Marketplaces

Affiliate Marketing

Marketplaces Adverteren uitbesteden

Marketplaces trekken legioenen bezoekers die niet alleen rondkijken, maar klaar zijn om te kopen. Zo bereik je de gebruikers met de hoogste koopintentie. Precies wat je wilt.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Roompot Landal GreenParks Aanhangwagens XXL West-Brabant Pak Aanhangwagens Timesavers Morres Dakenshop Veritas Wellens Men Bushcraftshop Roompot Landal GreenParks Aanhangwagens XXL West-Brabant Pak Aanhangwagens Timesavers Morres Dakenshop Veritas Wellens Men Bushcraftshop

Waarom adverteren op marketplaces?

Kiezen voor marketplace advertising is kiezen voor ongeëvenaarde zichtbaarheid op plekken waar het echt impact maakt. Marketplaces trekken legioenen bezoekers die niet alleen rondkijken, maar klaar zijn om te kopen. Met onze reputatie als erkend Channable Gold Partner en onze bewezen aanpak, garanderen wij een vlekkeloze beheer van je product feeds en transparante communicatie die elke stap verduidelijkt.

Op marketplaces zoals Bol.com, Amazon of Marktplaats zetten we jouw producten in de schijnwerpers op een platform waar vertrouwen al is vastgesteld. Of je nu de breedte zoekt van een algemeen platform of de diepte van een gespecialiseerde niche, onze targetingopties zijn zo gedetailleerd dat je precies die consumenten bereikt met de hoogste koopintentie. Marketplaces is meer dan alleen een productlijst; het is een slimme strategie die inspeelt op consumentengedrag en markttrends.

Onze aanpak is rigoureus en resultaatgericht. We doen dit al meer dan 15 jaar. Wanneer je met ons samenwerkt, haal je niet alleen ervaring in huis, maar ook gespecialiseerde kennis die we graag met je delen.

Waarom adverteren op marketplaces bij Envoker?

Gold Partner

Als erkend Channable Gold Partner benutten we elk voordeel van dit platform om jouw producten optimaal in de markt te zetten.

Expertise

Ons team heeft uitgebreide ervaring in diverse markten, waardoor we succesvolle campagnes hebben kunnen uitvoeren voor verschillende klanten.

Maatwerk

De strategie wordt precies afgestemd op jouw bedrijfsdoelstellingen, met een gepersonaliseerde aanpak die verder gaat dan generieke oplossingen.

15+ jaar ervaring

Onze ervaring spreekt voor zich: 15+ jaar strategisch inzicht en diepe marktkennis. Samen tillen we jouw online verkoop naar nieuwe hoogten.

Waar we ons op focussen

Verwacht geen random keuzes. We begrijpen namelijk dat elke beslissing in marketplace advertising moet bijdragen aan het bereiken van jouw doelstellingen. Daarom wil je dat je partner start met een strategische sessie die jouw doelen vertaalt naar keiharde actie op de juiste marketplaces. We evalueren elk platform met een scherpe blik om de perfecte match voor jouw merk en producten te garanderen.

We zijn niet alleen op zoek naar kansen; we creëren ze. Na deze fase duiken we in de technische implementatie. Denk aan het zorgvuldig opzetten en inrichten van je product feed, inclusief een feilloze koppeling met de geselecteerde marketplaces. Eenmaal live, is het niet alleen een kwestie van uitvoeren, maar ook van voortdurende optimalisatie. We lanceren de campagnes en houden ze scherp in de gaten, waarbij we de prestaties continu monitoren en analyseren.

Onze communicatie? Die is kristalhelder. Met rapportages waar de concurrent jaloers op is ben jij altijd exact op de hoogte van de impact van jouw investeringen.

Stephan van den Bremer

Envoker is een team van experts, die duidelijk open staan voor innovatie, waarmee het ook gewoon lekker samenwerken is.

Stephan van den Bremer Co-founder

INNO

Een webformulier verliest meer dan 50% van de bezoekers. En nu?

+10%Stijging in conversies

+500%Stijging conversies retargeting campagnes

Veel conversiekillers opgelostMet informational tooltips

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

We hebben het al vaker gezegd. Een strategie op maat heilig voor ons. We zijn nu eenmaal goed in het identificeren van de meest lucratieve marketplaces voor jouw unieke merk, waarbij we niet alleen de juiste platformen kiezen, maar ook ambitieuze doelstellingen eraan koppelen. Het inrichten van je marketplace account? We doen dit met een precisie en expertise, gewapend met de meest geavanceerde product feed tools.

Zodra je account draait en je producten getoond worden, gaan we aan de slag met het bouwen van campagnes en advertenties die niet alleen opvallen, maar domineren. Je moet niet tevreden zijn met minder dan het maximaliseren van je resultaten. Je partner moet alert en proactief de prestaties van je campagnes blijven monitoren en optimaliseren, altijd een stap voor op de concurrentie. Verwacht van ons heldere communicatie en transparantie in wat we doen.

Duik met ons de diepte in

7 tips om je Affiliate Marketing te laten slagen!
7 tips om je Affiliate Marketing te laten slagen!

Je hebt vast wel eens de term ‘affiliate marketing’ horen waaien, maar wat houdt deze term precies in en waarom zou je eigenlijk gebruikmaken van een affiliate ne ...

Lees verder
Vergroot je ROI en omzet met dynamische tekst ads via Channable
Vergroot je ROI en omzet met dynamische tekst ads via Channable

Slim adverteren met de SEA-tool van Channable. Creëer dynamische tekstadvertenties, campagnes en adgroups aan de hand van je productfeed. Zo blijven je adv ...

Lees verder
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes

In de digitale wereld van vandaag zijn videoadvertenties een essentieel onderdeel van elke effectieve marketingstrategie. Bovendien helpt het meten van het succes van ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL