanpak is keihard resultaatgericht en ongenadig data gedreven. Wij blijven alert, monitoren de resultaten continu en we sturen bij waar nodig. Dat klinkt als veel werk, en dat is het ook, maar voor jou houden we het simpel: directe en heldere communicatie. We houden het lijntje kort. Door constant te optimaliseren en aan te passen, maximaliseren we de impact van jouw campagnes. Zo zorgen we ervoor dat jouw marketingdoelen niet alleen worden bereikt, maar ook worden overtroffen.

Duik met ons de diepte in

De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes

In de digitale wereld van vandaag zijn videoadvertenties een essentieel onderdeel van elke effectieve marketingstrategie. Bovendien helpt het meten van het succes van ...

Lees verder
7 tips om de CTR van de display-advertenties te verbeteren
7 tips om de CTR van de display-advertenties te verbeteren

In het huidige landschap van digitale marketing is de effectiviteit van display-advertenties een belangrijk aspect om resultaat te behalen. De doorklikratio (CTR) is ...

Lees verder
Remarketing: een onmisbare methode om meer aankopen te genereren!
Remarketing: een onmisbare methode om meer aankopen te genereren!

Remarketing is een veelgebruikte marketingstrategie. Je bent er vast wel eens mee in aanraking geweest. Je hebt vast wel eens op een website gezocht naar bijvoorbeeld ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL