Profiel

over ons

Thor de RegtSenior Online Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Eco-Point Hello Archie Brico Energetica Natura Saman Groep NRV Rondreizen INNO GrootPlezier Veritas Bloovi Roompot Morres Landal GreenParks Eco-Point Hello Archie Brico Energetica Natura Saman Groep NRV Rondreizen INNO GrootPlezier Veritas Bloovi Roompot Morres Landal GreenParks
Thor de Regt

Thor de Regt

Toen Thor de wereld van online marketing in 2009 ontdekte was hij meteen verkocht. Door diverse experimenten met websites en online marketing in de woonkamer uit te voeren bouwde hij zijn vaardigheden snel op, waarna hij al gauw aan de slag kon bij de marketingafdeling van een van Nederlands grootste webhosters. Na zeven jaar aan de klantzijde te hebben gewerkt werd het echter tijd voor meer. Eind 2019 is Thor aangehaakt bij Envoker.

Met inmiddels 15 jaar ervaring en door tal van affiliate marketing, SEO en paid advertising projecten heeft Thor een brede online marketing fundering gebouwd en snapt hij het belang van keiharde resultaten en positieve ROI als geen ander.

Kleurenprofiel

Voor Thor is de wereld een oranje plek waar je voor succes en resultaat gaat. Oranje is een forse energiebron en steekt daardoor met kop en schouders boven de andere drijfveren uit. De beste zijn, en daarvoor erkenning krijgen van anderen, dat is wat Thor drijft. The sky is the limit! Daarnaast bezit Thor over een gezonde dosis drang om dat resultaat samen te bereiken. Wanneer anderen bereid zijn ergens mee hun schouders onder te zetten kan hij meer bereiken dan wanneer Thor in zijn eentje de dingen moet aanpakken. Als mensen mee helpen om plannen te realiseren gaat het sneller en zullen de resultaten vaak ook beter zijn.

Thor zijn blauwe kantje houdt dit allemaal onder controle. Blauw draagt in Thor zijn dagelijkse werkzaamheden bij tot een gestructureerde aanpak en tot het doorzettingsvermogen dat leidt tot afgewerkte acties. Met de blauwe drijfveer op de derde plaats houdt Thor de springerige neiging van oranje onder controle.

 

Thor de Regt

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Thor de Regt

4 tips om jouw websitedata inzichtelijker te maken met Google Data Studio
4 tips om jouw websitedata inzichtelijker te maken met Google Data Studio

Zo’n beetje elke website op het internet houdt zijn statistieken bij, wat in 9 van de 10 gevallen gebeurt met Google Analytics. Logisch ook, want je kunt hiermee ee ...

Lees verder
SCROLL