Channable

Affiliate Marketing

Channable
Gold Partner

We zijn er trots op om Channable Gold Partner te zijn. Wij maken het beheren van je productfeeds een fluitje van een cent.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Energetica Natura Timesavers Pak Aanhangwagens Landal GreenParks Bushcraftshop Morres Wellens Men Veritas Dakenshop Roompot Energetica Natura Timesavers Pak Aanhangwagens Landal GreenParks Bushcraftshop Morres Wellens Men Veritas Dakenshop Roompot

Waarom Channable?

Waarom je voor Channable moet kiezen? Channable maakt het beheren van je productfeeds een fluitje van een cent, allemaal vanuit één gebruiksvriendelijk platform. Stel je voor: je producten dansen bijna vanzelf naar allerlei (advertentie)platformen en marktplaatsen – als je de tool juist weet in te zetten. Plus, je krijgt handige tools om je producten te filteren, in categorieën te plaatsen en van labels te voorzien, zodat ze er precies zo uitzien zoals jij dat wilt.

En dan hebben we het nog niet eens over onszelf gehad. We koppelen je producten aan de beste marketplaces alsof het een fluitje van een cent is en maken gesegmenteerde Google Shopping advertenties waar écht over nagedacht is. Daarmee maximaliseren we niet alleen je bereik, maar ook je verkopen. Kiezen voor Envoker betekent kiezen voor een rugzak vol met 15 jaar ervaring en een resultaatgerichte aanpak. Oh, en we zijn ook nog eens een Channable Gold Partner, dus we weten écht waar we mee bezig zijn als het gaat om het inrichten en managen van jouw product feeds.

Waarom Channable bij Envoker?

Integratie

Van het instellen van je Channable account tot de volledige integratie, wij zorgen dat alles perfect functioneert en processen efficiënter maakt.

Ervaring

Onze uitgebreide ervaring over diverse branches stellen ons in staat jouw specifieke behoeften te begrijpen en effectief aan te pakken.

Maatwerk

We creëren een gepersonaliseerd plan, ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw unieke eisen, ver verwijderd van standaardoplossingen.

Gold Partner

Als Channable Gold Partner kennen wij dit platform door en door. We optimaliseren jouw product feeds om voor maximale zichtbaarheid.

Waar we ons op focussen

Allereerst denken we actief met jou mee over hoe Channable precies kan bijdragen aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. We zetten ons in om de kansen te ontdekken die er liggen, zoals het uitbreiden naar nieuwe marketplaces en het optimaliseren van jouw advertenties via Google Shopping.

Je wilt dat je partner de verantwoordelijkheid op zich neemt voor het volledige proces. Van het opzetten tot het inrichten en managen van jouw product feed, zodat de campagnes optimaal presteren.

Je wilt dat er helder wordt gecommuniceerd over de voortgang. Zodat je altijd precies weet waar je staat en wat je kunt verwachten. Bij ons kun je met vertrouwen vooruit kijken naar de toekomst.

Tim de Witte

Envoker staat bij ons niet als partner aan de zijlijn, maar als een echte copilot met een groot verantwoordelijksgevoel voor de gerealiseerde targets.

Tim de Witte Owner

Hello Archie

Van 0 naar 1 miljoen omzet in een jaar

+624%groei in omzet uit SEA

+327% meer transacties over alle kanalen

+200% groei in branded searches

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

Of het nu gaat om het optimaliseren van productfeeds, het instellen van nauwkeurige tracking of het automatiseren van je campagnes, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Jouw succes staat centraal. We zijn gecertificeerde experts in Channable en hebben talloze succesvolle campagnes opgezet en beheerd. Van A tot Z richten we Channable voor je in, zodat je zonder zorgen kunt vertrouwen op onze expertise.

We verzorgen niet alleen het opzetten en inrichten van jouw product feed, maar we houden deze ook voortdurend in de gaten en optimaliseren waar nodig voor maximale prestaties. Daarnaast koppelen we jouw Channable feed aan andere platformen, zoals marketplaces of Google Merchant Center, en richten we alles binnen deze platformen, zoals Google Shopping Ads, verder in. En natuurlijk houden we de lijntjes kort met directe en heldere communicatie. Je weet altijd waar je aan toe bent en kunt rekenen op onze volledige ondersteuning.

Duik met ons de diepte in

7 tips om je Affiliate Marketing te laten slagen!
7 tips om je Affiliate Marketing te laten slagen!

Je hebt vast wel eens de term ‘affiliate marketing’ horen waaien, maar wat houdt deze term precies in en waarom zou je eigenlijk gebruikmaken van een affiliate ne ...

Lees verder
Vergroot je ROI en omzet met dynamische tekst ads via Channable
Vergroot je ROI en omzet met dynamische tekst ads via Channable

Slim adverteren met de SEA-tool van Channable. Creëer dynamische tekstadvertenties, campagnes en adgroups aan de hand van je productfeed. Zo blijven je adv ...

Lees verder
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes

In de digitale wereld van vandaag zijn videoadvertenties een essentieel onderdeel van elke effectieve marketingstrategie. Bovendien helpt het meten van het succes van ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL