Leadgeneratie

Online Marketing Strategie

Leadgeneratie

Leadgeneratie is de directe route naar een bruisend klantenbestand en financieel succes. Tijd is geld en wij verspillen geen van beide.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Eventplanner Van Mele Good Hope GGZ Timesavers Energetica Natura CPE Nederland Forward NRV Rondreizen Chevaldo OSU Gifts Verhuurwinkel Eco-Point Morres GrootPlezier Getaway Travel Allrent Easy2Rent Aanhangwagens XXL West-Brabant Elcee Pak Aanhangwagens CPS Roompot Eventplanner Van Mele Good Hope GGZ Timesavers Energetica Natura CPE Nederland Forward NRV Rondreizen Chevaldo OSU Gifts Verhuurwinkel Eco-Point Morres GrootPlezier Getaway Travel Allrent Easy2Rent Aanhangwagens XXL West-Brabant Elcee Pak Aanhangwagens CPS Roompot

Waarom leadgeneratie?

Leadgeneratie is de meest directe route naar een bruisend klantenbestand en financieel succes. Het draait allemaal om het strategisch inzetten van platformen zoals bijvoorbeeld LinkedIn en Facebook Ads, evenals het benutten van paid search via Google Ads, ongeacht of je nu in de B2B of B2C markt opereert.

Elke methode heeft zijn eigen sterke punten, maar het gemeenschappelijke doel is het verhogen van jouw omzet. Wij zijn er om je door dit scala aan mogelijkheden te leiden, met een strategie die niet alleen op korte termijn resultaten levert, maar ook een langetermijnvisie hanteert die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.

Leadgeneratie gaat verder dan alleen het verzamelen van contactgegevens; het gaat om het opbouwen van relaties. Door gerichte targeting en efficiënt budgetbeheer te combineren binnen deze platformen, zorgen we ervoor dat je niet alleen klanten aantrekt, maar echte fans creëert voor je merk.

Waarom leadgeneratie bij Envoker?

Strategisch

Wij gaan voorbij aan ‘hoger in Google gevonden worden’ en maken een plan dat onderdeel is van jullie bedrijfsstrategie.

15+ jaar ervaring

Wij draaien al heel erg lang mee in dit vakgebied en hebben bakken met kennis. Toch leren we iedere dag weer een beetje bij.

Resultaatgericht

Data-gedreven, gericht op het efficiënt inzetten van budgetten om maximale leads en conversies te genereren.

Maatwerk

Geen one-size-fits-all. De strategie wordt aangepast aan jouw behoeften, verweven met jouw algemene bedrijfsstrategie.

Waar we ons op focussen

Bij ons begint online leadgeneratie met een luisterend oor. We peilen eerst wat jouw bedrijf uniek maakt, denken grondig na over de beste strategieën en zetten die inzichten om in een maatwerkplan, met zowel korte termijn acties als lange termijn visies.

Of het nu gaat om de inzet van geavanceerde online marketingmethodes of de implementatie van een marketing automation tool, wij staan klaar om elk aspect van het proces te ondersteunen.

Ons team zorgt voor een naadloze uitvoering en biedt continue ondersteuning waar nodig. Met onze aanpak garanderen we niet alleen nieuwe leads, maar zorgen we ook dat je steeds voorop blijft in de wereld van online marketing.

Dr. Rodger Meyer

Ze zijn gefocust, reageren snel op onze verzoeken en zijn bereid een stap extra te zetten om ons te helpen onze online doelen te bereiken.

Dr. Rodger Meyer Bestuurder

Good Hope GGZ

Hogere visibiliteit en meer leads met een stevige SEO aanpak

+61,2%Gemiddelde posities van de belangrijkste zoektermen

+743,9%Totaal aantal gebruikers

0 tot 20Stijging van de domein autoriteit

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

Laten we direct ter zake komen: bij ons draait online leadgeneratie om het stellen en bereiken van concrete doelen. We ontwikkelen een unieke strategie voor jouw bedrijf, gevolgd door een gedetailleerd plan van aanpak dat we niet alleen beloven, maar ook daadwerkelijk uitvoeren. Onze aanpak in online marketing en de inzet van geavanceerde marketing automation tools staan centraal in het genereren van nieuwe leads.

Wij blijven alert, monitoren continu de voortgang en passen snel aan waar nodig. Wat communicatie betreft, houden we het kort en krachtig. Geen gedoe, gewoon duidelijke, directe updates. Want laten we eerlijk zijn: tijd is geld en wij verspillen geen van beide. Dus, klaar om jouw leadgeneratie naar een hoger niveau te tillen? Samen zetten we de stappen die nodig zijn om jouw marktaandeel te vergroten en je concurrentie voor te blijven.

Duik met ons de diepte in

11 essentiële tactieken voor een B2B inbound marketing strategie
11 essentiële tactieken voor een B2B inbound marketing strategie

In het snel evoluerende digitale landschap van vandaag zoeken bedrijven continu naar manieren om op te vallen, met name binnen de B2B-sector. Inbound marketing is een ...

Lees verder
Wat is Reverse Video Search en waarom is dit belangrijk?
Wat is Reverse Video Search en waarom is dit belangrijk?

Terwijl we door de snelle digitale wereld navigeren, zijn tools die op een efficiënte manier enorme hoeveelheden gegevens doorzoeken van cruciaal belang. Een opkomen ...

Lees verder
5 voordelen van een customer journey
5 voordelen van een customer journey

Een customer journey is een manier om te begrijpen hoe jouw klanten met jouw bedrijf omgaan. Door het uitwerken van een customer journey krijg je een visuele weergave ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL