Snapchat Adverteren

Social Media Marketing

Snapchat Adverteren uitbesteden

Je wilt de jeugd bereiken waar ze het meest actief zijn – direct in hun favoriete app. Is Snapchat voor jou een ver-van-mijn-bedshow? Besteed het dan uit.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Easy2Rent Morres Pak Aanhangwagens Veritas Timesavers Energetica Natura Aanhangwagens XXL West-Brabant Roompot Landal GreenParks Easy2Rent Morres Pak Aanhangwagens Veritas Timesavers Energetica Natura Aanhangwagens XXL West-Brabant Roompot Landal GreenParks

Waarom Snapchat adverteren uitbesteden?

Klaar om de jongere garde op een innovatieve manier te bereiken? Snapchat is het dynamische en snelgroeiende platform dat voornamelijk jongeren aantrekt. Het barst van de creatieve, interactieve mogelijkheden, van filters tot video’s. Hiermee maak je van jouw boodschap echt een beleving. Klinkt goed, toch?

Je gaat je campagnes nauwkeurig afstemmen op specifieke demografische en gedragskenmerken van gebruikers, zodat je advertenties alleen zichtbaar zijn voor degenen die hoogstwaarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt. Daarnaast is de concurrentie op Snapchat nog steeds verrassend beperkt. Veel bedrijven hebben de unieke voordelen van dit platform nog niet volledig benut, waardoor jij een enorme voorsprong hebt om jouw doelgroep effectief te bereiken en te boeien.

Is Snapchat voor jou een ver-van-mijn-bedshow? Besteed het dan uit. Resultaat behalen staat voorop. Met meer dan 15 jaar ervaring in digitale marketing, combineren we transparantie en continue communicatie met bewezen succesvolle resultaten voor onze klanten. Onze aanpak is volledig op maat, data gedreven en altijd up-to-date met de nieuwste trends en best practices.

Waarom Snapchat Ads uitbesteden bij Envoker?

15+ jaar ervaring

Met een schat aan ervaring hebben we ons gespecialiseerd in het bereiken van Snapchat's unieke publiek, een doelgroep die je niet vindt op andere platformen.

Data-driven

Elke campagne is geworteld in diepgaande data-analyse, gericht op superieure ROI. Wij optimaliseren voortdurend om jouw resultaten te maximaliseren.

Maatwerk

We ontwikkelen specifieke advertentiestrategieën die perfect passen bij jouw industrie en doelgroep. We blijven ver weg van elke standaardoplossing. Volledig op maat gemaakt.

Resultaatgericht

We mikken op niets minder dan de maximale conversies en leads, met constante, scherpe optimalisaties die ongeëvenaard succes drijven.

Waar we ons op focussen

Je wilt dat je partner het belang inziet van het stellen van de juiste doelen en het ontwikkelen van een strategie die perfect aansluit bij jouw unieke merkdoelstellingen. We duiken diep in de gebruikersdata van Snapchat om nauwkeurig de juiste doelgroep te identificeren. Dit doen we door demografische gegevens, interesses en gedragingen grondig te analyseren. Hiermee pinpointen we de specifieke gebruikersgroepen die het meest waarschijnlijk jouw campagne zullen omarmen.

Maar daar stoppen we niet. We benutten de kracht van geolocatie om jouw advertenties te richten op strategische locaties die essentieel zijn voor jouw merk. Of het nu een trendy café of een populaire winkelstraat is, jouw advertenties verschijnen precies waar jouw doelgroep zich bevindt. We zetten ook gedragssegmentatie in, door de interacties van gebruikers met vergelijkbare content te analyseren, zodat jouw advertenties perfect aansluiten bij hun huidige interesses.

Met een data gedreven aanpak kun je de impact maximaliseren van elke advertentie door deze continu te optimaliseren op basis van realtime feedback en prestatiegegevens. Wij garanderen dat jouw Snapchat-campagnes niet alleen de juiste mensen bereiken, maar ook de beoogde resultaten behalen, elke keer weer.

Tim de Witte

Envoker staat bij ons niet als partner aan de zijlijn, maar als een echte copilot met een groot verantwoordelijksgevoel voor de gerealiseerde targets.

Tim de Witte Owner

Hello Archie

Van 0 naar 1 miljoen omzet in een jaar

+624%groei in omzet uit SEA

+327% meer transacties over alle kanalen

+200% groei in branded searches

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

Waar sta je nu met je marketingstrategie? Het is belangrijk om de huidige situatie grondig te analyseren. Je wilt dat jouw doelen centraal staan. Vanaf het begin werken we samen met jou om specifieke doelstellingen te identificeren die naadloos aansluiten bij je bedrijfsstrategie. Je wilt de jeugd bereiken waar ze het meest actief zijn, direct in hun favoriete app. Vervolgens gaan we aan de slag met het opzetten en volledig inrichten van jouw Snapchat-campagnes, uiteraard gericht op het bereiken van deze doelstellingen.

En we zorgen dat de advertenties langer blijven hangen dan 15 seconden. Het beheer en de optimalisatie van de campagneprestaties zijn een doorlopend proces. Je wilt dat jouw partner dit continu in de gaten houdt en bijstuurt waar nodig. Jouw advertentiebudget moet zo efficiënt mogelijk worden ingezet voor maximaal resultaat. De communicatie met jou blijft kristalhelder. Geen ruis op de lijn; we houden de lijntjes kort. Zo ben je altijd op de hoogte van de vooruitgang en kunnen we snel schakelen om de strategie aan te passen waar nodig.

Duik met ons de diepte in

8 doelgerichte tactieken voor effectieve retargeting op sociale media
8 doelgerichte tactieken voor effectieve retargeting op sociale media

Retargeting via social media is een strategie waarbij eerdere bezoekers van een website opnieuw benaderd worden door middel van gerichte advertenties op sociale media ...

Lees verder
7 redenen waarom je Facebook advertenties niet converteren
7 redenen waarom je Facebook advertenties niet converteren

In de snelle wereld van digitale marketing spelen Facebook-advertenties een cruciale rol bi ...

Lees verder
Threads (Instagram), wat is deze nieuwe X (voorheen Twitter) concurrent precies?
Threads (Instagram), wat is deze nieuwe X (voorheen Twitter) concurrent precies?

De wereld van sociale media is voortdurend in ontwikkeling, met nieuwe platforms die voortdurend opkomen en strijden om de aandacht van gebruikers. Gebruikers zijn al ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL