Blog

blog

Envoker Online Marketing Event

Nieuws
Léon Maljaars

Door Léon Maljaars
Geplaatst op 12 december 2018 | Bewerkt op 1 december 2023

Envoker Online Marketing Event

Donderdag 14 maart schrijven we geschiedenis in Zeeland. Online marketing geschiedenis welteverstaan. Dan staat de eerste editie van het Envoker Online Marketing Event op het programma in de DaVinci Cinema in Goes. Nooit eerder waren er zoveel nationale en internationale online marketing specialisten aanwezig op één evenement in de provincie. Met sprekers van o.a. Google, Facebook en/of Bing is het nu al een dag om naar uit te kijken.

Envoker organiseert op 14 maart de eerste editie van het Envoker Online Marketing Event

Het online marketing landschap is dynamisch en dagelijks aan verandering onderhevig. Als online markteer of marketingmanager wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen, maar uiteraard ook hoe andere organisaties hun zoekmachinemarketing, social media, of search advertising inzetten. Van elkaar leren en jezelf ontwikkelen vinden we bij Envoker ontzettend belangrijk en daarom organiseren we op 14 maart ons allereerste online marketing event.

Wil jij groeien met je online business?

Laat je inspireren en uitdagen door de nationale en internationale gastsprekers die speciaal voor deze dag naar Goes afreizen. Je krijgt deze dag voldoende handvatten, tips en tools aangeboden waarmee je de volgende dag zelf direct aan de slag kunt. We delen we onze kennis, strategieën en templates graag met jou en zo maken we de vertaalslag naar de praktijk. Het is namelijk niet de theorie die zorgt voor succes, het zijn de mensen die het tot uitvoer brengen die succes garanderen. Daarom organiseren we met veel enthousiasme de eerste editie van het Envoker Online Marketing Event: een dag volledig in het teken van online marketing.

Envoker Internet Marketing

Wie dit online marketing spektakel mogelijk maakt? Envoker Internet Marketing uit Middelburg. Wij zijn een kleine club bestaande uit vijf gedreven online marketeers die het afgelopen decennium veel ervaring hebben opgedaan. In binnen- en buitenland aan zowel aan de bureau als klantzijde en hebben gewerkt tal van (inter)nationale A-merken. Nu zijn we terug op het oude nest, in Zeeland.

Envoker online marketing event DaVinci Cinema 2019

 

Geïnteresseerd? Ticketverkoop start op 2 januari

Op 2 januari starten we met de kaartverkoop via onze website dus zet alvast een kruisje in je agenda. Een ticket voor ons online marketing feestje kost slechts €25 (ex. BTW) dus wees er snel bij want er is beperkte beschikbaarheid en VOL = VOL.

Graag tot ziens bij de eerste editie van het Envoker Online Marketing Event op donderdag 14 maart.

Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

Verder lezen?

The Conference 2023
The Conference 2023

17 november zijn Bryan en Mandy Paauwe afgereisd naar Texel voor The Conference. In deze blog vertellen ze je meer over hun ervaringen. Een inspirerend weekend m ...

Lees verder
SMX Advanced Berlin 2023
SMX Advanced Berlin 2023

Een nieuw jaar, een nieuwe editie van het SMX Advanced evenement in Berlijn. Dit jaar was het de beurt aan collega’s Eleaz en Nynke om 2 dagen ondergedompeld te wor ...

Lees verder
Vibe Martech Fest Dubai 2023
Vibe Martech Fest Dubai 2023

Op 13 en 14 september vond Vibe Martech Fest 2023 plaats. Jesper en Cees zijn naar Dubai afgereisd om dit event bij te wonen. Een memorabele reis en een interessant e ...

Lees verder
SCROLL