Home

Vreselijk goed in online marketing!

Zoek je een online marketing bureau actief in Zeeland dat écht strategisch met je meedenkt of een partner die de regie volledig overneemt? Je zoekt pure expertise. Die hebben we.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Energetica Natura Saman Groep Roompot Morres Veritas NRV Rondreizen Brico Landal GreenParks Bloovi Hello Archie INNO Eco-Point GrootPlezier Energetica Natura Saman Groep Roompot Morres Veritas NRV Rondreizen Brico Landal GreenParks Bloovi Hello Archie INNO Eco-Point GrootPlezier

Vakidioten met social skills

Wij zijn Envoker en wij zijn vreselijk goed in online marketing. Hierin combineren we het beste van twee werelden; een rechttoe rechtaan aanpak met gedurfde en resultaatgerichte online marketingstrategieën. Wij begrijpen dat het behalen van resultaat geen kwestie is van toveren, maar van hard werken, intelligente inzichten en dat het vooral wederzijds vertrouwen vereist.

Wist je dat wij een klantretentie hebben van 96%? Tof hè! En daar zijn we best trots op! Bij ons geen standaard klikrapportages of gouden bergen. Wij gaan het gewoon doen… Met jou!

Als je hoger wilt scoren in Google in Zeeland, dan moet je niet bij ons zijn. Gek hè? Wij gaan voorbij aan ‘hoger in Google gevonden worden’ en maken een plan dat volleidg geïntegreerd is in jullie bedrijfsstrategie.

Wij houden het graag eenvoudig en efficiënt. Geen ongebegrijpelijk jargon of overbodige poespas. Enkel heldere communicatie, transparante processen en aantoonbare resultaten.

Wij zijn hét online marketingbureau in regio Zeeland waarvan je niet verwachtte dat je het zou vinden. Envoker, vakidioten met social skills.

Ben je op zoek naar een partner voor online marketing in Zeeland? We komen graag bij je langs in: Goes, Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Terneuzen.

We hoeven het eigenlijk niet uit te leggen...

15+ jaar ervaring

Wij draaien al heel erg lang mee in dit vakgebied en hebben bakken met kennis. Toch leren we iedere dag weer een beetje bij.

No nonsense

Wij zijn een stelletje vak-idioten die ontzettend goed zijn in wat ze doen. Je zou het bijna Zeeuwse nuchterheid noemen.

Resultaatgericht

Tja... Beetje een open deur, maar wij baseren al onze beslissingen op data en maken dan samen met jou de beste keuze.

Strategisch

Wij gaan voorbij aan ‘hoger in Google gevonden worden’ en maken een plan dat onderdeel is van jullie bedrijfsstrategie.

Waar we in uitblinken

Jouw online resultaten naar nieuwe hoogten brengen, zonder gedoe, is waar we in uitblinken. Jouw doelstellingen, internationaal of alleen in Zeeland, staan centraal bij het ontwerpen van de strategie en de keuze van de kanalen.

Geen vage doelen hier; je hebt heldere KPI’s nodig die jouw voortgang daadwerkelijk inzichtelijk maken. En wat betreft je concurrentie? Die volgen we niet klakkeloos, want alleen een op-maat-gemaakte strategie is de sleutel tot jouw succes.

Zijn er nog veel mogelijkheden op het gebied van SEO, maar worstel je met de techniek? Levert je huidige advertentiebudget niet het gewenste resultaat op? Heb je niet het benodigde inzicht? Zoek je strategische ondersteuning in Zeeland of een partner die de touwtjes volledig in handen heeft?

Je hebt pure expertise nodig, en die hebben we.

Jornt de Meurichy

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager

Roompot

A/B testen voor optimaal rendement

+21%Stijging in ROAS vergeleken met de controlevariant

-17%Daling in de kosten

Gelijke opbrengst Zonder afbreuk te doen aan de uiteindelijke opbrengst

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Wat kun je verwachten?

Je mag rekenen op een oprechte en open samenwerking, waarbij je daadwerkelijk neutraal advies krijgt over tooling en technische aspecten, zonder persoonlijke belangen. Jij als klant bent altijd op de hoogte van waar het team aan werkt, waarom dit als prioriteit wordt beschouwd en wat je kunt verwachten. Nieuwe informatie wordt met je gedeeld en wordt niet achtergehouden. Bij ons zijn er dan ook geen projectmanagers in dienst. Wij kiezen voor rechtstreeks contact tussen het team en jou als klant en komen graag een kijkje nemen bij jouw bedrijf in Zeeland, zonder tussenkomst van anderen. Er wordt proactief omgegaan met jullie strategie en doelstellingen. Valt ons iets op in de markt, of bij je concullega’s, dan laten we je dat ook weten.

Aan gouden bergen en loze beloftes doen we niet. Daar wordt niemand beter van en jij als klant al helemaal niet. We durven strategisch met je mee te denken, en dat mag je ook van ons verwachten als bureau. Dus geen contextloze klikrapportages waaruit je geen inzichten haalt. Maar op maat gemaakte dashboards, met de KPI’s die van toepassing zijn voor jouw strategie én daarom actionable zijn. Wij gaan heel graag de dialoog met je aan. En als we van mening zijn dat iets geen goed plan is, dan zeggen we dat ook gewoon tegen je. Er wordt flexibel omgegaan met de inhoud van de partnership. Geen extra prijzen voor extra werkzaamheden als het gewoon binnen de uren past.

Duik met ons de diepte in

De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes

In de digitale wereld van vandaag zijn videoadvertenties een essentieel onderdeel van elke effectieve marketingstrategie. Bovendien helpt het meten van het succes van ...

Lees verder
7 redenen waarom je Google Shopping moet gebruiken voor jouw webshop
7 redenen waarom je Google Shopping moet gebruiken voor jouw webshop

Het betreden van de wereld van e-commerce kan een uitdaging zijn, maar het vinden van de juiste tools om de zichtbaarheid van je webshop te verbeteren hoeft dat niet ...

Lees verder
4 manieren om long-tail keywords te gebruiken in je SEO-copywriting
4 manieren om long-tail keywords te gebruiken in je SEO-copywriting

Zoekmachine optimalisatie (SEO) blijft een belangrijk onderdeel voor het bereiken van digitale zichtbaarheid en het stimuleren van organisch verkeer. Terwijl bedrijve ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL