WhatsApp Adverteren

Social Media Marketing

WhatsApp Adverteren uitbesteden

Wil je direct en laagdrempelig in contact komen met je doelgroep? Kies ervoor om je WhatsApp Adverteren uit te besteden en wij regelen het voor je.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Veritas Easy2Rent Aanhangwagens XXL West-Brabant Timesavers Roompot Morres Landal GreenParks Energetica Natura Pak Aanhangwagens Veritas Easy2Rent Aanhangwagens XXL West-Brabant Timesavers Roompot Morres Landal GreenParks Energetica Natura Pak Aanhangwagens

Waarom WhatsApp adverteren uitbesteden?

WhatsApp adverteren is dé manier om direct en laagdrempelig in contact te komen met potentiële klanten. Plaats advertenties op platforms zoals Facebook en Instagram, waarbij gebruikers via een eenvoudige klik kunnen overschakelen naar een WhatsApp-gesprek. Hierdoor wordt de communicatie sterk vereenvoudigd. Dit is een laagdrempelige manier voor de doelgroep om in contact te komen met jou, omdat veel mensen al vertrouwd zijn met het gebruik van WhatsApp voor dagelijkse communicatie. Het zorgt niet alleen voor een consistente merkbeleving door het brede scala aan targeting opties, maar biedt ook flexibiliteit in het soort advertenties dat je kunt gebruiken. Hierdoor wordt je boodschap effectief overgebracht naar je doelgroep, zonder de complexiteit die traditionele advertentievormen vaak met zich meebrengen.

Ben jij, net als wij, fan van een resultaatgerichte en data-driven aanpak? Kies er dan voor om je WhatsApp adverteren uit te besteden bij ons. Je wilt een partner met expertise. Een partner die op de hoogte is van trends en die continu blijft optimaliseren, totdat het gewenste resultaat is behaald. En zelfs dan stoppen we niet.

Waarom WhatsApp Ads uitbesteden bij Envoker?

Resultaatgericht

Tja... Beetje een open deur, maar wij baseren al onze beslissingen op data en maken dan samen met jou de beste keuze.

No nonsense

Wij zijn een stelletje vak-idioten die ontzettend goed zijn in wat ze doen. Je zou het bijna Zeeuwse nuchterheid noemen.

Strategisch

Wij gaan voorbij aan ‘hoger in Google gevonden worden’ en maken een plan dat onderdeel is van jullie bedrijfsstrategie.

15+ jaar ervaring

Wij draaien al heel erg lang mee in dit vakgebied en hebben bakken met kennis. Toch leren we iedere dag weer een beetje bij.

Waar we ons op focussen

Klaar om je advertenties naar een hoger niveau te tillen? Overweeg dan adverteren op bijvoorbeeld Facebook en Instagram met een directe link naar WhatsApp. Begin met het bepalen van duidelijke doelstellingen. Wat wil je bereiken? Zodra deze helder zijn, ontwikkelen we samen een strategie die perfect aansluit bij je doelgroep.

Met targeting selecteer je de juiste doelgroep op bijvoorbeeld Facebook en Instagram en kies je content die hen aanspreekt en motiveert om via WhatsApp contact op te nemen met je bedrijf.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze aanpak geen eenmalige actie is. Je partner moet de campagne continu monitoren, bijsturen en optimaliseren om de beste resultaten te behalen.

De voortgang en resultaten van je campagne zullen we met je delen en inzichtelijk maken door middel van rapportages en dashboards. Zo ben je altijd op de hoogte van de effectiviteit van je advertenties en kun je snel inspelen op veranderingen. Je wilt dat de ads net zo boeiend zijn als de GIF’jes in je WhatsApp-groep.

Tanya Joustra

Met een juiste, gezonde balans tussen lef, merk, resultaat en zorgvuldigheid heeft Envoker een juiste route uitgestippeld om nieuwe potentiële gasten te bereiken die perfect aansluit bij Largo. De resultaten liegen er niet om. Trots!

Tanya Joustra General Brand Manager

Largo

Mooi Dichtbij: Prikkelen, activeren & inspireren

+153%Stijging in totaal aantal bezoekers op de website t.o.v. vorig jaar

85.000 minutenVideo bekeken via de verschillende kanalen

7,9 miljoenGebruikers bereikt met de #Mooidichtbij campagne

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

Wil je verder kijken dan de standaard advertenties? Duik dan in de wereld van WhatsApp-campagnes, direct via Facebook en Instagram. We beginnen met het helder krijgen van jouw specifieke doelstellingen. Wat wil je precies bereiken? Van daaruit rollen we een strategie uit die naadloos bij je bedrijf aansluit. Je wilt niet alleen dat je WhatsApp-campagne wordt opgezet, maar dat het ook tot in de puntjes wordt ingericht. Kies voor precisie-targeting om de perfecte doelgroep(en) te bereiken, net zoals je de perfecte emoji kiest voor je app-berichten.

Slim omgaan met je advertentiebudget? Dat doen we door elke cent zo in te zetten dat het maximale resultaat geen droom blijft, maar werkelijkheid wordt. En geen zorgen, we laten je campagnes niet aan hun lot over. We houden alles scherp in de gaten, sturen bij waar nodig, en houden jou met directe en heldere communicatie op de hoogte. Je weet altijd waar je aan toe bent.

Duik met ons de diepte in

8 doelgerichte tactieken voor effectieve retargeting op sociale media
8 doelgerichte tactieken voor effectieve retargeting op sociale media

Retargeting via social media is een strategie waarbij eerdere bezoekers van een website opnieuw benaderd worden door middel van gerichte advertenties op sociale media ...

Lees verder
7 redenen waarom je Facebook advertenties niet converteren
7 redenen waarom je Facebook advertenties niet converteren

In de snelle wereld van digitale marketing spelen Facebook-advertenties een cruciale rol bi ...

Lees verder
Threads (Instagram), wat is deze nieuwe X (voorheen Twitter) concurrent precies?
Threads (Instagram), wat is deze nieuwe X (voorheen Twitter) concurrent precies?

De wereld van sociale media is voortdurend in ontwikkeling, met nieuwe platforms die voortdurend opkomen en strijden om de aandacht van gebruikers. Gebruikers zijn al ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL