Blog

blog

Envoker Online Marketing Event

Nieuws
Léon Maljaars

Door Léon Maljaars
Geplaatst op 12 december 2018 | Bewerkt op 13 oktober 2021

Envoker Online Marketing Event

Donderdag 14 maart schrijven we geschiedenis in Zeeland. Online marketing geschiedenis welteverstaan. Dan staat de eerste editie van het Envoker Online Marketing Event op het programma in de DaVinci Cinema in Goes. Nooit eerder waren er zoveel nationale en internationale online marketing specialisten aanwezig op één evenement in de provincie. Met sprekers van o.a. Google, Facebook en/of Bing is het nu al een dag om naar uit te kijken.

Envoker organiseert op 14 maart de eerste editie van het Envoker Online Marketing Event

Het online marketing landschap is dynamisch en dagelijks aan verandering onderhevig. Als online markteer of marketingmanager wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen, maar uiteraard ook hoe andere organisaties hun zoekmachinemarketing, social media, of search advertising inzetten. Van elkaar leren en jezelf ontwikkelen vinden we bij Envoker ontzettend belangrijk en daarom organiseren we op 14 maart ons allereerste online marketing event.

Wil jij groeien met je online business?

Laat je inspireren en uitdagen door de nationale en internationale gastsprekers die speciaal voor deze dag naar Goes afreizen. Je krijgt deze dag voldoende handvatten, tips en tools aangeboden waarmee je de volgende dag zelf direct aan de slag kunt. We delen we onze kennis, strategieën en templates graag met jou en zo maken we de vertaalslag naar de praktijk. Het is namelijk niet de theorie die zorgt voor succes, het zijn de mensen die het tot uitvoer brengen die succes garanderen. Daarom organiseren we met veel enthousiasme de eerste editie van het Envoker Online Marketing Event: een dag volledig in het teken van online marketing.

Envoker Internet Marketing

Wie dit online marketing spektakel mogelijk maakt? Envoker Internet Marketing uit Middelburg. Wij zijn een kleine club bestaande uit vijf gedreven online marketeers die het afgelopen decennium veel ervaring hebben opgedaan. In binnen- en buitenland aan zowel aan de bureau als klantzijde en hebben gewerkt tal van (inter)nationale A-merken. Nu zijn we terug op het oude nest, in Zeeland.

Envoker online marketing event DaVinci Cinema 2019

 

Geïnteresseerd? Ticketverkoop start op 2 januari

Op 2 januari starten we met de kaartverkoop via onze website dus zet alvast een kruisje in je agenda. Een ticket voor ons online marketing feestje kost slechts €25 (ex. BTW) dus wees er snel bij want er is beperkte beschikbaarheid en VOL = VOL.

Graag tot ziens bij de eerste editie van het Envoker Online Marketing Event op donderdag 14 maart.

Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

Gerelateerd

Verder lezen?

Brandmovie Envoker
Brandmovie Envoker

We hebben een nieuwe coole en inspirerende brandmovie gelanceerd, één om trots op te zijn. Na een nieuwe positionering en huisstijl in 2019 was het nu tijd om daar ...

Lees verder
Search Love London 2022
Search Love London 2022

Eind oktober zijn Jelmar, Eleaz en Nynke naar Londen gereisd voor het online marketing event ‘Search Love London’. Ze hebben verschillende presentaties bijgewoond ...

Lees verder
SMX Advanced Berlin 2022
SMX Advanced Berlin 2022

Eind september was Envoker aanwezig bij het SMX Advanced evenement in Berlijn. Daniël, Danny en Arthur zijn met de trein naar Berlijn afgereisd om twee dagen mee te ...

Lees verder
SCROLL