Zoekwoorden onderzoek

Zoekmachine Optimalisatie

Resultaatgericht
Zoekwoorden Onderzoek Uitbesteden

Ontdek Zoekwoorden Onderzoek
Onze klanten
Zoekwoorden Onderzoek referenties
Hello Archie Morres Van Mele Roompot Veritas De Matrassengigant Wellens Men Eco-Point Installatiebalie Dr. Feriduni CarCollect Energetica Natura Dakenshop Elcee Brico Easy2Rent Aanhangwagens XXL West-Brabant OSU Gifts Dutch Soap Company Novid Pier 7 Imkershop Verhuurwinkel Ballonvaren Zeeland Thermaalbad Arcen INNO Good Hope GGZ Pak Aanhangwagens CPE Nederland Eventplanner Motoport Goes Local Touch Travel GrootPlezier Klok'uus Horecaservice Nevejan Chevaldo Bushcraftshop Timesavers Auto Poppe Hello Archie Morres Van Mele Roompot Veritas De Matrassengigant Wellens Men Eco-Point Installatiebalie Dr. Feriduni CarCollect Energetica Natura Dakenshop Elcee Brico Easy2Rent Aanhangwagens XXL West-Brabant OSU Gifts Dutch Soap Company Novid Pier 7 Imkershop Verhuurwinkel Ballonvaren Zeeland Thermaalbad Arcen INNO Good Hope GGZ Pak Aanhangwagens CPE Nederland Eventplanner Motoport Goes Local Touch Travel GrootPlezier Klok'uus Horecaservice Nevejan Chevaldo Bushcraftshop Timesavers Auto Poppe

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek is een van de strategische uitgangspunten om je website in Google te laten scoren. Wij zijn zowel specialist in de uitvoering van Adwords zoekwoorden onderzoek ofwel Google Ads zoekwoordonderzoek als in SEO zoekwoorden onderzoek. Wil je met betaalde advertenties in de zoekmachine klanten aantrekken? Of wil je meer organisch verkeer naar je website leiden? Een SEO specialist doet wat je nodig hebt om tot een betere performance te komen en hanteert daarbij een resultaatgerichte aanpak. Daarbij zijn wij een tikkeltje eigenwijs, maar wel eerlijk en direct.

Er zijn meerdere redenen waarom het belangrijk is om een Google zoekwoorden onderzoek uit te voeren. Merk je bijvoorbeeld dat er minder bezoekers komen of start je met een website en wil je dat vanaf het begin succesvol doen? Content marketing vormt een belangrijke basis om online met je bedrijf te presteren. Content marketing begint met een zoekwoordonderzoek en daarmee ligt het succes binnen handbereik. Het doel van een onderzoek naar keywords is om inzicht te verkrijgen in waar voor jouw bedrijf online de kansen liggen. 

Waarom Zoekwoorden onderzoek?

Betere posities

Organisch groeien in de posities van zoekmachines

Inzicht krijgen

In je online kansen

Meer rendement

Focus op hetgeen er toe doet en niet op de rest

Aansluiting

De content en de zoeker beter op elkaar aangesloten

Good Hope GGZ

+61,2%Gemiddelde posities van de belangrijkste zoektermen

Uitgelichte case: Good Hope GGZ

Hogere visibiliteit en meer leads met een stevige SEO aanpak

+61,2%Gemiddelde posities van de belangrijkste zoektermen

+743,9%Totaal aantal gebruikers

0 tot 20Stijging van de domein autoriteit

Good Hope werkt al met Envoker sinds we ons bedrijf hebben gelanceerd. We hebben hen vertrouwd met het ontwikkelen van onze online aanwezigheid.

Lees de volledige case

Google zoekwoorden onderzoek

Bij het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek houden wij rekening met verschillende aspecten. Bijvoorbeeld met het oog op SEO of SEA. Jouw product of dienst is uiteraard onderscheidend, maar waarschijnlijk niet uniek. Er is een reële kans dat je te maken hebt met concurrentie. Die zie je natuurlijk liever beneden je eigen website staan in de zoekmachine dan boven je. Daarom betrekken wij bij een zoekwoorden onderzoek altijd de concurrentie door een vergelijking te maken. Bovendien brengen wij de zoekvolumes concreet in beeld en kijken wij naar gerelateerde zoekopdrachten. Het zoekwoorden onderzoek is vervolgens te gebruiken als effectief marketingmiddel om je prestaties te verhogen.

SEO zoekwoorden onderzoek en Adwords zoekwoorden onderzoek

Een Google zoekwoorden onderzoek is te gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals voor content marketing. Het is bijvoorbeeld mogelijk om keywords in de sitestructuur en URL op te nemen, maar ook om de meta title en meta description te optimaliseren. Bovendien is de content op de website uit te breiden met de juiste zoekwoorden als onderwerp voor een blog, product, kennisbank, optimaliseren van bestaande pagina’s of realiseren van landingspagina. Uiteraard dienen zoekwoorden eveneens om toe te passen in online marketing campagnes.

Er zijn uiteraard verschillende keyword tools die je kunt gebruiken voor het onderzoek. Wij maken van uiteenlopende tools gebruik, zoals onder meer de Keyword Planner en SemRush. Een keyword tool als SemRush is ideaal om de populariteit te meten van zoekwoorden in een regio of in een bepaald land of taal. De statistieken geven een beeld weer per geselecteerde periode, zoals van elke maand of over een jaar. Ook de Keyword Planner voorziet in een schat aan informatie. Het is met de zoekanalyse bijvoorbeeld mogelijk om content voor de zoekmachine te optimaliseren. Wij achterhalen onder meer de zoekopdrachten die gebruikers invoeren in de zoekmachine om op je website uit te komen. Na de uitvoering van het zoekwoordonderzoek is het natuurlijk belangrijk om de prestaties te meten met SemRush.

Zoekmachine optimalisatie

Wil je jouw website hoger uit laten komen in de organische zoekresultaten van Google? Dan is er in de eerste plaats een zoekwoorden onderzoek nodig. Het maken van een analyse biedt inzicht in welke zoekwoorden je potentiële klanten gebruiken. Naast het verkrijgen van dit waardevolle inzicht, biedt een SEO zoekwoorden onderzoek ook kansen om nieuwe markten aan te boren. Als je weet op welke manier je doelgroep zoekt en waar zij naar op zoek zijn, is het veel gemakkelijker om content gericht voor de zoekmachine te optimaliseren. Het proces vindt plaats volgens een bepaalde volgorde. Het begint met het vinden van keywords om daarna een analyse en selectie toe te passen. Vervolgens is de implementatie van zoekwoorden de volgende fase en is het tijd om de zoekwoorden te optimaliseren en te evalueren.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Zoekmachine adverteren

Google Adwords of tegenwoordig Google Ads is de ultieme manier om via betaald adverteren in de zoekmachine bezoekers aan te trekken. Ook bij SEA is het belangrijk om de juiste zoekwoorden te gebruiken. Een Adwords zoekwoorden onderzoek is dan ook onmisbaar. Doe je gedegen zoekwoorden onderzoek dan is de kans groot dat er tegenvallende resultaten te verwachten zijn.

Wij weten als geen ander op welke manier de beste zoekwoorden zijn te selecteren om deze te laten converteren. Het is tenslotte de bedoeling om de juiste doelgroep te bereiken. Het gebruik van zoekwoorden speelt daarin een belangrijke rol. Dit zijn de woorden die de gebruiker invoert in de zoekmachine en aan de hand daarvan komt jouw advertentie in de betaalde resultaten te staan.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Nieuws

Recente artikelen

9 bewezen tips voor effectieve linkbuilding
9 bewezen tips voor effectieve linkbuilding

Als linkbuilding correct wordt uitgevoerd, kan het je online zichtbaarheid versterken, de geloofwaardigheid van je merk vergroten en zelfs organisch verkeer naar je s ...

Lees verder
10 tips om de juiste KPI's te kiezen voor je SEO strategie
10 tips om de juiste KPI's te kiezen voor je SEO strategie

Voor bedrijven die zoekmachine optimalisatie (SEO) inzetten als onderdeel van hun digitale strategie, kan het begrijpen en kiezen van de juiste Key Performance Indica ...

Lees verder
De ultieme website migratie checklist
De ultieme website migratie checklist

De migratie van een website is een complex proces waarbij een website wordt verplaatst naar een nieuw domein, hostingprovider of platform. Tijdens deze overgang zien ...

Lees verder
Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

SCROLL